To batman τα σπάει ε! Τσεκάρετε όλοι.
Ρε μάστορα ξέρω… Αλλά με τι πισι?
Εδω φιλε δημον κλινερ ειναι η απαντηση στο τι χριαζονται οι κονσολες:p
Mininova δν εχει κλεισει?
Καλο το Netload!
Aκουστε 3πλη αγορα που θα κανω:Batman-Marvel ultimate alliance-HALO:ODST(Γαμω το παιχνιδια!)
to halo το καινουριο ειπαν πως θα εχει 8-10 ωρες gameplay…δηλαδη εγω θα αγορασω ενα ηαλο για παραδειγμα με πανω κατω την ιδια game engine με το προηγουμενο για μονο μια ημερα λιωσιματος? μαλον θα το νοικιασω για 3 μερες και γεια σας…εκτος αν η τιμη του πεφτει στα 20 euros
Ρε εισαι καλα?Εδω μιλαμε για HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO! HALO!!HALO!!HALO!
Αυτό μαν είναι ένα θέμα. Το Batman θέλει δυνατό μηχάνημα για να τρέξει σωστά.
Το τερμάτισα σήμερα. Γενικά τσιμπάει σε όλα 10/10 αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Δεν μπορείς να αλλάξεις το key assignment και να βάλεις τον χειρισμό στα πλήκτρα που σε βολεύουν. Σε ορισμένες φάσεις ήταν ιδιαιτέρως σπαστικό. Τεσπα…
έντιτ μιας και είδα ότι αναφέρθηκε. Το HALO είναι από τα πιο ηλίθια παιχνίδια που χω παίξει ε.
Αφου το Batman για PC και καλα βγαινει απο βδομαδα.Tην εκδοση για XBOX κατεβασες?
Kοιτα τo Batman έχει ανέβει για πισι εδώ και καιρό. Δεν ξέρω τι έκδοση είναι, αν και στο χειρισμό δείχνει και το χειριστήριο του xbox οπότε ίσως να ναι αυτή.
Ναι 25 Αυγουστου βγηκε για XBOX,αυτο επαιξες μαλλον.Εχω ακουσει πολυ καλα λογια γενικα,θα περιμενω να βγει η εκδοση για PC και να τελειωσει και η εξεταστικη και θα το πιασω κι εγω.
8O8O8O8O8O8O8O8O8
Δν εχεις παιξει haloΑμα ειχες παιξει θα σ’αρεσεΣε ολους αρεσειΕτσι?Halo in your face!
OK ότι πεις.
Βλεπεις?Σε ολους αρεσει το halo.
Πηρα το νεο PC master, και ξαναφορτωσα την παιχνιδαρα Baldurs Gate…
Μου θυμισε τα παλια .
Splinter cell παιζει κανεις?
Εγω.Περιμενω πως και πως το Conviction.Το Double Agent πολυ ωραιο ως σεναριο και ειχε αρκετες καινοτομιες,αλλα δεν αντεχοταν ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΑΓΚΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ.
Eτσι ρε θεριο!Στο conviction o ψαρας γινεται ρεμπελ!Ετσι γαμω!που το επαιξες το νταμπλ ειτζεντ?Εγω δν αντιμετωπισα καποιο μπαγκ.:-k
Δεν θυμάμε να χε bugs το Splinter cell. Γαμώ τα παιχνίδια btw.
Παραδεχομαι.Αν και σε καποια το φερνανε λιγο προπαγανδιστικο.Η οχι?
Το Double Agent?Ειχε αρκετα προβληματα.Βασικα σε μια πιστα(στην Κινσασα αν θυμαμαι καλα) δεν μπορουσες να κανεις load,κρασαρε,οποτε ή την εβγαζες χωρις να ψοφησεις ή δεν την εβγαζες καθολου.Και δεν εβγαινε ευκολα,ειναι η αληθεια.Σε αλλες σε πυροβολουσαν μεσα απο κλειστες πορτες και τοιχους,κολλουσε και δεν ανοιγαν πορτες.Ηταν και αρκετα βαρυ,επρεπε να ριξεις αρκετα τις ρυθμισεις για να παιζει καλα.
Αν και τωρα που το σκεφτομαι δεν ειχα βαλει καποιο patch,ισως να διορθωσαν καποια προβληματα εκει.
Tα Pandora Tomorrow και Chaos Theory παντως ηταν τρελες λατρειες.
Ενηγουεη,περιμενουμε το Conviction τωρα,ηταν να βγει μεσα στο καλοκαιρι και ξαναεφαγε αναβολη για ανοιξη.
Ελα ρε Σαμ θεουλη.
Mαλλον pc το παιζες.
Ανοιξη?Ρε μαν εγω ειχα ακουσει τωρα οκτωβρη βγαινει:-k