Παιχνίδια Παίζουμε;

Πριν 2 βδομαδες πήρα καινουργιο χειριστήριο για το πισι και εβαλα μετα απο 3 χρόνια λίγο Sekiro να το τσεκαρω, το αποτέλεσμα ήταν να το τερματισω 3 φορές σερί πάλι :japanese_goblin:

5 Likes

Εχω το Sekiro εδω και 1-2 χρονια και ολο καποιο αλλο game προκυπτει και δεν ασχολουμαι ποτε :stuck_out_tongue:

Κακώς. Πολύ κακώς :stuck_out_tongue:

Ηρθε να συμπληρώσει την αγία τριάδα φορητών Switch 2, Steam Deck, και PS Portal (αν και πρακτικά ειναι remote streaming device,but still).

Με καλό setup wifi στο σπιτι κάνει καλή δουλίτσα.

6 Likes

Την αγαπουσα ηδη, τωρα την αγαπω ακομα περισσοτερο.

2 Likes

Καλα ολα αυτα, αλλα meccha chameleon κανενας?? Ινσταλλαρει.

Και εδώ καλή τιμουλα στο robocop

1 Like

Μόνο Lucky Tower Ultimate παίδες.
Με ευχαριστείτε αργότερα.

1 Like

Μας τελειώνει και η Ninja Theory απ’ οτι φαίνεται και ακολουθούν και άλλα στούντιος…

MS και Sony αγοράζουν dev teams για να τις κλείσουν μετά…

Δυστυχώς πολύ δύσκολα τα πράγματα στο industry γενικότερα, τόσο σε επιπεδο studios, όσο και στο κομμάτι του hardware.

Για όποιον ενδιαφέρεται για τη βιομηχανία, ένα ωραιο βίντεο που βρήκα και εξηγεί αρκετά πράγματα

2 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy:

2 Likes

Αυτο ηρθα να ποσταρω … το χτυπησε πολυ η φαση με τις μνημες γμτ. καπου στα 1κ το περιμενα.

Αστεία πράματς

Mono 1350 ευρώ; :smile:

Οι τιμές πλέον έχουν ξεφύγει για τα καλά.

1 Like

Και λιγα ειναι ρε σεις, εκει που εχουν παει οι SSD και οι RAM.

Δεν ξερω αν το εχετε συνειδητοποιησει αλλα το PC gaming εχει πεθανει. Η επομενη γενια κονσολων οοοοταν βγει θα εχει εκει, στο χιλιαρικο, που ειναι πολυ αλλα θα ειναι το μονο πραγμα που θα μπορουμε να κανουμε afford σε χωρες με μισθους στα επιπεδα μας, μπας και παιξουμε κανα καινουριο παιχνιδι.

Βλεπουμε βιντεακια με γατια που παιζουν βιολι και τον Ιησου να παιζει ξυλο με τον διαολο ομως. Αξιζει η θυσια.

Συμφωνω. Μετα το πρωτο σοκ των τιμων, νομιζω οτι απλα παιρνουμε μια γευση του τι θα ακολουθησει γενικοτερα στο χωρο του gaming. Θα γινει τυπου luxury hobby απο εδω και περα. PS6 δηλαδη σιγουρα 1.5κ+
Αυτο που με προβληματιζει παντως ειναι τα ιδια τα specs.
Δηλαδη σε διαφορα τεστ διαβασα για 30 FPS Cyber Punk με ολα σε high 4Κ …
ΟΚ να τα δωσεις - γιατι και δικο σου να φτιαξεις παιζει να βγει και περισσοτερο - αλλα ρε γμτ τοσα χρηματα για να παιζεις 1080p ? Εμενα με εψηνε πολυ να εχω ενα couch PC που να παιζει τα παντα τελεια σε 4Κ στη τηλεορασαρα - τωρα αλλαζει λιγο το scope … λιστα μπηκα παντως :stuck_out_tongue:

Ναι αν τα specs ήταν καλύτερα θα είχε ίσως κάποιο νόημα.
Αλλά από αυτά που λένε συνολικά είναι χειρότερο από το base PS5.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος, υπήρξε “σιωπηλό” downgrade σε σχέση με τα αρχικά specs.

Το PS5 Pro με τα 900 ευρώ που κάνει το λες και ευκαιρία πλέον, εκεί φτάσαμε…

Μονο κονσολα πλεον ρε, και το λεω με πονο γιατι μια ζωη ημουν PC Master race, αλλα πραγματικα luxury hobby 100%.

Οσο σκεφτομαι ποσο λαχειο μου εκατσε το PS5 που μου πουλησε ο φιλος μου με 200 πριν κανα χρονο, δεν θα μπορουσα απλα να παιξω κανενα game.

Θέλω να δω στα πόσα $$$ θα αρχίσουν οι καταναλωτές να μην αγοράζουν και όλο αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ. Εκτός αν έχουμε τόσο ανάγκη το gaming που θα θες 2Κ για να παίξεις ένα game κάπου και όλα θα συνεχίσουν να κυλάνε όπως τώρα λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Φτιάχτε ένα PC με παλιότερα κομμάτια και ξεψαχνίστε οτιδήποτε βγήκε μέχρι σήμερα, υπάρχουν επιλογές για δύο ζωές.

Γενικά επιλογές υπάρχουν. Τώρα οκ, αν κάποιος δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάτι που βγαίνει τώρα ή θεωρεί πως αν παίξει κάτι που βγήκε πριν 5-10 χρόνια θα δυσκολευτεί γιατί θα είναι απαρχαιωμένο, πάσο και καλή τύχη. Και δεν το λέω ειρωνικά.

Προσωπικά αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτή την τρέλα.

9 Likes

Luxury μαλλον για μας τους φτωχους συγγενεις γιατι οι μισθοι σε πιο ανεπτυγμενες χωρες φαινεται να επιτρεπουν αυτες τις ασυδοσιες.

2 Likes