Παιχνίδια Παίζουμε;

Καλα τα patch αλλα η εκδοση για PC ειναι επιεικως αθλια, εγω προτεινω emulator, ειδικα αμα χρησιμοποιησεται τα φιλτρα που εχει ο ePSXe θα εχεται καλυτερο αποτελεσμα και απο κανονικο playstation

Για να χρησιμοποιησεις τα γυαλα δεν θες και ειδικη οθονη?:-k

Εγω παντος πηρα πριν 2 βδομαδες το FFVII- Crisis Core για PSP, το εχω λιωσει το παιχνιδι, επος! Οποιος ειναι fan του FFVII πρεπει να το παιξει οπωσδηποτε.

Η οθονη ειναι μια syncmaster samsung, δεν θυμαμαι ακριβες μοντελο, αλλα αυτο που μου χε μεινει ειναι οτι μπορεις να την δουλευεις σε 120 Hz.

+OVER 9999 HP για το crisis core. Εκλαιγα με το Intro του.
Να ναι καλα ο ανηψουλης που του το εκλεψα το psp για 2 μερες :stuck_out_tongue:

εχω νοικιασει το assassins creed 2 αλλα δεν το εχω πολυπαιξει ακομα…
ειναι παιχνιδαρα παντως οποιος μπορει ας το παρει/νοικιασει!

αυτά είναι 8)

Ειναι καλυτερο και απο το πρωτο παιχνιδι?

Γαματο το βιντεακι…

Τωρα που θα αναβαθμισω το πισι μου κ θα κατεβω στο νησι θα το ξεσκισω! Να φανταστεις πως παιχνιδια δεν παιζω φανατικα, αλλα γι’αυτο θα κανω μια εξαιρεση…

ειναι ΑΝΕΤΑ καλυτερο απο το πρωτο!!!παιδες το εχω παιξει και υπαρχουν χιλιαδες πραγματα να κανεις να ξεκλειδωσεις και να ψαξεις!!!παιζει να εχει και το πιο ψαγμενο storyline που εχω δει σε παιχνιδι…

θα σου ελεγα να το παρεις σε ps3 αλλα αν δεν εχεις παρτο σε pc…

παρτε και το review του παιχνιδιου…

Τωρα το εχω βαλει να κατεβαινει.Αμα ειναι καλυτερο και απο το πρωτο το οποιο με ειχε πωρωσει απιστευτα τοτε με βλεπω να καιγομαι αγρια.

Χρόνια τώρα απο τότε που σταμάτησα το Counter-Strike (αφου πήρα κάμποσα πρωταθληματάκια με το team μου) πάιζω ένα map του Warcraft III γνωστό ως DotA (Defence Of The Ancients). Ακόμα καίγομαι αρκετά βράδυα :oops: πλέον στο σπίτι αλλά όχι όπως παλιά που έφευγα ξημερώματα απο το internet cafe με την παρέα μου αφού λιώναμε σε lan party.

ρε φιλε αφου το game για πισι θα βγει την ανοιξει,πως το κατεβαζεις?#-o

Για PS3.

δηλαδη το κατεβαζεις απτο PSN? Αν ναι,ποσο το πηρες?

παιδια…

ξερει κανεις κανενα καλο παιχνιδακι που μπορω να παιξω με Gamepad…??

κανενα με λιγες απαιτησεις γιατι εχω ενα pc εδω που εχει επεξεργαστη στα 1.30…:?
χωρις να ειναι αθλητικα η οδηγησης…

Το AC2 αποκλειεται να το κατεβασει καποιος για PS3…360 το συζηταμε…
Παντως ειναι ΠΟΛΥ υπερτιμημενο…Character development=fail(λιγο Altair και αυτο εμμεσως και στο τελος).
Gameplay ιδιο με το πρωτο απλα μασκαρεμενο ωστε να 'χεις την ψευδαισθηση οτι κανεις κατι διαφορετικο…Εχει καλυτερο pacing αλλα μεχρι εκει.
Η λογικη δηλωνει απων αφου οι φρουροι ειναι τουβλα ενω τα assassination targets σε ‘αισθανονται’ σε ακτινα 100 μετρων…οπως επισης το combat ειναι στη καλυτερη broken(δηλαδη αν μαζευομασταν 8 τυποι να σκοτωσουμε εναν θα παιρναμε σειρα η θα τον σπαγαμε ολοι μαζι? :p).
Το σεναριο ξεφευγει πολυ στο τελος και απο ψευδο- da-vinci code γινεται ‘o εκλεκτος θα σωσει τη γη απο επικειμενη καταστροφη με απαραιτητη προσθηκη εξωγηινων οντων’.Καλα εδω θα μου πεις στο 1ο ειδαμε ολογραφη αναπαρασταση της γης να ξεπηδαει απο ενα μαγικο μαραφετι που προκαλει ψευδαισθησεις…#-o.
Πολλα σπασμενα χειρηστηρια απο το χειρισμο αφου σε πολλες περιπτωσεις αναφωνεις ‘ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΔΗΞΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΞΙΑ???!?’ αν και οι κατακομβες
φαιρνουν λιγο σε παλιο καλοTomb Raider.
Στα συν η αναπαρασταση 1 προς 1 ιστορικων σημειων της αναγεννησιακης Ιταλιας και γενικοτερα η ολη παρουσιαση οπως και ολο το Subject 16 sub-plot.
ΑΑΑ και μη ξεχασω…Ο ωραιος κυριος στο εξωφυλλο?Δεν θα υποδυθεις αυτον για τις πρωτες 3 ωρες υποψηφιε αγοραστη…ενα εφηβο παιδαρελι θα παρεις…ετσι…γιατι μπορουμε…και θα σε βαλουμε και να πληρωσεις 2 κεφαλαιακια extra που θα επρεπε να τα ειχαμε συμπεριλαβει στο retail…8) (/wall of text :p).

αφηστε τα asasins creed kai poytses blue kai parte etouto

καλη σας μερα

φιλαρακο εισαι ο μονος που τα λεει αυτα…
ολα τα reviews λενε το αντιθετο(αλλα ποιος τα γαμαει και αυτα),εγω οσους ξερω που το επαιξαν εμειναν ΥΠΕΡευχαριστημενοι και εγω επισης!!!
τωρα αμα δεν σου αρεσουν αυτα,γουστα ειναι 8)

εγω παντως αυτο που ξερω σχετικα με τα ριβιους εινια πως επειδη οι τυποι ειναι πολυ πουστιδες,βαθμολογουν παρα πολυ αυστηρα,ειδικα τα μεγαλα σαιτ,ετσι ωστε να αναδειξουν τα καλυτερα γκειμς απο τα αλλα…να ξερετε πως οταν ενα γκειμ περνει 8/10 και πανω, ειναι γαματο 1000%…το ασασινς πηρε 92 περιπου οποτε δε μπορει να ναι χειροτερο απο απαιχτο…ετσι απλα

Καλά, ούτε ένας δεν έχει καταστραφεί με το Dragon Age; Ή έχει καταστραφεί τόσο που δεν μπαίνει καν στον κόπο να ποστάρει;