Μια απο τα ιδια στο pc και εγω, αλλη μια χρονιά(ελπιζω και τελευταία) balatro…
1067…

+23 από πέρυσι
Καπου εδω να πω οτι δεν ειμαι πολυ καλυτερος, ή μαλλον καθολου καλυτερος, τουλαχιστον αν δει κανεις την καρτα μου… Η αληθεια ειναι ομως πως για ενα τεραστιο κομματι της χρονιας που μας περασε, και ειδικα στα ξενυχτια που ειχα βαρδια οταν η μικρη ηταν νεογεννητο, απλα εναλλασσομουν μεταξυ Mortal Kombat, SWTOR και Civilization, οταν οι περισσοτερες απο αυτες τις sessions για τα δυο πρωτα ηταν απλα να κανω login για να παρω τα login rewards.
Στην πραγματικοτητα το μεγαλυτερο λιωσιμο επεσε με Civilization και SWTOR οπως μπορει να δει κανεις, ενω απο τον Οκτωβριο και μετα επαιξα σχεδον αποκλειστικα Hollow Knight.
Φανταζομαι οτι και το δικο σου το 1067 δε θα ειναι αντιπροσωπευτικο @eviL ![]()
Ενδιαφερον θα ειχε να δουμε στατιστικα παντως με “εργατοωρες”, το sessions ειναι φλωρικο…
Ναι μωρε, το sessions δε λεει πολλα … δλδ στα περισσοτερα παιχνιδια παιζω με διαλειμματα προκειμενου να ειναι ψιλο ακριβεις οι ωρες played οποτε το κλεινω ολοκληρο πχ.
ΥΓ. Για κάποιο γαμημένο λόγο δεν με αφήνει να στείλω την εικόνα κανονικά. Ίσως επειδή μπαίνω από το app. Anyway, τα περισσότερα τα έχω παίξει στο GOG, θα κάνω ανασκόπηση αργότερα.
Ήρθε η ώρα της λίστας, μόλις τέλειωσα το τελευταίο παιχνίδι για φέτο και ήταν και το νούμερο 25 (σίγουρα ρεκόρ προσωπικό
) άντε του χρόνου στοχεύω στα 26.
Ακόμη μια φανταστική χρονιά για μένα, ακολουθεί η σειρά που παίχτηκαν και τερματίστηκαν
- The Legend of Heroes: Trails through Daybreak (εξαιρετική αρχή ενός νέου arc μιας αγαπημένης σειράς πλέον, αν όχι the αγαπημένη. Η λίστα κλείνει και με το σίκουελ, καθώς και το τρίτο μέρος του arc βγαίνει και θα παιχτεί σε 15 μέρες, οπότε πολύ μου αρέσει η full circle φάση)
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii ( ακόμα ένα εξαιρετικό spinoff-όχι main entry- δεν ξέρω, μάλλον λατρεύω οτιδήποτε κάνει η rgg, sue me. Γκόρο φάκιν Μάτζιμα, you fucking legend.
- με 11
- Ys Μην τα γράφω ένα ένα, μετά τα Trails ήταν θέμα χρόνου να βουτήξουμε και στο σύμπαν του YS της Falcom, παίζοντας 9 παιχνίδια σερί. Εδώ έχουμε έμφαση στο gameplay και στην κυρίως αυτοτελή περιπέτεια ενός πρωταγωνιστή, σε αντίθεση με τα Trails που έχουμε το ακριβώς ανάποδο. Τα καταφχαριστήθηκα και αυτά, πολύ fun και wholesome περιπέτειες.
- Clair Obscur: Expedition 33 ε, τι να πεις. GOTY με συνοπτικές διαδικασίες, και στο πάνθεον όπως είπε και ο φίλος Νεο.
- YS IX: Monstrum Nox Τέλος τα YS, στην αναμονή πλέον για το επόμενο entry.
- Fire Emblem: Three Houses Καλό και ποιοτικό γράψιμο, αλλά λόγω του hype που είχα φάει από γνωστούς και αγνώστους το περίμενα να με στείλει αδιάβαστο, κάτι που δεν έκανε καθώς σε καμπόσα σημεία βαρέθηκα λίγο, και τις μάχες και την ιστορία και όλα. Μια χαρά ήταν γενικά, αλλά δεν ξέρω, περίμενα κάτι διαφορετικό υποθέτω.
- Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Τα είχα γράψει αναλυτικά σε προηγούμενα ποστς, πλυ ωραίο παιχνίδι.
- Xenoblade Chronicles 2 Σίγουρα το πιο αδύναμο της τριλογίας για μένα.
- Abiotic Factor Εξαιρετική εμπειρία, παίχτηκε coop με φιλαράκι, το φχαριστηθήκαμε φουλ. Subnautica (<3) meets Half-Life, πλυ ωραία ιδέα και υλοποίηση, και απ’ τους καλύτερους indie τίτλους που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια. Absolute Science.
