Σε καμια πενταετία ![]()
Α καλά θα το έχουμε ξέχασε ως τότε.
Σκέφτομαι για Switch 2.
Όχι γιατί το χρειάζομαι πραγματικά, ειδικά τώρα με το Legion go που το απολαμβάνω στο έπακρο, αλλά επειδή έχω το μικρόβιο… ![]()
Να το πάρω στο άμεσο μέλλον πριν ανέβουν και άλλο οι τιμές ή να περιμένω μπας και βγάλει η Nintendo νέα έκδοση με βελτιωμένη οθόνη (το ghosting που λένε) η με oled;
Τον ασταμάτητο φετος… Σημερα βγήκε νεο fire embem ΚΑΙ Trails in the sky 2
. Απο βδομαδα εχουμε control 2 και σε αρxες Σεπτέμβρη Hellraiser απο saber και βγαζει vibers condemned
Και το μεγαλυτερο guilty pleasure μου τα campaign του morden warfare. 1,2 ηταν ακρως διασκεδαστικά, 3 άκρως απαραδεκτο. Και το 4 δείχνει να μπηκε στον σωστο δρομο. Ηταν ταμαμ για gameplass αλλα τωρα που το βγαλαν και απο εκει δεν ξερω σε ποσα χρονια θα παιχτει.
Επίσης Mikkelsen ξανα σε game? οο να σου…(αν και πιο πανω ειπα οτι δεν με επιρεαζουν αυτα
)
Λοιπόν mortal shell 2 πάει αρκετά καλά μέχρι τωρα καμια 15αριά ώρες. Βεβαια ακομα το μαθαινω, εχει πολυ πραγμα που δεν εχω καταλαβει κ πολλους μηχανισμους καινούριους για souls type game, αλλα ειναι αρκετα εθιστικο. Δυσκολο σε σημεια πολύ αλλα με λιγη εξασκηση φαινεται υποφερτό.
Σαπιλα και σκοταδι full .

Απόλυτα ξεκάθαρος χωρίς πολλά πολλα ![]()
Είναι στο ραντάρ μου, ειδικά τώρα με το Ocarina.
Για το ghosting που λένε ισχύει ή υπερβολές;
Δεν έχω μπει ακόμα φουλ στο κλίμα. Ωραίο παιχνίδι, ατμόσφαιρα αλλά πολλές φορές χάνομαι στον χάρτη και δεν ξέρω που να πάω και τι να κάνω, ποιο πρέπει να είναι το progress.
Επίσης, τι φάση με τα beacons; γιατί τόσο λίγα και τόσο μακρυά το ένα με το άλλο …
Ναι ο χαρτης ειναι το δυσκολο κομματι. Γενικα δεν σου δινουν καμια οδηγια για το που πας και τι κανεις οποτε ξεκινας τα πανω κατω και χανεσαι. Πολυ πιο μπερδεμενο απο τον χαρτη του elden ring.
Αυτο ισως ειναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα για εμενα. Θα το προτιμουσα γραμμικο καθαρα.
Νομίζω εξαρτάται απο το πόσο ευαίσθητος είσαι σε αυτά.
Προσωπικά ελάχιστα εως καθόλου το αντιλαμβάνομαι.