Παιξτε Darksiders…μονο αυτο σας λεω…φοβερο παιχνιδι!
και φυσικα βγαινει αυριο το Mass Effect 2(τυπικα,γιατι εχει διαρευσει στο ιντερνετ)
Παιξτε Darksiders…μονο αυτο σας λεω…φοβερο παιχνιδι!
και φυσικα βγαινει αυριο το Mass Effect 2(τυπικα,γιατι εχει διαρευσει στο ιντερνετ)
γαμηστερα τα c&c
περιμενω να νυχτωσει για να παιξω dino crisis
resident evilικο survival horror,μια κοκκινομαλλα και πολλα οπλα.Καραγουσταρω
απο παιχνιδια αλλο τιποτα! αυτα που ξεχωριζω ειναι τα εξης
resident evil,hitman,silent hill,tomb raider,pro,kingdom hearts,final fantasy,prince of persian,heroes of norath,god of war,crash batikot,dota
*(εννοειται οσα εχουν συνεχειες πχ 1,2,3 κτλ ειναι μεσα)
Αααχ εγω ενα περιμενω…
τι κάθεστε και παίζετε ρε. μάθετε ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
last hit AION
zelda στο snes
και mame -metal slug/golden axe
το AION ειναι για το μπουτζο…
ακομα κλαιω τα λεφτα μου να πουμε για αυτη τη μαλακια…
#-o
αυτο το καιρο παιζουμε call of duty modern warfare 2…
ακομη το περιμενετε?:lol:
τα γραμματα ειναι πολυ αντιπροσωπευτικα
εντιτ:να το παιχνιδι που περιμενουμε ολοι οι final fantasy καμμενοι
και ειναι ονλαιν:D
πραγματικα,ενα πραγμα με εμποδισε απτο να αγαπησω πραγματικα τα final fantasy… to gameplay…Μου τη δινουν παιχνιδια τα οποια η μαχη γινεται με γυρους,λες και παιζουμε yugioh ξερω γω…Πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα και μαρεσαν τετοιο στυλ παιχνιδιου ηταν στο gameboy με την κιτρινη κασετα των ποκεμων…
τα final fantasy ειναι λαβ ορ χεητ ιτ
αλλα ετσι κιαλλιως απο το x-2 εβαλαν ενα νεο στυλ μαχων (σαν το kingdom hearts περιπου)
τεσπα, περιμενουμε:D
πιο ειναι αυτο?
Βασικα,υπαρχει κανενα final fantasy που να εχει real-time combat?Αμα ναι,τοτε γιατι να μη το δοκιμασω
το x-2 ειναι μια βλακειουλα με τις γκομενες του Χ οπου ψαχνουν δεν ξερω και γω τι, ενας φιλος μου το ειχε παιξει
και οι μαχες στα νεα δεν ειναι turn based, αλλα ουτε real time
αμα σαρεσουν τα κλασσικα rpg(diablo, dungeon siege, gothic) καλυτερα να μην το δοκιμασεις καν
καλα ουτε εμενα με ενθουσιασε ,αλλα εχει δρομο μπροστα του ακομα αυτο
Eιμαι φαν του warcraft και του WoW αν και δεν παιζω πια, αλλα πρεπει να πω οτι η Blizzard τον παιζει κανονικα σε αυτο το θεμα. Εχει γαμηθει να βγαζει expansions για το WoW και καθυστερει υπερβολικα με το Starcraft 2 και το Diablo 3.
Τα περιμενω πως και πως
βασικα το wow εμενα μου φαινεται ψιλοπαπαρια
ωραια ειναι οταν φτανεις τα 80 (το εχω δει σε φιλο)
αλλα αυτα τα quest δεν αντεχονται
θα το αρχιζα μονο αν ειχα τσαμπα 80αρη παικτη
μια χαρα παλευονται με quest helper(addon προγγραμματακι που σου λεει τι να κανεις στα quest,και που ακριβως ειναι αυτο που χρειαζεσαι στο χαρτη κλπ)