Παιχνίδια Παίζουμε;

Συμφωνώ σε όλα, αυτό που μπορώ να πω με λίγα λόγια είναι ότι από ένα σημείο και μετά και αυτό ήταν αρκετά πριν το τέλος έπαιζα μηχανικά απλά να το τελειώσω, είχα κουραστεί και δεν διασκέδαζα όσο θα ήθελα.

Και ναι, τα λεβελς με τον δράκο και τα mech είναι κακά, ούτε καν μέτρια.

νταξ με τον δράκο λίγο την πάλεψα, γιατί πες στο μυαλό μου είχα το Panzer Dragoon ή κάτι τέτοιο - θα πήγαινα που θα πήγαινα σε άλλη περιοχή, ας έπαιζα και λίγο arcade πιο πριν… αυτά με τα mechs όμως, που σπάμαρες ένα κουμπί ουσιαστικά + το dodge, ε ήταν βαρετά γάμα τα

1 Like

Παιχτηκε? καλο?

Οχι! Μου έκανε εντύπωση που βγήκε εκμοντερνισμένο πάντως κ με καλά reviews - δε το είχα πάρει χαμπάρι. Νταξ το 3 και το 4 από τις τοπ gaming αναμνήσεις πιτσιρικάς. Δε καταλάβαινα τίποτα και το έψαχνα βήμα βήμα.

1 Like

Τελευταια σε αυτο το στυλακι ειχε καει πολυ με το Age of Wonders 4 και μου ξαναξυπνησε την αγαπη μου για αυτα τα παιχνιδια. Τσεκαρε το αν σε ενδιαφερει αυτο το gameplay

1 Like

Indiana να ξέρεις θα ξετρελαθείς. Εγω δεν ειμαι κανενας φαν των ταινιων αλλα αυτο που επαιξα δεν περιμενα σε καμια περίπτωση να δουλευει τοσο καλα και σεναριακα και κυριως στο gameplay που μου φαινόταν φουλ ξενέρωτο η MachineGames να ασχηληθει με κατι τοσο διαφορετικό.
Ηταν μεγαλη εκπληξη και πολυ αδικημένος Troy Baker Επρεπε να παρει βραβείο για αυτον τον ρολο. Ηταν ιδιος ο Ford.

Επισης δεν το θεωρω καθολου μικρο. Ισα ισα αν σε πιάσει το game(που θα σε πιασει) και θελεις να καθαρίσεις τα map θα σε παει πανω απο 20 ωρες.

3 Likes

Ωραια παιχνιδακια δινει το epic αυτη την εβδομαδα.

To Batman η το Sunderfolk?

Και τα 2.

1 Like

Και ενώ όλος (?) ο κόσμος παίζει το νέο Forza Horizon, εγώ ανακάλυψα πως όλα τα Motorsport + τα Horizon είναι playable σε PC πλέον είτε natively είτε με emulation και έτσι ασχολούμαι για πρώτη φορά με κάποιο Forza Motorsport, και συγκεκριμένα το 4. Το emulation που έχει γίνει είναι άψογο, το παιχνίδι πάει τρένο και, κυρίως, δείχνει ακριβώς ότι έψαχνα τόσο καιρό. Ένα παιχνίδι όχι αυστηρό sim αλλά ούτε και arcade (ούτε καν βασικά), με άφθονες επιλογές και στρωτό career mode που ξεκινάς ταπεινά με κάτι Nissan Micra και Fiat Pundo και προχωράς προς τη δόξα. Τα γραφικά στέκονται αξιοπρεπέστατα ακόμα, ο ήχος είναι σούπερ, δεν έχω αρχίσει ακόμα τα upgrades ούτε έχω παίξει πολύ με το tuning. Δηλώνω ενθουσιασμένος και έχω παίξει μια ώρα μόνο, ξέρω όμως ήδη πως παίζω ακριβώς αυτό που έψαχνα.

