εδώ είμαστε
God of war Ragnarok τέλος. 53 ώρες και όλα τα quests 100% , μου έχουν απομείνει κανα 2 σεντούκια ξέμπαρκα που δεν εχω βρεί, 1 berseker boss καθώς και η τελική valkyria (gna) που αν τα βρω σκούρα μαζι της δεν θα αχοληθώ παραπανω απο μια μέρα καθως δεν θα εχει απομείνει τπτ άλλο να δω στο παιχνίδι.
Σαν σύνολο είναι 10 άρι καθαρό, πανεμορφη εμπειρία, ευκολο σχετικά, σε πιανει απο το χέρι και σε πάει μόνο του. Δράση κινηματογραφική και quests με ενδιαφέρον χωρις να σε κάνουν να βαριέσαι.
Υπήρξαν κανα 2 σημεία που θα μπορούσαν να μην ειχαν τόσο μπλα μπλα αλλα ευτυχως αυτα ειναι λίγα.
Λογικά θα υπάρξει και συνέχεια στο franchise και ειδικά τωρα που θα βγει κ τηλεοπτικη σειρά πιστεύω θα υπάρξει άρμεγμα.
Για την συνέχεια μικρή παύση κ ξεκινάε με lords of the fallen.
Αγαπητοι gamers - Πήρα σε μια κριση ταυτοτητας, ps5 επιτελους μετα απο 3 χρονια σκεψης.
Και φυσικα αγορασα FC25 - παμε για πρωταθλημα με ΑΕΚαρα.
Ή και όχι, γιατι μου φαινεται ακομα πανδυσκολο. Εχετε να προτεινετε κανενα tutorial yt video ?
ΕΠΙΣΗΣ - για να παιξουμε ενα ονλαην παιχνιδακι με τους φιλους μας, πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε Pass ? τους $%$%#^ληδες. Τι σου δινει το pass παραπανω ;
Street Fighter παιζει κανεις ; Αξιζει ;
Noobας εδω
το pass, πέραν του online (που προσωπικά εγώ δεν, αλλά έχω περάσει και αρκετό χρόνο με φίλους online σε διάφορα ωραία games/όχι μόνο ξυλίκια ή πιστολίδια, αλλά πχ κάνα RPGάκι κτλ) για εμένα το βασικότερο είναι πως κάθε μήνα δίνει 2 ή 3 παιχνίδια δώρο - τα οποία τα κατεβάζεις, αποθηκεύονται στο library σου και για όσο διάστημα έχεις συνδρομή, θα μπορείς να τα παίζεις… και συνήθως δίνει και παιχνιδάρες btw (νομίζω The Last of Us, Spiderman και άλλα ΑΑΑ παιχνίδια από Pass τα έπαιξα - ενώ αυτόν τον μήνα δίνει θαρρώ και το Resident Evil Village) είναι 110% value for money η συνδρομή.
Εγώ την σταμάτησα γιατί δεν έχω ανοίξει και το ps5 από το καλοκαίρι, αλλά αν αρχίσω ξανά να παίζω εννοείται θα πάρω ένα ετήσιο πακετάκι…
Κατά τα άλλα μεγειές και have all the fun, ο κατάλογος παιχνιδιών είναι πελώριος και για όλα τα γούστα (και για co-op) - δυστυχώς, εν προκειμένω, από sport videogames είμαι εντελώς άσχετος, ενώ ακόμα χειρότερος στα fighting
μια χαρα fighting εκανες στην μπαλα που παιξαμε, in real life, με κλωτσιδια αλλα οκ ! ευχαριστούμε για το σχολιο ![]()

Αν σου φαίνεται πανδύσκολο, κατέβασε τη δυσκολία. Όχι;
εχει πλακα, αλλα μετα ειναι πανευκολο. παω από 5-0 στο professional, σε 0-3 στο world class.
Και τωρα προφανως εχω χαθει στο Yt, να βλεπω πως για να κανω ενα γ$@0σουτ και να μπει, πρεπει να εχω αντανακλαστικα οδηγου φόρμουλα 1
Δεν χρειάζεται yt κατ’εμε, παίξε και θα συνηθίσεις. Δεν το έχω παίξει, με μια μικρή έρευνα βλέπω πως πρέπει να έχει difficulty sliders για τη συμπεριφορά του αντιπάλου. Ίσως κάτι είναι στραβό εκεί;
Με τα sports games πάντως (μιας και προφανώς αυτό που λέει ο Μόντε έχει να κάνει κατά βάση με το gameplay νομίζω) είχα πάντα το ίδιο θέμα - περνάω καλά σε ένα medium επίπεδο, αλλά παίζω βασικά/χωρίς το 80% σχεδόν των gameplay δυνατοτήτων που σου δίνει το κάθε παιχνίδι, δηλαδή (πχ στα Fifa) special ντρίπλες, 1-2, συστήματα, περίεργα φάλτσα, αυτοματισμούς κτλ.
