Παιχνίδια Παίζουμε;

το metal gear solid το πρωτο ειναι απλα ενα τεραστιο επος…με απιστευτο πρωταγωνιστη,απιστευτες μαχες και γαματη πλοκη…η αδρεναλινη στο φουλ θυμαμαι οταν το παιζα ημουν 8 χρονων!

to metal gear 2 ηταν επισης πολυ καλο καλο,κατωτερο βεβαια του πρωτου…

το metal gear 3 δε το χω παιξει καν και δε καιγομαι καθως ειναι prequel αποσο ξερω και στη πλοκη δε κανει σημαντικα πραματα

το metal gear 4 θελω να παιξω τρελα,καθως ολοι λενε πως ειναι το καλυτερο της σειρας…ωστοσο δεν εχω ps3,αλλα καπως θα τη κανω τη δουλεια.

και το metal gear 5 το οποιο αναμενουμε,θα εχει διαφορετικο λογικα gameplay γιατι αποτι ελεγε η περιγραφη μιλαει για lightning bolt action αν θυμαμαι καλα…οποτε οιδωμεν

Μεγα λαθος. Το snake eater παιζει να ειναι το metal gear που εξηγει πιο πολυ α’ολα τα αλλα την ιστορια, ακριβως επειδη ειναι prequel.
Σου λεει την ιστορια του The Boss και του Big Boss, πως εγινε ο snake οτι ειναι κλπ. Εξηγει τοσα πολλα που κατανταει κακο, γιατι εχει υπερβολικα πολλα βιντεο μεσα και λιγοτερο gameplay απ’οτι θα επρεπε.
Αν θες να μαθεις πιο πολλα για την ιστορια του metal gear, το 3 ειναι το παιχνιδι που πρεπει να παιξεις :wink:

Παίζω το κλασσικό Tetris, γιατί η ετυμολογία είναι η λέξη ‘‘τετράς’’ και επειδή θέλει πείσμα.

Λοιπον μαλακες,οπως ειστε,κατεβαζετε και παιζετε το Trine.
ΓΑΜΑΕΙ.

με έπεισε όμως…κατεβαίνει με 1mb/s…σε 13 λεπτά θα το έχω…:smiley:

Now playing: Before The Dawn - Guardian
via FoxyTunes

το κονσεπτ του παιχνιδιου γαμαει ασυστολα

μια αλλη αναμενομενη παιχνιδαρα επισης

για το darksiders θα συμφωνήσω!πρέπει να είναι απίστευτο απλά!για να δούμε!

Ειχα ακουσει πολλα.

Το ονομα του παιχνιδιου ειναι Chrono Trigger.

Παιχνιδι rpg του 1995,στο SNES.

Ειναι υπεροχο:respect:

resident evil 1-2-3 τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ! δεν θα ξαναβγούν τέτοια

το δευτερο ειναι “κοπια” του god of war

Kαι μενα το προτουπο δν μ’αρεσε.The witcher γαμω τα παιχνδια!

tRine λεει τιποτα?:-k

Ναι.Γαμαει.Ειναι και εθιστικο,σε 1 μερα το τερματισα.

Aρα ΔΕ γαμαει.Πανε οι παλιες οι παιχνιδαρες που σου φευγε ο κωλος να τις τελειωσεις.Ακου μια μερα[-X
(masterpiece=γαματο gameplay+διαρκεια…+να ναι rpg:lol::p)

Γαμαει.

Aπο που το κατεβασες το trine?

mininova…από που αλλού???:wink:

Now playing: Before The Dawn - …
via FoxyTunes

Netload :Ρ

για πες περισσότερα…:slight_smile:

Now playing: Amorphis - Majestic Beast
via FoxyTunes

Host ειναι ρε,σαν το rapidshare,αλλα χωρις οριο για τα premium.

αα ενδιαφέρον!Thnx man!
edit:Trine δεν παίζει…λέει ότι κάτι δεν υπάρχει στο πι-σι μου…κρίμας…θα το δοκιμάσω στου πατέρα μου χιχι

Now playing: Before The Dawn - …Nowhere
via FoxyTunes