Παιχνίδια Παίζουμε;

18 χρονια

7 Likes

Ωραιο videaki με Sleep Token … (ποσο μεγαλοι πλεον εχουν γινει…)

2 Likes

Φετος ηταν μια καλη και παραγωγική gaming χρονια… :stuck_out_tongue:
winner Cyberpunk που το έπαιξα απο την αρχη για το dlc και εγινε και πλατίνα. Απόλαυση

ενα γρηγορο top με τα παιχνίδια του 25 που επαιξα και τερμάτισα.
!disclaimer silksong, blue prince,South of Midnight κλπ που μου αρέσαν αλλα δεν ειδα credits ειναι εκτος λιστας μη βαράτε.

1.Clair Obscur: Expedition 33(στο πάνθεον μαζι με BG3,Alan2,Elden,TLOU2 κλπ…)
2.Death Strading 2: On the Beach(πολυ ωραιο αλλα περα απο τα απίστευτα νεα landscape και μουσικαρες πολυ μικρες βελτιώσεις ακομα και η δομη του story ηταν ιδια με του πρωτου. Σε καθε περίπτωση ομως kojima <3)
3.Hell is us( Η έκπληξη της χρονιας και το πιο underrated παιχνιδι για φετος. Must)
4.Assassin’s Creed Shadows (είμαι AC enjoyer. Πολυ κακως δεν εκτιμήθηκε το πρωτοποριακό weather system έστω και με τα θεματάκια του. Το ξανα λεω πρεπει να γινει must για ολα τα open world)
5.Mafia The Old Country (Ενα πολυ καλο AA story driven Mafia)
6.Split Fiction (top coop εμπειρία οπως και το it take two. Έπρεπε και αυτο να ειναι υποψήφιο για goty φετος)
7.Battlefield 6( aka οτι καλυτερο μπορούμε να πάρουμε κοντά σε BF3,4 το 2025.)
8.Monster Hunter: Wilds (Πρωτο MH παινχιδι που παιζω και στο ps5,coop δεν συναντήσαμε προβλήματα οπως λενε για τις υπόλοιπες εκδόσεις. Ηταν ανέλπιστα πολυ fun)
9.Super Fantasy Kingdom(απο τα παιχνίδια πρεζα πολυ δυσκολα ξεκόλλησα απο την λουπα "αλλο ενα run)
10.Horses ( Σίγουρα ενα ακραίο παιχνιδι που εγω πιστευω εχει κατι να πει και εχει θεση στα obscure “art house” horror. Ακραια η ολη φάση με το cancel του steam. Φαντάζομαι στην εποχη μας και το eraserhead θα τρώγανε σε ενα μεγάλο ποσοστό cancel οποτε GOG is the way…
11.Monster Train 2(παιχνίδι πρεζα no2 στα χναρια του slay the spire αλλα ακρετα μαρκια του)
12.Hotel Barcelona (αγαπημένες cult μετριότητες )
13.Doom: The Dark Age(πφφφφ. Μαλλον δεν ημουν σε φαση για doom οταν το επαιξα. Δεν περασα καλα για doom-οπαιχνιδο )
14.Ghost of Yotei(απογοήτευση αν δεν το έπαιρνα day one δεν θα το τερμάτιζα καν. Κρατάω το ωραίο gameplay ολα τα αλλα πέταμα. *ιδιο story me shadows που ηταν ιδιο story με blade of the immortal. fail και τα 2 σε αυτο)
15.Lost Records: Bloom & Rage(αααχ πολυαγαπημένη μου dontnod καταλαβενω μετα τα αποτυχημένα εμπορικά διαμάντια Vampyr. Banishers(top σενάρια και ατμοσφαιρα και τα 2) να πας να πιάσεις παλι το κοινο του life is strange αλλα δεν ειχε να δωσει τιποτα αυτο το παιχνιδι. Ελπιζω στο Aphelion να ερθει η αναγνώριση που τους αξιζει)

*για το 26 πανε τα hades 2,Dispatch και ισως το Cronos οταν το βρω σε καλη used τιμη.

7 Likes
2 Likes

ΩΝΑΣΟΥ

6 Likes

Εκλαιράκι σήκωσε τα πάντα (βγάλανε και free update με 20λεπτο νέο μουσικο υλικό, μεταξύ άλλων), ανακοινώθηκε νέο Kotor (επιτέλους), νέο Divinity απ’ την Λάριαν με ένα απίστευτο τρέιλερ, και Σολάστα 2 σε early access τον μάρτιο και άλλα πολλά.
μια χαρούλα
Jennifer English σε λατρεύω

1 Like

4 Likes

3 ανακοινωσεις για το μελλον που αν ειμαι καλα θα μου φανε χιλιαδες εργατοωρες

3 Likes

Κάνοντας ένα πέρασμα από τις ανακοινώσεις, προσθέτω στα παραπάνω τα εξής που μου κίνησαν το ενδιαφέρον:

Νέο παιχνίδι από ανθρώπους που ήταν πίσω από το Mass Effect, με αρκετά Mass Effect vibes (duh).