Μου είναι αρκετά δυσάρεστο (στα δάχτυλα αλλά και στον τρόπο που θέλω εκείνη τη στιγμή να χρησιμοποιώ το μυαλό μου) να μάθω να κάνω διαδοχικές αλληλουχίες κουμπιών σε χρόνο dt ή να ελέγχω τους μοχλούς με τον τρόπο που απαιτεί το παιχνίδι για να κάνεις πχ λόμπα ή κάτι τέτοιο… το ίδιο περίπου έχω και με τα fighting - το να κάνω ένα combo στο MK πχ και να πρέπει στο τέλειο timing να πατήσω κάτω - κάτω - διαγώνια (?) - τετράγωνο x3 - αριστερά - δεξιά δεν μου προσφέρει τίποτα περισσότερο από αγανάκτηση.
Για αυτό και τα Soulsborne κατέληξαν σταδιακά το αγαπημένο μου σύγχρονο είδος gaming -γιατί νο1. Αντανακλαστικά και νο2. logistics ![]()
κοιτα, και ναι και οχι. χθες εμαθα φερ ειπειν οτι αν υποδεχεσαι την μπαλα με L2 , σου δινει αυτο το εξτρα μιλισεκ που σου επιτρεπει να μην σου την παιρνουν. Αυτο ακομα και να στο πει καποιος, πρεπει 1. να το δοκιμασεις πολλες φορες και 2. να το συνηθισεις.
εχει ψωμακι, ελπιζω να μην κουραστω κ να το μαθω σε ενα μετριο επιπεδο
@Lupin με την αλλη την καμπια με το σουβλακι που ασχολειστε, κατι παρομοιο δεν παιζει ;
καμία σχέση απολύτως - άλλο genre, άλλος χειρισμός, άλλες απαιτήσεις, άλλη φιλοσοφία, άλλο πράγμα γενικότερα
Κάπου εδώ να αναφέρω πως έχω μεγαλώσει παίζοντας ποδοσφαιράκια στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας με… keyboard ![]()
Το έχω παρατήσει καιρό το άθλημα πάντως, πρέπει να είναι 6-7 χρόνια που να έχω να παίξω νέο τίτλο. Με έχουν απογοητεύσει εντελώς και η ΕΑ και η Κονάμι.
let me rephrase…
επειδη με τα fighting και εγω το ιδιο θεμα εχω, κ επειδη λεω να παρω και το αλλο το παιχνιδι που εχετε χασει τον υπνο σας, προσπαθω να καταλαβω αν ειναι αναλογης κουμποδυσκολιας.
παρομοιως στο SF , οσο και να το αγαπαω, παντα εμενα στη μετριοτητα, γιατι τα κομπο αυτα δεν ξερω πως γινονται απο 2 χερια μονο, ισως εχω μονο δεικτες εγω, πραγματικα δεν ξερω
δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ότι περιέγραψα παραπάνω, ο χειρισμός είναι straightforward - είναι θέμα αντανακλαστικών και κάποιων μικρών rpg στοιχείων built του χαρακτήρα του (στο κομμάτι “μάχη” καθώς κατά τα άλλα είναι ένα metroidvania παιχνίδι εξερεύνησης κτλ)…
ΑΛΛΑ αν είναι να πάρεις κάτι, πάρε το πρώτο Hollow Knight και όχι το Silksong - το Silksong, στο εγγυάμαι προσωπικά πως θα το παρατήσεις στο μισάωρο, ενώ το άλλο είναι η ιδανική εισαγωγή για αυτά τα παιχνίδια (από κάθε, μα κάθε άποψη) και πιθανολογώ πως θα σε κρατήσει (αν του δώσεις τον χρόνο του προφανώς και έχεις και 10 δράμια υπομονής)
ρωταω για τον εξης λογο - το να κανεις time ενα αλμα, αντιλαμβανομαι τη δυσκολια, αλλα ειναι κατι within my capability νομιζω.
ΤΩΡΑ, τα μπατμαν θελανε ενω μεσω μαχης, να αλλαζεις οπλα και να πατας R2 και ξερωγω σταφυλια παραλληλα, για να δερνεις τον ενα, ενω ψεκαζεις τον αλλο. Αν αυτο γινεται μεσα απο μενου (πατας σταρτ , διαλεγεις, συνεχιζεις), παει στο καλο. Αν ειναι να πρεπει να αλλαζεις οπλα εν μεσω μαχης, ισως ειμαι πολυ γερος.
κραταω τη συμβουλη σου σε καθε περιπτωση
@montecristo Εγώ θα πρότεινα να πάρεις κάνα blockbuster action/adventure (god of war, Spiderman κτλ) χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα και να το παίξεις και στο easy αμά λάχει. Τουλάχιστον όπως σε έχω κόψει. Αν η “κάμπια με το σουβλάκι” είναι το Hollow Knight, δεν ξέρω αν θα στο πρότεινα, εκτός αν έχεις χρόνο και ψυχραιμία να μπεις στη λογική του.
Γενικά νομίζω δες τι σου φαίνεται fun και στη φάση σου, τι θες εσύ να παίξεις και όχι τι συζητιέται απαραιτήτως ή τι είναι hot.
δικιο εχετε φιλοι, αλλα καταλαβα οτι εχει και 80 ευρω το ενα, αρα ενα Hit n miss θα πονεσει