Σχετικά με το νέο Horizon πάντως, οφείλω να πω πως φαίνεται πολύ ελκυστικό και ξερογλείφομαι λίγο με το Ιαπωνικό setting. Σίγουρα δεν πρόκειται να σκάσω 70 ευρώ και ακόμα πιο σίγουρα δεν θα το έπαιζα χωρίς SSD (έχω έναν μικρό μόνο αυτή τη στιγμή). Από αυτά που διαβάζω τριγύρω, δυστυχώς το progression system θα είναι πάλι τραγικό (για αυτά που θέλω εγώ), δλδ περιμένω κάτι σαν το FH5 που κάθε τρεις και λίγο κέρδιζες supercars χωρίς να κάνεις το παραμικρό και ένιωθα overwhelmed με τα μενού/υπομενού/εικονίδια παντού στον χάρτη. Αν μειώσουν λίγο το cringe όσον αφορά το career mode και είναι λιγότερο ενοχλητικό, θα είμαι ικανοποιημένος. Κρίμα πάντως, θεωρώ πως με 1-2 αλλαγές στο όραμα της σειράς θα βλέπαμε έναν πανάξιο, σύγχρονο διάδοχο του Test Drive Unlimited. Όχι πως τώρα δεν είναι γαμώ τα παιχνίδια τα Horizon, αλλά κατ’εμέ έχουν κάποιες λίγες στραβοτιμονιές στην πορεία τους.

5 Likes

Όλος ο κόζμος παίζει Subnautica 2, get your facts straight.

1 Like

Είναι και στο gamepass πάντως τα forza να ξες

Πήρα το Legion Go S (z2) με steam os. Την 32gb έκδοση.
Το βρήκα με κάποια έκπτωση, χωρίς ΦΠΑ μου βγήκε γύρω στα 550 ευρώ. Πολλά τα λεφτά ίσως αλλά εκεί κινούνται αυτά.

Ξέρω ότι δεν είναι για πολλά σε AAA και βαριά παιχνίδια, είναι ένα καλύτερο steam deck με 1200p ανάλυση αλλά για αυτό που το θέλω (indies, AA, παιχνίδια τύπου metroidvania και emulation) νομίζω ότι θα είναι αρκετό.
Δεν θα παίξω εκεί RE requiem, Pragmata ή Forza 6, έχω τις κονσόλες για αυτά.
Και 1000+ ευρώ για handheld σε κανονική τιμή (ακόμα και με την μείωση που θα υπαρξει λόγω απαλλαγής ΦΠΑ) δεν δίνω η γη να γυρίσει ανάποδα…

Ελπίζω να μου βγει σε καλό, κρατάω τις επιφυλάξεις μου λόγω και του ότι είναι το πρώτο pc handheld που παίρνω.
Το περιμένω, λογικά σήμερα θα το έχω. :grinning:

5 Likes

Μεγειά, πες μας εντυπώσεις οταν παραλάβεις!

Μια χαρά θα τα παίζει κ αυτά.

1 Like

Kαλοπαίχνιδο!

1 Like

Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου!

1 Like

Υπεροχο

3 Likes

Οτιιι καλύτερο!!

*Παιξτε Kingdom Come 2.

2 Likes

Είδα χτες 22-23 ευρώ στο ps-store το Star Wars Outlaws και, ενώ είμαι εντελώς off για οτιδήποτε open world (αλλά και για star wars παιχνίδια γενικότερα τελευταία) για κάποιο λόγο ψήθηκα (και θυμήθηκα πως είχα διαβάσει και εδώ καλά σχόλια, πλην το ότι έχει κάπως επανεκτιμηθεί 2 χρόνια μετά το παιχνίδι από την κοινότητα, μετά από αρκετά καίρια updates).

