Παιχνίδια Παίζουμε;

Αναρωτιέμαι αν το gelatinous cube ήταν ιδέα των devs ή αν επέμενε η Deborah Ann Woll να χωθεί στο παιχνίδι. :joy:

Ένιγουέι, την παρασκευή ελπίζω τα καλά εγώ, ευελπιστώ να μην μαλακιστεί η άτλους και να δούμε το 6ο πέρα απ’ το ριμέικ του 4, άντε, έχουν ληκάρει διάφορα, τελειώνετε.
Ελπίζω και στο τρίτο μέρος του φφ7 ριμέικ επιτέλους.

GOW the mushroom edition :smile:

Πραγματικά ήταν σαν να βλέπω το Gow σε psychedelic σκηνικά, όλα αυτά τα χρώματα, η αισθητική, το combat της Faye και βέβαια ο κύβος :smile:
Δεν ξέρω τι να περιμένω και μόνο το ότι δεν θα έχουμε Kratos αρκεί για να υπάρξει σκεπτικισμός, φαντάζομαι όμως ότι ο κύβος θα είναι πολύ σύντομος ως παρουσία, ελπίζω δηλ…
Κατά τ’αλλα θα υπάρξει και το GOW remake. :metal:

Πολύ καλο γενικά το state χθες, Wolverine, Phantom blade, τα δύο remakes των rayman και TR, Control 2, Silent hill townfall, blood of dawnwalker.
Και δυο indie παιχνίδια που θέλω πολύ να δω, ILL και The Lost Wild.

1 Like

Εμενα μου αρεσε αυτο που ειδα εκτος απο τον κυβο :stuck_out_tongue:

1 Like

Control 2 θα γίνει preorder - παίζει να είναι το 2ο παιχνίδι που θα κάνω preorder, μετά το rdr2. Φαίνεται πως η Remedy πάει να χτυπήσει κατευθείαν στο ψαχνό.

Οnimusha θα παιχτεί σίγουρα, ILL άρρωστο, Phantom Blade 0 εντυπωσιακότατο, ενώ Rayman αν κατάλαβα καλά είναι remake του legends; το έχω λιώσει ρε γαμώτο το legends ήδη, πολλές φορές (και με παρέα και solo).

Wolverine μου είπε ελάχιστα πράγματα - εντυπωσιακό ναι, αλλά νομίζω θέλει περισσότερο gameplay και όχι τόσο scripted… 7 λεπτά ο Wolverine έσφαζε κόσμο που απλά τον κοιτούσε και ελάχιστα έως καθόλου του έφερνε αντίσταση (ένα ψεύτο-dogde εκεί, ένα ψεύτο-parry από την άλλη κτλ) λίγο free roam και ωραία γραφικά, καθόλου ουσιαστικό gameplay και μηχανισμοί… δεν ξέρω, δεν μου είπε κάτι πλην των visuals.

Μεγαλύτερη όλων απογοήτευση το God of War Laufey, γιατί η Santa Monica το πάει απροκάλυπτα πλέον σε μονοπάτια Marvel/Disney και δεν είμαι καθόλου εκεί - τα ίδια είχε κάνει στο Ragnarok βέβαια, αλλά ήλπιζα πως θα τελείωνε όλο αυτό εκεί.
Gameplay-ακά μου φάνηκε πιο στρωτό από το προηγούμενο παιχνίδι (φαίνεται να ρολάρει καλύτερα και κινησεολογικά αλλά και σε επίπεδο βασικών μηχανισμών μάχης/είχε ωραίο flow τεσπά) αλλά το ύφος του παιχνιδιού δεν μου άρεσε καθόλου - 359 πολύχρωμοι χαρακτήρες με Guardians of the Galaxy vibes, ατάκες, companions και sidekicks αστειάτορες κτλ… απογοήτευση.
Ευτυχώς που έχουμε τουλάχιστον και το remake της OG τριλογίας στον ορίζοντα.

ή και οχι… :rofl:
Το legends ειναι remake αλλα απο αυτα που δείξαν εχει πολυ νεο υλικο. Απο τα λιγα platforms που γουσταρα τοσο.

