Παιχνίδια Παίζουμε;

Ποσο γαματο μπορει να ειναι το silent hill?
Παιζω το homecoming και εχω πορωθει

Καλο ειναι για μενα,αλλα δν γουσταρω και τρελα…:slight_smile:

Τι παιχνιδάρα είναι το Prototype ?? 8O8O

Prototype δεν μαρεσε πολυ.Επειδη τυγχανω κατοχος χβοχ360 προσφατα και εχω δοκιμασει αρκετα παιχνιδια εχω να προτεινω σαν καλυτερα απο οσα εχω δει τα ακολουθα
1)fallout 3
2)batman (το καινουργιο)
3)gears of war 2
4)farcry 2
5) lost oddysey
6)devil may cry 5
7)resident evil 5

ρε το μπατμαν το καινουριο εχτες βγηκε ποτε προλαβες να βγαλεις γνωμη και μαλιστα να το βαλεις πανω απτο gears of war 2? to gears of war το πρωτο που ειναι στη λιστα?Επισης,εχει βγει devil may cry 5 και δε το ξερω?

Το batman κυκλοφορει στο νετ μια βδομαδα τουλαχιστον.Σκεψου οτι σο φορουμ του χβοχ που συζηταμε αλλοι το εχουνε τερματισει.Το πρωτο gear δεν το εχω παιξει.Σκεψου ενα μηνα το εχο το χβοχ και εχω αγορασει 28 παιχνιδια.Τερματισα το 2 ομως.Λες να παιξω και το 1?devil may cry 5 εχει βγει και ειναι και παλιο νομζω 2007 και ειναι πολυ παιχνιδαρα.

εγω για το μπατμαν ξερω οτι διερευσε στο ιντερνετ για το xbox αλλα επισημα κυκλοφορησε εχτες.Επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπαρχει devil may cry 5.η σειρα φτανει μεχρι το 4.Ακομα,εισαι ιεροσυλος που δεν εχεις παιξει το gears of war

επισης οσοι εχετε xbox ειναι must τα Dead Space,Bioshock,Mass Effect

Σωστος.Το 4 ειναι τελικα.Παω να <αγορασω> gears of war 1.To bioshock που το ξεκινησα δεν καταλαβα την υποθεση του.Γραφικαρες ομως.

Dead space,bioshock,sillent hill 1,2,3,4(the room),homecoming,resident evil 4,5,infamous,metal gear solid1,2,3,4,killzone 2 και για pc call of duty 4…και αλλα πολλα αλλα αυτα μου ηρθαν τωρα!
:stuck_out_tongue:

Παιχτε Μonkey Island ρεεε!!! :stuck_out_tongue:

Συγκινηση,ξεθαυω την ομορφια:cry:

Ρε πειτε κανενα καινουριο Point and click adventure

Βγηκε καινουριο Monkey Island ρε.Αλλα θα βγει σε μερη,μεχρι τωρα κυκλοφορησε το 1ο απο τα 10 episodes μονο.

ασχετο αλλα δεν το εχουν παρακανει λιγο με τα call of duty?

εχουμε και λεμε: World at War, Modern Warfare 2 και Call of Duty 7??? :-k

νταξει ειπαμε γουσταρουμε αλλα ειναι σχετικα μικρο το διαστημα

άμα βλέπουν ότι πουλάει…λογικό το βρήσκω…μακάρι το Modern Warfare II να είναι καλύτερο…δλδ πόσο θα μου πείτε, αλλά για να δούμε…

Now playing: Before The Dawn - Wrath
via FoxyTunes

η υπερτατη κορυφη…κριμα που εκλεισε το studio της shiny και ι πεθαναν οι ελπιδες μας για πιθανη συνεχιση του τιτλου

ακομα περιμενω να παιξουμε ενα modern warfare online μαζι να γελασουμε λιγο…

Λοιπον εδω και καιρο κατι εχει παρει το αυτι μου για remake του Metal Gear Solid με καλυτερα γραφικα, και ακομα δεν εχω δει τιποτα. Ξερει κανεις τιποτα?
Καλα τα substance και snake eater κλπ, αλλα μπροστα στο πρωτο (πρωτο… τροπος του λεγειν… το πραγματικα πρωτο παει πισω σε εποχες atari…) δεν πιανουν μια.

Αναμενω :roll:

φιλαρακο δεν παιζει τιποτα τετοια γιατι υπαρχει ΗΔΗ remake του metal gear solid με καλυτερα γραφικα και χειρισμο!!!αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι μονο για Nintendo Gamecube…λεγεται Metal gear Solid:The Twin Snakes…ειναι σαν να λεμε το mgs που ξερουμε με γραφικα και χειρισμο του metal gear solid 2:sons of liberty…τσεκαρε και ενα βιντεακι να δεις τα γραφικα του: http://www.youtube.com/watch?v=b5ZA4Uf962Q …πολυ κριμα που δεν υπαρχει για ps2 ή pc…

Γαμω το κεφαλι τους!!! Εγω ειχα ακουσει οτι θα το βγαζανε και για xbox :frowning:

Εν τω μεταξυ αυτη τη σκηνη του παιχνιδιου ακριβως ειχα στο μυαλο μου οταν ετοιμαζομουνα να ανοιξω το link. Ισως επηρεασμενος απο το αβαταρ σου… αλλα σκεφτομουν τη μαχη με τον psycho mantis