Άντε ντε, πες μας πόσο καλό είναι!
Επιστροφή στο Nintendo 64.
Κανα καινούριο έχουμε;
Και φαντάζομαι σε full price 80άρι, nintendo είναι αυτή.
60 ευρώ physical, 50 digital.
Το χουν ξεζουμισει αυτό το παιχνίδι, στο 3DS ήταν φανταστικό με το 3D.
Περιμένουμε το remake του Ocarina Of Time τώρα που φημολογείται έντονα.
Και αυτό είχε βγει στο 3ds και ήταν πολύ καλό.
Και το Majoras Mask αν δεν κάνω λάθος.
Ναι και ήταν ακραιο με το 3D. Ακόμα κλαίω λίγο που δεν έμεινε η τεχνολογία αυτή (αν και επανέρχεται σε κάτι οθόνες pc)
Τρελό nostalgia … τι μας έκανες τώρα !
γάμησε.-
o σνουπ ο ντογκ λίγο μεχ αλλά γενικά καλό ήταν ναι
Ψοφάω με το premise, με έψησε ακραία.
Επαιξα ηδη καμια ωρα και το εχω αγαπησει ηδη… αν αγαπας τη μουσικη θα το λατρεψεις… με αναφορες σε rush , rainbow , depeche mode και πολλα αλλα groups…
Featuring music from DEVO, Roxy Music, Lush, The Smashing Pumpkins, Iggy Pop, Siouxsie and the Banshees, Joy Division, the Cure and many more.
Εντάξει, θα το παίξω και αυτό, μη με πιέζετε.
Παρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το Mixtape στο Switch. Φαίνεται πάρα πολύ όμορφο.
Καλημέρα.
Το ερώτημα απλό για αυτούς που ξέρουν από pc handhelds.
Lenovo Go S το λευκό με τα windows ή το μαύρο με steam os;
Καταλαβαίνω τα πλεονεκτήματα του steam os, του απόλυτα λειτουργικού UI, από την άλλη όμως με windows θα εχω και άλλα καταστήματα όπως xbox gamepass που δεν θα έχω με το μαύρο;
Συν τα διάφορα “κολπακια” που μπορώ να κάνω εκεί λόγω windows και να γλυτώσω και κάποια χρήματα…![]()
Είδα το trailer και δεν κατάλαβα τίποτα.
Είναι τύπου telltale games?
Ναι μπορεις να το πεις οτι ειναι καπως ετσι το παιχνιδι… βασιζεται στην ιστορια κλπ και οχι στο βαθυ gameplay
Σε παρόμοια με το mixtape φάση, να παίξετε και το Lynch-ικο teenage thriller, oxenfree
Μόνο steam os θα πω εγώ.
Τα κολπακια γίνονται κ εκεί ![]()
Ψυχαναγκαστικά τέλος το Doom: The Dark Ages τελικά - ζορίστηκα αφάνταστα από ένα σημείο και έπειτα, καθότι το επίπεδο μονοτονίας τρύπησε ταβάνι… με κράτησε ο φρενήρης ρυθμός του κατά κύριο λόγο, συν του ότι έπαιζα με ακουστικά + μουσική/podcast οπότε (ειδικά όταν άκουγα κάνα NBAικό podcast) ήταν ταμάμ για παράλληλη απασχόληση.
Πολύ δουλεμένο το νέο σύστημα, δε λέω, αλλά βαρετό και υπέρ το δέον repetitive από ένα σημείο και μετά (όπως και οι εχθροί) ενώ τα bosses ανύπαρκτα ή anyway ανεπαρκέστατα… μνεία (not) στο τελικό Boss, όπου στην αρχή είχε τρελό χάζι, αλλά στην 689 φορά που αναμετριέσαι μαζί του, ε κάπως βαριέσαι.
Στα μείον παραμένει η απουσία verticallity ή metroivdania τύπου level design, που έκανε όλη την εμπειρία βαρετή και (τι έκπληξη) μονότονη.
Α και τα επίπεδα με δράκο βαρετά, αλλά επουδενί το ίδιο βαρετά με εκείνα που οδηγούσες mech - εκεί φλέρταρα πολύ με το να το παρατήσω τελείως.
Αυτά, not my cup of tea - αλλά (όσο και να μην φαίνεται από τα παραπάνω) θετικό τελικό πρόσημο, γιατί και δοκίμασαν κάτι καινούριο και το υποστήριξαν πλήρως σχεδιαστικά, αλλά και γιατί τα όπλα του είναι μακράν τα καλύτερα σε ολόκληρη τη σειρά (και η ασπίδα μαζί).
Τώρα θεωρητικά θα περιμένω Bond - θέλω Indy αλλά δεν ψήνω 80 ευρώ για παιχνίδι που θα τελειώσω σε ένα ΣΚ…ε και να δούμε τι offers θα έχει μεθαύριο το ps-store, μιας και από ότι είδα τις κατέβασε όλες αυτές τις μέρες (ίσως λόγω κάποιου μεγάλου επερχόμενου state of play?)