@γκαντ
ολοι με το χελπερ παιζουν
δε λεω πως ειναι δυσκολα
ειναι β-α-ρ-ε-τ-α, απλα, πανευκολα και μονοχνοτα
για καποιον που εχει παιξει 2-3(και βαλε:p) rpg παραπανω απορω πως μπορει να ασχοληθει
+το οτι δεν μετραει η εξυπναδα ενος παικτη αλλα ποσες ωρες καιγεται μονο
Διαφωνω και στα δυο μερη. Ενταξει το πρωτο μερος για τα quest ειναι υποκειμενικο. Εμενα προσωπικα αυτο ηταν που μου αρεσε στο παιχνιδι. Δηλαδη να levelαρω παιχτες. Ενταξει φτανεις εναν παιχτη στα 80 και μετα εχει φαση το παιχνιδι αλλα πιο πολυ γουσταρα να μαθαινω νεους παιχτες ανεβαζοντας τους. Και τα quest ειναι ο πιο καλος τροπος για να το κανεις αυτο. Στο lineage για παραδειγμα δεν ειχες quest (μαλλον ειχε αλλα δε συνεφερε να τα κανεις) και το μονο που εκανες ηταν να σκοτωνεις τερατα ολη την ωρα. Βαρεμαρα για σεμιναριο δηλαδη. Τα quest σου δινουν διαφορες αποστολες και το κανουν λιγο πιο ενδιαφερον το πραμα.
Τωρα για το δευτερο κομματι οτι δηλαδη δε μετραει η εξυπναδα αλλα ποσο εχεις καει, τουλαχιστον για το WoW δεν ισχυει. Μπορει να εχεις λιωσει και να εχεις γαμω τα gear στον παιχτη σου αλλα αν δεν ξερεις να παιζεις εξυπνα, ο αλλος θα σε λιωσει ακομα και με χειροτερο gear. Το pvp του WoW θελει skill.
To end-game κομματι που λεει ο pumpkin ειναι οταν εχεις φτασει 80 level οποτε παιζεις σχετικα επι ισοις οροις με τους αλλους και αρχιζεις και πηγαινεις σε μεγαλα dungeons κλπ. Gear παντα μαζευεις.
Χμμμ…μου θύμησες τον 1 περίπου χρόνο που το έκανα το σπορ. Μιλάμε εποχές πολύ τρου, πριν βγει το πρώτο expansion, τότε που ήμασταν 60ρηδες. Πρέπει να ήταν αρκετά πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι μετά το Burning Crusade. Θυμάμαι καθαρίζαμε τα πάντα μέχρι και το 2ο boss του Ahn-Quiraj 40. E, μετά συνειδητοποίησα πόσο καίγομαι (aka βρήκα γυναίκα) και αφού έκανα λίγο raiding στο burning crusade, τα 3 πρώτα raid instances αν θυμάμαι καλά, τα παράτησα. Ακόμα το νοσταλγώ όμως καμιά φορά.
Οντως τα παλια raids (πριν το the burning crusade) ηταν πολυ παλουκια (πραγμα γαματο). Ειχαν πολυ στρατηγικη. Το Gates of Ahn Quiraj δε το προλαβα αλλα πρεπει να ηταν πολυ γαματο event. Κατι Gates, Molten Core και τετοια, ακομα και αν πανε ατομα με τα τωρινα (σχεδον) gear, αν δεν ξερουν tacts παιζει να ψοφησουν.
Άνετα ψοφάνε. Ρε σου λέω ήταν γαμάτες εποχές τότε. Τα θυμάμαι με τον κολλητό μου που παίζαμε στο ίδιο guild και νοσταλγούμε. Παίζονταν τρελά σκηνικά στα raids. Να σαι τώρα με άλλα 39 άτομα με teamspeak και να νιώθεις σαν στρατιώτης που κατεβαίνει σε μάχη. Και κάθε φορά που ρίχναμε boss γινόταν πανικός. Ειδικά θυμάμαι το instance με τον Nefarian στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά (πως το λέγανε;). Εγώ είχα paladin, εννοείται healer, τότε δεν έπαιζε να επιβιώσεις με άλλο spec. Επίσης θυμάμαι και νοσταλγώ την ασπίδα που είχα πάρει απο Ragnaros και το mace από εκείνο το παλουκο-boss τον troll στο Zul-Gurub. