Απορώ με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ για το Wolverine. Βλέπω 78 στο metacritic, με 80 θετικά reviews, 24 mixed και κανένα αρνητικό. Αυτό για πολύ κόσμο που έχει δει 1-2 βιντεάκια είναι πως “το παιχνίδι δεν βγήκε καλό” (με σιγουριά και αναμενόμενα κιόλας!).
Ας θυμηθώ να ξεράσω πάλι με την κουλτούρα των βαθμολογιών και όλα τα παρελκόμενά της.
Δεν αναφέρομαι φυσικά σε κανέναν εδώ μέσα, απλά με αφορμή το ποστ του pao1979 είπα να κράξω λίγο ακόμα.
ΥΓ. Φέρτε πίσω τα 7αρια που αγαπήσαμε, δεν μπορεί να είναι όλα ή του 9/10 ή πάτος.
Οταν μιλαμε για ενα ωραια μετριο ΑΑΑ παιχνιδι το πρόβλημα δεν ειναι για τον καταναλωτή αλλα για την εταιρεία που για να βγαλει τα λεφτα δεν φτανει να πουλήσει απλα καλα οπως πουλάνε τα μετρια παιχνιδια της focus ή του suda πχ. Ενταξει αν επηρεαστεί η Insomniac με ΕΝΑ μέτριο(αν ισχυει) παιχνιδι τι να πω…
Εντάξει να μας τρελάνουν θέλουν εκεί στην Neowiz - ΘΕΛΩ SOULSLIKE ENIAIO ΣΥΜΠΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ Τ Ω Ρ Α
Starcraft περίμενα πως και πως (έχω σταθεί σε ουρά από τις 6 το πρωί για να αγοράσω πρώτος πρώτος Starcraft 2 στο Birmingham, θα σέβεστε) → βλέπω πως είναι shooter… hard pass
λολ, ξεκίνησα κι εγώ mgs1 τις τελευταίες μέρες για να γλυκάνω την αναμονή για τον χαμό που έρχεται.
τελείωσα και μπήκα με τα μπούνια στο 2. Θα τα χω στην άκρη για τις νεκρές περιόδους-αναμονές ανάμεσα από γκέημς.
Ίσως φταίει ότι μόλις γύρισα από Ιαπωνία και είμαι φουλ hypeαρισμένος (θα γράψω στο θρεντ για τα ταξίδια), αλλά ανακοινώθηκε αυτό:
Είναι σχετικά καλά νέα και γενικότερα γιατί είναι μια εταιρεία (η Creative Assembly και ίσως σε ένα βαθμό η μαμά Sega γενικότερα) που προσπαθεί να ακούσει το κοινό της μετά από χρόνια που το αγνοούσε. Κάνουν πολλές καλές κινήσεις με το Total War franchise, έρχεται το πολυαναμενόμενο Warhammer 40k Total war και το Medieval 3, δίνουν δωρεάν ή πολύ φτηνά καλά updates, dlcs και patches, γενικά το πάνε σχετικά καλά σε μια σκοτεινή περίοδο για τη gaming βιομηχανία.
χμμ metahuman βλεπω οποτε παμε official σε unreal… μαλιστα… Κατα τα αλλα ωραιο καστ και ας μην ειναι ο Πατισον που λεγαν. (αν και ποτε δεν με ενδιέφερε ο κράχτης σε αυτα)