Αρχικά, δεν νομίζω να το τερματίσω, όχι όμως επειδή είναι κακό ή κάτι άλλο, αλλά επειδή σίγουρα σε ένα σημείο θα πάθω open-world fatigue - το έχω πάθει με άλλα κι άλλα πρόσφατα…Πάραυτα λοιπόν, το παιχνίδι, όσο αντικειμενικά και αν το δω αυτές τις λίγες πρώτες ώρες, φαίνεται αρκετά καλό και σίγουρα αξίζει μια προσπάθεια από φίλους του saga, των open world action adventures αλλά και από εκείνους που ψάχνουν ένα (δεν θέλω να πω braindead γιατί το παιχνίδι έχει ρίξει καλή δουλίτσα στο world built) χαλαρό παιχνίδι να περνάνε ευχάριστα τον χρόνο τους.

Το stealth, shooting, platforming, inventory και abilities κομμάτι, δομή αποστολών, dog fights με σκάφη κτλ κτλ είναι βασικό - απολύτως βασικό, στην καλύτερη δηλαδή. Είναι κακό όμως; σίγουρα όχι.
Το Stealth πχ είναι ψιλό-καρμπόν εκείνο των Arkham (το οποίο όμως δούλευε καλύτερα λόγω του συγκεκριμένου σύμπαντος και των level design του). Κακό δεν είναι σίγουρα - απολύτως βασικό όμως ναι (και λίγο παλιό). Περνάς όμως καλά μαζί του (το αν κουράσει βέβαια στο μέλλον δεν το γνωρίζω) ενώ έχει και 2-3 τσαχπινιές για να δώσει μια μικρή δόση φρεσκάδας στην όλη εμπειρία.
Τα ίδια και για το κομμάτι της ιστορίας - βασική, αλλά πάνω από τη βάση.

Μεγάλο (το μεγαλύτερο μάλλον) συν του παιχνιδιού είναι πως έχει γίνει καλή δουλειά στο world built, όπως είπα παραπάνω - και νιώθεις πραγματικά πως είσαι στο σύμπαν των ταινιών/σειρών.
Πολλοί npcs, πολλές και ποικιλόμορφες τοποθεσίες, πολλά mini games και τριγύρω quests, πολύ πληροφορία γενικότερα που είναι καλά στημένη και δουλεμένη γύρω από την (συμπαθέστατη) κεντρική ηρωίδα και το (εξίσου συμπαθέστατο) sidekick κατοικίδιό της.

Στα του open world, είναι κάτι σαν Assasin’s Creed η δομή - αλλά σε σύμπαν Star Wars.
Δεν είναι BoTw ή Rdr2 να εξερευνάς εσύ τα πάντα και να σου έρχονται όλα μέσα από τη διάδραση με τον κόσμο, αλλά αντιθέτως έχει παντού μπουλετάκια στον χάρτη κτλ κτλ… οκ το βασικό πρόβλημα όλων σχεδόν των Open world για εμένα, αυτό που τα κάνει βαρετά στα μάτια μου αλλά οκ - εδώ τα ίδια (λίγο καλύτερα όμως)… προς το παρόν, δεν με χαλάει (και μάλλον είναι λόγω του συγκεκριμένου σύμπαντος, του οποίου είμαι και fan).
Θα το βαρεθώ σίγουρα σταδιακά (και θα σκιπάρω τα πάντα σε sidequests, αν αποφασίσω να το τερματίσω) αλλά οκ, so far so good…

Χειρισμός αρκετά σύνθετος (εδώ υπάρχει επίσης σοβαρή πιθανότητα να με χάσει το παιχνίδι - και το Hogwards Legacy το γούσταρα, παρότι open world, αλλά δεν ήταν καθόλου fan για εμένα στο κομμάτι χειρισμού) αλλά προς το παρόν ακόμα καλά το πάει.

Γραφικά/ήχος/απόδοση, βασικά όλα - όχι κακά, ούτε κάτι τρομερό όμως. Θετικό πρόσημο.

Γενικά καλό, μέσες άκρες, ευχάριστη μικρή έκπληξη - έχω κλείσει ένα 8ωρο νομίζω, θα έχω καλύτερη άποψη αργότερα λογικά.
Αλλά για την τιμή του, προς το παρόν, worth buying εύκολα…

6 Likes