- Trails in the Sky 1st Chapter Ριμέικ του πρώτου Trails. Απίστευτο και ουσιαστικό ριμέικ. μερικά hiccups από δω και από κει, κυρίως στο localization, αλλά τίποτα το φοβερό πέρα από αυτό. Χαλαρά το GOTY μου, αν δεν υπήρχε το Εκλαιράκι.
- Absolum Υπέροχο roguelike brawl/beatmup
- Ys vs. Trails in the Sky: Alternative Saga What is this, a crossover episode?
- DRAGON QUEST III HD-2D Remake Δεύτερο DQ που παίζω, μετά το υπέροχο 11, πέρασα πολύ όμορφα, και περιμένουν της σειρά τους τα 1 και 2 για να ολοκληρωθεί η τριλογία.
- Xenoblade Chronicles 3 Σίγουρα το καλύτερο απ’ τα τρία. Φανταστικό storytelling, ωραίοι χαρακτήρες και κόσμος. Ορισμένες στιγμές ειδικά, ήταν μαγεία. Και πολύ ωραίο τέλος. Και δεν έχω πιάσει ακόμα και το expansion, λογικά δεν αργεί.
- Dispatch Νταξ, δεν είναι τεράστιο, αλλά παίχτηκε σε κανά τριήμερο ξέρω γω. Πολύ γαμάτο, αυτό που κάνει και θέλει να πει το κάνει τέλεια. Animation και voice acting, τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν συναντάμε και συχνά. Ανυπομονώ για οτιδήποτε κάνει μετά η ομάδα, είτε συνέχεια, είτε η σύμπραξη με το Critical Role, είτε οτιδήποτε. Ανυπομονώ.
- Octopath Traveler Πολύ περίεργη φάση το παιχνίδι, και ανάμεικτα συναισθήματα γενικότερα. Πρώτη φορά παίζω κάτι που δεν έχει main quest ή main story, αλλά μικρά και πολλά… side quests. That was weird. Θα παιχτούν και τα επόμενα, καθαρά από περιέργεια, αλλά αν είναι στην ίδια φάση, δεν ξέρω πόσο θα με κρατήσουν.
- The Legend of Heroes: Trails through Daybreak 2 Ωραίο και το σίκουελ, αλλά η σειρά έχει δώσει τόσες στιγμές και παιχνιδάρες, που δυστυχώς αυτό κατατάσσεται σε μέση ή κάτω απ’ τη μέση στις προτιμήσεις μου. Ελπίζω να πάρει τα πάνω της και πάλι η σειρά με το επόμενο.
Άντε, καλό gaming εύχομαι να έχουμε και του χρόνου. Με η χωρίς HL3 ή star citizen ξέρω, who the fuck cares, υγεία να έχουμε να μειώνεται το μπακλογκ. ![]()
Για τα Trails εχω διαβασει τα καλυτερα σαν σειρα αλλα με τρομάζουν οι τοσοι τιτλοι που εχουν βγει καθως και οι ωρες που πρεπει να αφιερώσεις.
Monstrum Nox καποια στιμγη θα παιχτεί
Κατα τα αλλα έλιωσες jrpgαρες
Ναι, είναι βουνό, πραγματικά. Αν κανείς δεν σκοπεύει να φτάσει στην κορυφή, ας μην ξεκινήσει καν την αναρρίχηση.
τελειώνει η χρονιά σε λίγες μέρες και εγω βλέπω τον τερματισμό απο το τελευταίο game για φέτος.
μικρή σχετικά λίστα, του χρόνου πρέπει να καλύψω πολλά κενά.
demon souls.
το πρώτο του 25.
έχοντας τερματίσει λίγο πριν τελειώσει η προηγούμενη χρονιά το elden ring, έπρεπε να παιξω μπαλα σε κάτι παρόμοιο καθώς μου ήταν απιστευτα δύσκολο να ασχοληθώ με οτιδηποτε άλλο και διαφορετικό είδος απο το έπος!
το παιχνιδι αν και σχετικά μικρό είναι 10άρακι,αριστούργημα, πιστευω το πιο εύκολο απο την σειρά της from ( δεν βάζω το sekiro,ειναι στα πλάνα μου για τους επομενους μήνες) 10/10
DOOM ETERNAL 7/10
απολαυστικό gameplay εκτός απο τα σημεία με το πολύ σπαστικο platforming που με εκανε να το αφησω καποιες φορές και να το ξαναπιασω λιγο καιρό αργότερα. αυτός και ο λόγος που χάνει αρκετα απο την βαθμολογία. απο κει κ πέρα σαν υφος τα γνωστά τησ σειράς. μουσικάρα και σφαξιδι χωρις καποιον ιδιαιτερο λόγο…!
