Το βαλα χθες!ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ.Αναβιωνει καταστασεις:cry:
Ε ρε λιωσιμο που θα πεσει…
Το βαλα χθες!ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ.Αναβιωνει καταστασεις:cry:
Ε ρε λιωσιμο που θα πεσει…
to Dragon Age ειναι μια πολυ βελτιωμενη εκδοση του neverwinter nights,γεγονος το οποιο δεν ειναι καθολου κακο,αλλα ωφειλω να ομολογησω οτι δε με συνεπειρε τοσο οσο θα περιμενα το γκειμ…οτι γουσταρα,γουσταρα τρελα δε λεω,αλλα κολλημα δεν εφαγα.Με το που το τερματισα το απεγκατεστισα,χωρις καν την σκεψη να το κρατησω μηπως και θελησω να παιξω καινουριο χαρακτερ
το τελευταιο rpg το οποιο με συνεπειρε ηταν το Witcher το οποιο και ηταν πολυ φοβερο και περιμενω με αγωνια το δευτερο σικουελ…
επισης,οποιο τυχεροι εχετε PS3 και ειστε φαν του rpg να δοκιμασετε το Demon’s Souls.Βγηκε το καλυτερο rpg της χρονιας,και απτα βιντεα που ειδα πρεπει να ναι φοβερο οντως
Ξεθαψα San Andreas κι εχω λιωσει…
ΥΓ Γαμιεται ο Ζero.Αυτος ο μαλακας με τα αεροπλανακια;;
ρε παίξτε trine, το game gamay τα πάντα:D
Now playing: Machine Head - Clenching The Fists Of Dissent
via FoxyTunes
Εσ οου ες.
Εχει κανεις το guitar player 5 για ps3?
Ειναι αναγκαστικο να εχεις μικροφωνα και τετοια για να παιξεις; Γιατι λεει βλακειες οποτε παω quickplay.
edit
ακυρο, απλα ηθελε μπαταριες η κιθαρα :Ρ
χαχα πολυ σπαστικος και αυτος και τα αεροπλανακια του και οι αποστολες του!
Mass effect (πάλι!) και περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!
Ακριβως ειδικα εκει που επρεπε να σφαξεις κατι ποδηλατες,με τη μαλακια το Red Baron,του,δεκα φορες το 'χα διαλυσει:p
χαχα ούτε γω μπορούσα να τις περάσω εύκολα αυτές τις αποστολές.Αλλα ούτε και πιο μετά στα μαθήματα με αληθινά αεροπλάνα.Είμαι ground τύπος 8)
Ναι εγω εκει το ειχα αφησει το σαν αντρεας στην πιστα που μαθαινες να πετας.
Οντως οι αποστολες του Zero ειναι εντελως ηλιθιες!!!..
άν τις περάσεις μετά γίνετε αρκετά ωραίο το παιχνίδι
εχώ τερματίσει το batman:archam asylum και παρόλο που έλυσα όλους τους γρίφους ακόμα είναι στο 82% το παιχνίδι.Τι άλλο πρέπει να κάνω;Μπορεί κανείς να με καθοδηγίσει;
Πλέον δεν παίζω,λόγω έλλειψης χρόνου,αλλά παλαιότερα την σειρά Total War την είχα λυώσει και ιδιαίτερα το Medieval II.(Και με αφόριζε συνέχεια ο Πάπας :lol::lol: )
Street Fighter 4 Κλασσικο, συντομο και πολυ πιο στατηγικο απο οτι νομιζουν αρκετοι… .Το θεμα ειναι οτι βγαινει το Super Street Fighter για κονσολες και για Pc τιποτα… τι στροφη ειναι αυτη προς τις κονσολες?? και γιατι?
Πω,τι μου θυμισες τωρα…Παω να το ξεθαψω το Mediaval II.Επισης,ιστορικ οπαιχνιδι της σειρας ειναι και το Rome.Πραγματικα αγαπημενο.Το empire το εχει παιξει κανεις?
Ναι empire εγω αυτον τον καιρο.Το παιχνιδι ειναι καυλα.Οι μαχες σε real time με φοβερα γραφικα και ηχο(εχω και 5.1 ηχεια:D) και οι ναυμαχιες με απιστευτα γραφικα αν και λιγο αργες.Ειναι κολλημα το παιχνιδακι
Εγω βολευομαι με Imperial Glory,για υποκαταστατο του Empire.Παλακα πλακα,γαμει αγρια το ιμπεριαλ.
Μπα παλιά κάτι έπαιζα (ποιος θυμαται τις εποχες του game boy nintedo και ρεστα; ) τωρα ομως τίποτα το ιδιαιτερο, δεν εχω και καλο υπολογιστη πλεον και λεφτα για παιχνιδομηχανες δεν δινω. Κατι flash games και τις φυλετικες μαχες στο ιντερνετ μόνο.