Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ![]()
Λογικά θα το τσιμπήσω, θέλω μια φορητή συσκευή και είναι σημαντικό αυτό που λες, ότι δεν είναι σαν τον φτωχό συγγενή που ήταν το switch1.
Θα ήθελα να υπάρχει και ένα πακέτο με Bananza, δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ![]()
Λογικά θα το τσιμπήσω, θέλω μια φορητή συσκευή και είναι σημαντικό αυτό που λες, ότι δεν είναι σαν τον φτωχό συγγενή που ήταν το switch1.
Θα ήθελα να υπάρχει και ένα πακέτο με Bananza, δεν έχω δει κάτι τέτοιο.
Ελα να στο δανείσω να το παίξεις ![]()
Πάντως το bundle με ΑC ειναι καλη φαση, όσο κάνει η κονσόλα. Το δίνεις ενα 30ρι-40ρι μεταχειρισμένο αν δεν το θες
Έχω κι εγώ παιχνιδάκια για switch αν ψήνεστε για καμιά αλλαξοκωλιά κάποια στιγμή ![]()
Το πλαίσιο εχει προσφορά στα 2 μείον 200€ και αν μπει και τιμολόγιο δώρο το φπα… Αν ψήνεις το παίρνουμε… ![]()
Αυτος ο τυπος εδω νομιζω κανει ενα καλο review του Crimson Desert χωρις να αμελει τα αρνητικα που εχει μια τοσο φιλοδοξη προσπαθεια. Εγω επιμενω οτι το στορυ και πως ξετυλιγεται ο κοσμος, τα factions του, τα γεωπολιτικα του κτλ εχουν πολυ περισσοτερη δουλεια απο πισω απο οση υπονοουσαν καποιοι βιαστικοι πρωτοι reviewers.
Παντως αυτο που πραγματικα με σοκαρει ειναι το μεγεθος του και οτι παρολο το ποσο τεραστιο ειναι δεν με χει κουρασει καθολου.
Red Viper ξεκάθαρα τα τσεπώνει από την Pearl Abyss, είναι πλέον προφανές ![]()
Απίστευτο παιχνίδι το Vampyr. Μοναδική ατμόσφαιρα, πολύ engaging ιστορία, χαρακτήρες που νοιάζεσαι για αυτούς, πλούσιο lore, δυνατό gameplay. Προς το τέλος για κάποιο λόγο μεγάλωσαν πολύ τα loading times, ενώ και το target lock είναι πανάθλιο (με ποντίκι τουλάχιστον), αλλά ακόμα και αυτά τα ψεγάδια δεν το ρίχνουν στα μάτια μου.
Το απόλαυσα στο έπακρον, χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες single player δημιουργίες.
ΥΓ. Έκανα το good ending (όχι το best), έβγαλα το παιχνίδι έχοντας κάνει embrace τρεις ανθρώπους μόνο. Καλά πήγε, δεν λέω.
Εγώ πριν λίγα χρόνια: Χρειάζομαι νέο PC, ας φτιάξω κάτι σχετικά δυνατό που θα με κρατήσει και στο μέλλον για να χαρώ τα γραφικά της νέας γενιάς.
Εγώ σήμερα:
++
Πιάνει τόπο η επένδυση!
Κι εγώ πριν κανά 2 βδομάδες κατέβασα το πρώτο Doom στο PS5 και κάηκα λίγο! Μετά το δεύτερο ήταν πανομοιότυπο και δεν με κράτησε.
Εξαιρετικό και το δεύτερο, αν τα έπαιξες back to back όμως μπορώ να καταλάβω γιατί να έπαθες ένα σχετικό burnout. Θα σου έλεγα στο μέλλον να το ξαναδοκιμάσεις, έχει πιο πλούσια επίπεδα και κυρίως εισήγαγε νέους εχθρούς που άλλαξαν πολύ την όλη εμπειρία. Mancubus, Hell Knight, Archvile, Revenants, φανταστικές προσθήκες όχι μόνο σαν gameplay αλλά και αισθητικά. Επίσης, super fucking shotgun ![]()
Έχω hype-αριστεί αρκετά για το συγκεκριμένο, τόσο λόγο της IO Interactive όσο και γιατί έχω ανάγκη ένα action-adventure παιχνίδι με κινηματογραφικό feel, που να έχει στιβαρά gameplay mechanics - και το συγκεκριμένο φαίνεται πως κινείται προς τα εκεί… μακάρι να βγει καλό, 1 μήνας έμεινε περίπου
Φαινεται πολύ ωραιο όντως, κ μένα με έχει ψήσει πολύ
Το για πολλούς καλύτερο AC επιστρέφει.
Το είχα λατρέψει όταν το έπαιξα στους πρώτους μήνες του PS4 και εννοείται θα το ξαναπαίξω.
Τελεια. Και μενα το αγαπημενο μαζι με το Odyssey. Θα παιχτει σιγουρα
Τι βγαζουνε παλι ρε πστημ!
Κατι μεταξυ Eggers και Valhalla Rising σε Open world. Πολυ υποσχομενη ατμοσφαιρα
Ολοκλήρωσα το replaced. Overall, με κούρασε μέσα στις περίπου 8 ώρες λόγω πολύ αργού pacing.
Το combat λειτουργεί οκ όταν βρει ρυθμό, ενώ το platforming είναι και αυτο μια χαρα.
Ωστόσο, το art direction και η κίνηση της κάμερας στον χώρο είναι εξαιρετικά και πραγματικά με εντυπωσίασαν πολυ.
Τωρα έπιασα Pragmata και φαινεται οτι η capcom εχει παρει φωτια.
Παρατήσανε την engine βέβαια που είχαν για να πάνε σε unreal 5, οπότε προσγειωθήκαμε ανώμαλα και απότομα ![]()
Διακόπτω λίγο την ροή με τα καινούρια παιχνίδια, καθώς τελευταία έχω πάρει με τη σειρά κάποια αρχαιολογικά που έπαιζα παιδί.
Ξανά έπαιξα Jak & Daxter 1, και πήγα επίσης και στα επόμενα δύο που δεν έιχα παίξει τότε. Το 3 θεωρώ το καλύτερο, το 2 το πιο κουραστικό. Προσπάθησα και το spin off Daxter επίσης αλλά δεν με κέρδισε εξ’αρχής. Μένει ακόμα ένα που βλέπω mixed reviews.
Άρχισα επίσης Tomb Raider 1 που δεν με ενθουσιάζει πια τόσο σε αντίθεση με το Tomba! 2, ένα παιχνίδι του PS1 που είχα λατρέψει στην εποχή του και ακόμα περνάω το ίδιο καλά παίζοντάς το.
Αν βγάλουν και κανά Prehistorik 2 Remastered γίναμε.
Πάω πίσω στη σπηλιά μου.