HORIZON FORBIDDEN WEST 8/10
μια ομορφιά οπτικά, αρκετά καλή ιστορία, βαδίζει στα χναρια του πρώτου, εξελιγμένο σε πολλά σημεία.
κουράζει λίγο η διαρκεια για οσους θελουν να κανουν τα πάντα καθώς ο χαρτης ειναι χαοτικός και τα side quests άπειρα!
HOGWARTS LEGACY 7/10
Δεν ειμαι φαν του H.P. καθολου οποτε δεν μπορώ να νιώσω πολλά απο τον κόσμο του συγκεκριμένου φρανσαιζ. σε γενικές γραμμές υπηρχαν στιγμές που είχα εθιστεί με την ιστορία και το gameplay, υπήρχαν ομως και σημεία που κούραζε η επαναληψη.
ο χαρτης απολαυστικός και καποιοι μηχανισμοι πραγματικά πολυ εξυπνοι.
PRINCE OF PERSIA lost crown 9/10
πανέμορφο, εψαχνα κατι στα χναρια του hollow knight σε μια ηπια μορφη χωρις τοσο μεγαλο βαθμο δυσκολίας. το τελείωσα σχετικα γρήγορα και ηθελα κ άλλο!
LIES OF P 9/10
οτι πιο κοντινο σε souls. ατμοσφαιρα απίστευτη. έχω γραψει σχετικα και παραπανω πριν καποιες εβδομάδες.
οχι τοσο δυσκολο κατα την γνώμη μου, αρκετα πιο βατό, υπηρχαν κανα 2 σημεία που ηθελα να πεταξω την κονσολα απο το παραθυρο αλλα κομπλέ.
CLAIR OBSCURE 10/10
ασχετος με το είδος, ξεκινησα να παίζω και στις πρωτες ώρες σκεφτομουν να το σταματησω γιατι δεν με πολυεψηνε η φαση του.
τελικα το game ειναι ακράιος εθισμός με ενα σενάριο που μόνο με κινηματογραφική εμπειρία συγκρίνεται…
καλα για την μουσική δεν σχολιάζω…
JEDI SURVIVOR 7/10
στα χνάρια του πρώτου, αρκετά διασκεδαστικό αλλά δεν προσφέρει και κάτι παραπάνω σαν εμπειρία, πέρα απο μια ιστορια στο γνωστό σύμπαν που αν εισαι καμμενος θα γουσταρεις.
SPIDERMAN MORALES 8/10
γενικα το πρωτο spiderman για εμενα ηταν η κυριολεκτικη εννοια του καλου video game που σε κάνει να νιωθεις παιδι.
εδω έχουμε μια μικρη(πολυ) συνεχεια της ιστορίας του πρωτου game. στα συν το οτι εξελισεται χριστουγεννα οπότε αυτές τις μέρες που ασχοληθηκα μαζι του ηταν ας πουμε καπως πιο ωραιο.
το αρνητικο η υπερβολικά μικρή διαρκεια που δεν δικαιολογεί τα 30eu που το αγορασα.
αυτα τα ολίγα. για το 26 έχω στα σιγουρα πλανα
lords of the fallen
sekiro
spiderman 2
ragnarok
stray
και ενα μεγάλο απο τα cyberpunk και red dead 2 τα οποια τα εχω αγορασμενα αλλα η διαρκεια τους με απετρεψε να ασχοληθω λογω περιορισμενου χρόνου.
καλη χρονιά να έχουμε!
Το Epic Store δινει για 24 ωρες και τα 4 παιχνιδια Trine δωρεαν.Φανταστικο δωρακι!
Όλα τα Trine είναι απόλαυση!
ενταξει το ριχνεις πολυ το AC αλλα μια χαρα…
Το ενα το σκυλοβαρεθηκα το αλλο το αγαπησα.
Εγω ειπα πριν κλείσει η χρονια να τελειώσω το Bloodlines 2 που παρα τις κακες κριτικές ειπα να το παρω γιατι αγαπω πολυ το world of darkness. Μετα απο 6 ωρες θα παει για drop, δυστυχως ειναι πολυ κακο. Ακόμα και το werewolf the apocalypse ειναι πολυ καλύτερο. Κριμα να μη μπορει να δείξει τις τεράστιες δυνατότητες που εχει αυτο το universe.
Μπα δεν το λεω σαν μομφη απεναντι σε καποιο απο τα δυο games - αλλά δυο open world στην Ιαπωνία, θα πάθω overload ![]()
To ρίχνεις που θα το παίξεις switch… Αλλα εδω έπαιξες το outlaws και σου αρεσε οποτε αναμενω εντυπώσεις
Αν δεν το παίξω φορητο δε θα το παίξω ποτε νομιζω - οποτε εις γνώση μου η θυσία
Το outlaws ειναι φοβερό port (και στην ΤV)
ΠΑΙΞΤΕ Hell is us…