Παιχνίδια Παίζουμε;

Εγώ παράλληλα με το Forza Motorsport 4 ξεκίνησα το πρώτο Kingdom Come. Φαίνεται Γολγοθάς, αλλά από τους καλούς. Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα, ίσα ίσα το έκανα install και έπαιξα ένα τέταρτο να δω πως τρέχει.

1 Like

καλημερα, καλησπερα, καληνυχτα…

8 Likes

Προσωπικά πανηγύρισα μέχρι που είδα windows 11 μόνο
Ρε τι τραβάμε ρε πούστη μου

1 Like

Μλκ οντως. Να δω για ποσο θα το αναβαλω ακομα.

1 Like

Πολλές απορίες γενικά, και λογικό είναι. Θα είναι νέο εξπάνσιο ή κανά τεκ ντέμο για το 4; Σε ποια engine θα είναι; Γιατί είχαν πει ότι την έχουν παρατήσει την red και θα πήγαιναν αποκλειστικά σε unreal πλέον. Προσωπικά έχω πληροφορίες ότι θα είναι τελικά σε red. Αν ναι, μου φαίνεται απαράδεκτο να δηλώνεις ότι δεν θα σαπορτάρεις τίποτα πέρα από w11 κλπ, απ’ τη στιγμή που μιλάμε για εξπάνσιο σε παιχνίδι 11ετίας πλέον.
Περιμένουμε διευκρινίσεις.

ελα μωρε τι απαράδεκτο. Εγω ό,τι αφορά τις παλιες κονσολες το βρίσκω πολυ λογικο για τα win 10 μπορει και να ειναι…
Θα ειναι expantion και το δουλεύουν μαζι με την fools theory που εχει κανει το αρκετα τίμιο και φουλ ατμοσφαιρικό thaumaturge.

Τις επομενες μερες θα γινει και το video reveal οποτε θα ξερουμε περισσοτερα.

1 Like

Στις κονσόλες δηλ δεν θα έρθει;

Ρε ουστ! :smile:

Νομίζω είπανε και για τις τελευταίες κονσόλες

Το θέμα ειναι τι υλικο θα εχει και ποσες ωρες; Θα εχουμε δλδ καινουριο χαρτη boss αντικειμενα κ τετοια η απλα θα δωσουν 1 quest και πάπαλα;

Επισης βλέπω σε προσφ για ps5 sekiro και khazan και τα σκεφτομαι σοβαρα για καλοκαιρι λιωσιμο και ξυλο

Ρε παιδιά έχω να παίξω Witcher 3 από το 2019 που το τερμάτισα. Πώς υποτίθεται ότι μπορώ να το ξαναπιάσω και να παίξω το DLC μετά από 8 χρόνια;;

1 Like

Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν. Θα υπάρχουν recaps στο youtube φαντάζομαι, όμως σίγουρα θα πρέπει να το σκεφτούν το πρόβλημα και οι game designers ώστε να έχουν κάτι και in-game. Τώρα πόσο εύκολο είναι (γιατί το story λίγο δεν είναι) δεν το γνωρίζω.

Ήρθε η ώρα για άλλο ένα playthrough, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ :slightly_smiling_face: :upside_down_face:

2 Likes

Ναι με πιτσιρίκι στο σπίτι (15 μηνών) πολύ εύκολο να βρω 200 ώρες για το Witcher :sweat_smile:
Άσε που τώρα παλεύω το Dark Souls 2.

2 Likes

Λογικά θα έχει επιλογή για να παίξεις μόνο το εξπάνσιο

ΝΑΙ

1 Like

Έπαιξε κανείς το νέο 007 first light?
Αξίζει τόσο το hype που υπάρχει?

Πόσες φορές έπρεπε να το παίξω ώστε να φτάσω στο 2ο bonfire στο Shrine of Amana μαμώ το Dark Souls 2 μου;;;

1 Like

Εχει state of play και ξεκίνησε αρκετα δυνατα μπορω να πω

Ενταξει ειπαμε να βγουν τα παιχνιδια πριν το gta αλλα αυτο που γινεται τον Σεπτέμβρη θα χαντακώσει πολλα καλα παιχνίδια Και ειμαι σιγουρος οτι ενα απο αυτα θα ειναι το Control 2…

September 3 The Blood of Dawnwalker
September 9 Phantom Blade 0
September 15 Wolverine
September 24 Silent Hill Townfall
September 24 Control 2
September 25 Onimusha

Ολα με ενδιαφερουν με λιγουτερο απο αυτα το Sh,Onimusa.Σιγουρα θα παω για Dawnwalker και control 2.

Εντυπωσιακο και το god of war αλλα ξεκαθαρα filler…

Πολυ ευχάριστη έκπληξη

3 Likes

Control 2 και Phantom blade αυτά που με ενδιαφέρουν περισσότερο.
Προφανώς θέλω να δω και το Wolverine, Insomniac είναι αυτή.

Τα υπόλοιπα ανάλογα πώς θα είναι σε ποιότητα.

1 Like

:partying_face:

4 Likes