Control 2 θα βγει και Xbox ελπίζω ε;

Στο wiki αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμο κανονικά και σε Xbox Series X/S από 24/9

1 Like

Ελπίζω να έχω τελειώσει Dark Souls 2 ως τότε :sweat_smile:

3 Likes

Control δεν εχω παιξει ποτέ και το βλέπω στο ps store σε τιμή χώμα. Αξιζει να ασχοληθει μαζί του κάποιος σήμερα η θα φανεί πολύ παλιο για ps5;

Εύκολα παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε γραφικά παιχνίδια :slightly_smiling_face:
Και εννοείται ότι γενικά είναι παιχνιδάρα.

Βασικά σε PS5 θα το παίξεις όπως πρέπει γιατί στο PS4 το framerate ήταν αστα να πάνε…

1 Like

παλιό μπορεί να φανεί στην πολύ αρχή ίσως, που είναι όλα λίγο πιο απλά και γραμμικά - και πάλι όμως, αμφιβάλλω… εννοείται πως καθώς προχωράει και μπαίνει στο ζουμί, νομίζω πως έχει σημεία που μοιάζουν περισσότερο next gen από αρκετά actual next gen παιχνίδια… και εννοείται επίσης ξανά πως ναι, με τον κακό χαμό που γίνεται στην οθόνη, το framerate παραμένει κολλημένο στα 60 σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (κάτι που δεν συνέβαινε στο ps4).

Το βασικότερο για εμένα είναι αν αρέσει σε κάποιον το metroidvania είδος από τη μια (που είναι επί τούτου το control) και από την άλλη όλο αυτό το αλλόκοτο mindfuck της remedy

το τερμάτισα πάντως ξανά πέρυσι στο ps5 και δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή πως παίζω “παλιό” παιχνίδι
REVIEW: Control | TheEffectDotNet

3 Likes

Του 19 είναι το παιχνίδι, όχι του 99, μια χαρά παίζεται ακόμα.

1 Like

Οπως σωστά είπαν κ οι άλλοι, το Control ειναι must-play παιχνιδαρα. Κάψιμο remedy, εχει πάρει κ ωραια updates στο PS5 και παραμένει πολύ εντυπωσιακό game. Αχαστο γενικά.

Σε άλλα νέα, κατάφερα να τερματίσω Indiana Jones και Mixtape στο Switch 2.
Το indiana μου αρεσε, ειχε κατι απο πιο παλιά παιχνίδια, με ωραια ιστορια, χαρακτήρες και περιβάλλοντα να εξερευνήσεις. Παίζει να μην έχω βρει ούτε τα μισά μυστικά, και γενικά έχει πολλά. Το ευχαριστήθηκα πάντως, ίσως πάρω κ το DLC να παίξω. Τιμιότατο 8/10 παιχνίδι για μένα, και πολύ εντυπωσιακή μεταφορά στο Switch.

To Mixtape είναι ένα νοσταλγικό interactive experience περισσότερο, παρά παραδοσιακό game. Πέρασα πάρα πολύ καλά, έχει μουσικάρες, ωραιο design και βγάζει μια γλυκύτυτα στον τρόπο που έχει σχεδιαστεί, που σε ταξιδεύει σε εφηβικά χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το πρότεινα σε όλους, αλλά πέρασα πολύ καλα μαζί του, χωρίς να έχω καθόλου άγχος και απλά το διασκέδασα.

2 Likes

Kαι Βερονικάκι και ff7 rmake pt3. Μια χαρά
Άντε ένα περσόνα 6 μεθαύριο και ολοκληρώσαμε.

α και Wolf Among Us 2.
επιτέλους

1 Like

27 Αυγουστου το Zero Company με εχει ψησει ασχημα.

6 Οκτωβριου το Galactic Racer, επισης φαινεται υπεροχο.

4 Likes
5 Likes

Ασταμάτητη Capcom.

2 Likes

Capcom το 2026 →
image

Κατά τα άλλα

ΤAKE.
CONTROL.

και εννοείται βέβαια

image

8 Likes