δεν εχω screenshots ρε…εχω ενα βιντεακι στο γιουτουμπι αμα θες
Το δα το βινετο, πρίτυ γκουντ
οου θενξ,ιτ γουοζ πριτυ κουικ εντ ραντομ
Τον τελευταίο καιρό παίζω Oblivion. Ωραίο παιχνιδάκι, όχι τόσο μεγάλο και χαοτικό όσο ο προκάτοχός του Morrowind, αλλά με καλύτερα γραφικά και περιβάλλον και με πολύ καλύτερο gameplay πιστεύω. Έχω φτιάξει έναν Nord, custom class Paladin, τον έχω κάνει strength-endurance και skills πρωτεύοντα blunt, block, armorer, restoration, speechcraft, destruction, heavy armor. Το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής είναι οτι έχει λίγο mana αλλά εξισορροπείται κάπως επειδή έχει ψηλό willpower άρα ψηλό mana regeneration.
Το έχει παίξει κανείς; Γνώμες;
εε πλακα κανεις αν το εχει παιξει κανεις…
ειναι το καλυτερο rpg ever!!!
Rogue μια ζωη… dark brotherhood!!
Λολ. Μάλλον 2 χρόνια WOW και άλλα 3 αποτοξίνωση από games με έχουν κάνει να χάσω επεισόδια. Πάντως εμένα τα αγαπημένα μου crpg ήταν το Morrowind, το Gothic και το Baldur’s Gate. Το oblivion δεν με έχει συνεπάρει ακόμα αλλά καλά το πάει.:p:p:p
Αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν τετοιου στυλ rpg, το oblivion μου αρεσε ακριβως γιατι δεν ηταν τοσο μεγαλο και χαοτικο οσο το Morrowind και τα Baldur’s Gate τα οποια ηταν τεραστια σε βαθμο που δεν ηξερα που να παω και τι να κανω και ξενερωνα και τα παραταγα. Ασε που οι χαρακτηρες που ακολουθαγανε τον ηρωα μου, διαφωνουσαν με τις πραξεις μου (να μπουκαρω σε σπιτια και να παιρνω items κλπ) ακομα και οταν ημουν chaotic neutral η και evil :?
Το oblivion ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με τους προκατοχους του και το ευχαριστηθηκα (οσο το επαιξα πριν αναποφευκτα το βαρεθω)
Εγω τωρα εχω κατεβασει ενα emulator για παιχνιδια ps1 και εχω λιωσει να παιζω oldies (Oddworld, Tekken 2, Metal Gear Solid…) Moνο το Final Fantasy 7 δε μπορω να βρω γαμωτο γιατι τα αρχεια rapidshare που βρισκω ειναι corrupted, και με εχει πιασει φρενιτιδα. Δεν εχω παιξει κανενα FF αν και ξερω οτι ειναι γαμω τα παιχνιδια και ηθελα τωρα να δοκιμασω το 7
το εμιουλειτορ για το πι ες θρι ειναι η για το πιςι?
για pc
Torrents :roll:
Λες να εχουνε τη βερσιον του PS1 σε τορεντ? Δε τα χρησιμοποιω πολυ ειναι η αληθεια και δε το εψαξα. Μολις παω σπιτι θα ριξω μια ματια
Μπες εδω http://snesorama.us/board/showthread.php?t=5284 εχει πολυ πραγμα:wink:
Δεν ειναι torrent αλλα raoidshare, megaupload κτλ…
Κι εγω απο αυτο το site παιρνω τα παιχνιδια αλλα δεν εχει rapidshare για το ff7.
Μονο megaupload links αλλα δεν εχω account.
Κατεβασε με free, το megaupload δε σε περιοριζει σε ενα download την ωρα και συνηθως πιανει και καμια 300αρα στην ταχυτητα. Αν χρεισιμοποιεις και cryptload θα σου κατεβει πολυ γρηγορα:wink:
Σε τορρεντς υπαρχει το FF7 για psx αλλα υπαρχει και η εκδοση που τρεχει στον υπολογιστη κανονικα. Προτεινω αυτο για psx ομως επειδη απ’οτι θυμαμαι η εκδοση για υπολογιστη μου ειχε βγαλει προβληματα.
Οκ παιδες το βρηκα απο το megaupload. Επειδη ειχα δει οτι ειχαν πολλα links megaupload μαζι στη σειρα, νομιζα οτι θα ηθελε ενα προγραμμα σα το rapidshare manager. Δε μου εκοψε οτι μπορω να τα κατεβασω το καθενα ξεχωριστα με το free. #-o
Ευχαριστω
περιμενω να ξενοικιαστει το Assasins Creed 2 απο το βιδεο κλαμπ για να το νοικιασω εγω
EPIC!
κι εμεις περιμενουμε να κανουμε firmware update για το Assasin Creed 2
δεν σε πιανω,για καντο πιο νιανια
Αν και το χα λιωσει το FF7 πιτσρικας τοτε που χε βγει στο ps (μαζι με resident evil εννοειται), το παιξα προσφατα σε pc Και καραγουσταρα με τα patch Που χουν φτιαξει fans του game.
Οπως θα δειτε εδω
http://wiki.qhimm.com/FF7/Technical/Customising
Εχει πολλα καλουδια για να το ξαναπαιξετε με διαφορετικα χαρακτηριστικα. Το κορυφαιο patch που δοκιμασα ειναι αυτο που παιζεις με τον Sephiroth!!!
( Sephiroth Patch = Exchanges Cloud and Sephiroth throughout the game. )
Για να το κατεβασετε το Game μαζι με ολα τα Patch, στειλτε μου pm, σε περιπτωση που δεν μπορειτε να το βρειτε.
Προσφατα στο netcafe Που δουλευω, εχουμε βαλει 25ρα οθονη και τα γυαλια 3d vision της nVidia.
Ενταξει, το Batman Arkham ειναι σκετη τρελα. Τετοια γραφικα δεν εχω ξαναδει. Σε μια στιγμη νομιζα οτι αν πλησιαζα το χερι μου στην οθονη, θα ακουμπουσα την μπερτα του :lol:
Οσοι εχετε φραγκα, αγοραστε τα γυαλια, ειναι πραγματικα εμπειρια. Η αλλιως, μπορειτε οσοι απο Θεσσαλονικη, να ρθειτε στα InSpot στην Συνδικα, να τα δοκιμασετε.
Αυριο θα τα δοκιμασω στο καινουριο Assassin Creed 2