Νέο παιχνίδι από Frictional:

Αυτό το λαχταριστό 3D platformer, το οποίο προκύπτει από συνεργασία του lead designer του Red Dead Redemption και του creative director του Mario + Rabbids

Επίσης χάρηκα που είδα πως το Phantom Blade θα βγει για PC, νόμιζα θα είναι PS5 exclusive.

6 Likes

Δεν υπάρχει πλέον third party παιχνίδι του PS5 που να μην βγαίνει και στο PC. Άντε timed exclusive και μέχρι εκεί.
Και νομίζω ότι εξαρχής ήταν γνωστό ότι βγαίνει και στο PC.
Προσωπικά το περιμένω πολύ αυτό το παιχνίδι από όσα έχω δει μέχρι στιγμής.

2 Likes

Βραβεία αναμενόμενα - τουλάχιστον κατάφεραν να μοιράσουν και από 2 βασικά σε Hades2/Silksong, σε μια φοβερή χρονιά για το gaming γενικότερα

Στις ανακοινώσεις τώρα:

-Divinity απλά :scream: :scream: :scream:
-Αν δεν είχα κάνει check out από Star Wars και ήμουν παράλληλα και 15 χρόνια πιο μικρός, τώρα θα έβγαζα αφρούς από το στόμα για FOTOR - τώρα συγκρατημένα αισιόδοξος με ολίγη αδιαφορία/λίγο ενδιαφέρον, αλλά προφανώς μακάρι να βγει όπως πρέπει και να σαρώσει.
-No Law, Phantom Blade Zero, Ontos (όντως?), Exodus και Mega Man: Dual Override φαίνονται :ok_hand: ενώ για Ace Combat 8 είμαι εκεί επίσης διάολε
-Τέλος ok, απομακρυνόμαστε από το πρωτότυπο παιχνίδι αισθητά, αλλάζουμε πρωταγωνιστή, ο Sam Lake δεν φαίνεται να είναι head στο όλο project αλλά Remedy είσαι αφού - και αν κάποια εταιρεία είναι πάντα έτοιμη να κάνει defy τις προσδοκίες, είναι μάλλον εκείνη → ready to “take control” ξανά του χρόνου

:metal: :metal: :metal:

2 Likes

Το divinity υποθέτω θα είναι σε φάση original sin;

1 Like

Λογικά, όχι. ο community manager δήλωσε προχθές ότι δεν δουλεύουνε πάνω σε Original Sin 3.
Εγώ υποθέτω ότι κάτι σε action rpg θα είναι, όπως τα παλιά τους divinity

Τωρα τα ειδα… Απο τις πιο χαλια χρονιες σε θεμα παρουσίασης. Ξεπέταξαν βασικες κατηγορίες για να μπουν στην θεση τους promo… τεσπα τα βραβεία καλα “μοιράστηκαν” τα αξίζει ολα το clair αν και θα ηθελα ενα και σε ds2 δεν παθαινει κατι ο κοjima και χωρις αυτο.

Η ανακοινωση της βραδιας για εμενα ειναι
DIVINITY!!! :love_you_gesture::love_you_gesture:
Control Resonant
Ontos που μαλλον θα πηραν την λεξη Οντα και της αλλάξαν τα φωτα για να μη μοιάζει με όνομα γνωστού Ιάπωνα Μαγκακα… :rofl:

Και περα απο αυτα που αναφέρατε και αυτο εχει ενα ενδιαφέρον

AAA ειχαμε και αυτο

Στα χνάρια να γινει τοσο cult οπως το πρωτο…

2 Likes

Πάιζω star wars survivor εδω κ μερικές μέρες, νταξει casual φάση εντελώς, god mode και σπέρνεις πανικό. Λιγο σπαστικό το πολύ έντονο platforming αλλά σε γενικές γραμμές το παιχνιδάκι ειναι πολύ όμορφο.
Άποψη για black myth wukong και wolong;

1 Like

Τα star wars της Respawn τα χάρηκα και τα 2.

wolong δεν μου αρεσε το βρηκα πολυ generic.Ενταξει εχω κουραστεί και απο Team Ninja. Απο την αλλη το black myth ειναι ανάσα φρεσκάδας στα κουρασμένα soulslike με τρομερο μεράκι και απίστευτα σκηνικά.

2 Likes

https://store.epicgames.com/en-US/p/hogwarts-legacy
τσαμπέ !

4 Likes

Παρήγγειλα απο Vinted το Assasin’s Creed Shadows για Switch 2.
Οριακα το λες και ανωμαλία να παίξω το χειρότερο version του παιχνιδιού, but here we are.

1 Like

5 Likes

Πω ελιωσα στο balatro. hahah

6 Likes