Η sony κανει τα παντα για να αποτυχει.
α καλά
Αν η Sony συνεχίσει έτσι, η πολιτική της MS για το XBOX στο εγγύς μέλλον μπορεί να περιοριστεί στο “ας κάνουμε τα αντίθετα από τη Sony”. Σίγουρη επιτυχία.
Η σονι μετα το βατερλο με τις εξαγορές και τα gas παιχνίδια προσπαθεί να επιβιώσει… πιστευω ειναι θεμα χρονο το κλείσιμο της bunge και το τελος του φιάσκου με ονομα marathon… Οποτε δεν μπορει να κρατησει ενα ονομα σαν του Kojima μονο για το κυρος που σου δινει στο οικοσυστημα σου, γιατι κέρδος δεν πρόκειται να σου φερει ετσι οπως το κυνηγάνε τωρα. Κριμα η ολη φαση με την σονι και με την ms και γενικα με την βιομηχανία. Ηθρε η ωρα αυτες οι εταιριες αν θελουν να επιζήσουν να κοιταξουν λιγο και πολιτικές νιντεντο…
*οχι οτι και αυτοι ειναι αγιοι αλλα ξερουν και τι θελει ο κοσμος τους και πως θα το επικοινωνήσουν.
Δηλαδή οταν βλεπω στο direct του Zelda εχουμε βαλει loadings σε περιοχες για να εχει vibes απο τα παλια και ολοι γουστάρουν εκει βλέπεις οτι οι άνθρωποι ειναι master manipulators της αγοράς.
Btw στο switch2 επιασα τα xenoblade και εχω φαει μεγαλο σκαλωμα ενω παιζω παραλληλα το zero company και περιμενω control2. Εχουμε πολυ δυνατο 3μηνο.
Η Sony σιγά σιγά το κλείνει το μαγαζί…
Κάνει στην κυριολεξία τα πάντα λάθος.
Μηπως τους νοιάζει;
Αφού οι gamers επιβραβεύουν όλες τις μαλακίες (digital only, συνδρομές που ακριβαίνουν συνεχώς, dlc κλπ)
https://www.ign.com/articles/sony-is-making-59-more-revenue-per-playstation-user-since-ps4-generation-says-analyst?utm_source=bluesky,threads,twitter
κάνεις μεγάλο λάθος φίλε, κοτζάμ μπόυκοτ έφαγε μια βδομάδα το ps store, τους κάνανε τη μούρη κρέας, η γκέημινγκ κοινότητα αγωνίζεται πάντα και ξέρει να ψηφίζει με το πορτοφόλι της. ![]()
Δεν είναι πρόβλημα των gamers μόνο, γενικά θα έλεγα πως ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ούτε υποψία καταναλωτικής συνείδησης.
Οταν εχουμε μπροστα μας ενα gta που εχει ηδη ξεκινήσει να ξεπουλάει την κονσολα σιγουρα δεν την νοιαζει η γκρινια η δυσφορία/μπόυκοτ ενως ας πουμε 30% των χρηστών της.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως πέρασε το dynamic pricing ανα χρηστη αναλογα με το ποσο συχνα κανει αγορές…
Ναι αλλά έχουμε ποιοτικό brain rot στα social να περνάμε παραγωγικά την ώρα μας. Ινοβέϊσον.
Το dynamic pricing @Neo νομιζω εκτός ευρώπης, στην ευρώπη δεν επιτρέπεται.
Σύμφωνοι, απλά οι γκέημερς ίσως είναι απ’ τις χειρότερες φάρες εκεί έξω ![]()
Καλά το dynamic pricing είναι απίστευτο. Θέλω να ελπίζω ότι θα διωχθεί δικαστικά κάποια στιγμή αυτό το έκτρωμα
Αναμενόμενο ειναι το dynamic pricing.
Εφόσον η αναπτυξη σε πελατολόγιο έχει πλέον ταβανιάσει, κοιτάνε πως θα ξεζουμίσουν αυτούς που ήδη έχουν επενδύσει στο εκάστοτε οικοσύστημα.
Δεν ήξερα πως παίζει dynamic pricing στο PS Store, έχω μείνει κάγκελο. Αν ήμουν σε χώρα που ίσχυε και με επηρέαζε, είχα πάρει την κονσόλα και την είχα σουτάρει στα κεντρικά της Sony. Βασικά και τώρα που δεν με επηρεάζει, είναι απίστευτο το πόσο έχασα κάθε επιθυμία να δικαιολογήσω οτιδήποτε κάνει η Sony στην παρούσα φάση της. Αν σκεφτόμουν έστω και απειροελάχιστα την προοπτική ενός PS5 ξερωγω, τώρα απλά δεν ψήνομαι σε απόλυτο βαθμό.
Απορώ πως δεν αντιδράει ο κόσμος σε κάτι τέτοια και περίμεναν το σουσού με τα digital.
Γενικα καλο ειναι να μην εχει κανενας μας brand loyality και να θυμομαστε οτι ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα corporations ειναι evil απο την φυση τους. Οταν μια μεγαλη εταιρεια κανει πραγματα φιλικα προς τον καταναλωτη τα κανει απλα για να παρει μεριδιο αγορας και να σε γαμησει αργοτερα. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες ανεξαιρετως. Αν το κρατησουμε αυτο στο μυαλο μας ειναι απλα τα πραγματα. Ο οπαδισμος με εταιρειες (δεν το λεω για εσενα martian, καμια σχεση, αφορμη παιρνω απο το ποστ σου) ειναι απο τα πιο θλιβερα πραγματα εκει εξω.
Εντωμεταξυ μιλαμε για την Σονυ, που ολα τα propietary, κλειδωμενα αντι-consumer σκατα τα ειχε ξεκινησει πολυ πριν την Apple, οσοι ειχαμε συσκευες Sony στα 90ς τα θυμομαστε.
Σύμφωνα απόλυτα με morgoth.
Αυτό όμως που πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν λένε να κάνουν κάτι που έστω και για τα μάτια του κόσμου να είναι θετικό εδώ και καιρό τώρα, να κάνει καλή εντύπωση.
Το μόνο που κάνουν είναι κάθε λίγο και λιγάκι να εξοργίζουν και να απογοητεύουν τον κόσμο.
Σαν να το προσπαθούν πραγματικά, να το κάνουν επίτηδες…
Ε το δικαιουται το κραξιμο!
Μια χαρά θα πουλήσει το Wolverine. H Insomniac ξέρει να φτιάχνει παιχνίδια.
Ξεκινησα mortal shell 2.
Σαπιλα και σκοταδι.
Αρκετα κοντα σε υφος datk souls 3.
Λιγο βαρυ στον χειρισμό του, αλλα θα δειξει στην πορεία. Μια ωριτσα εχω παιξει αλλα φαινεται αρκετα δυνατο.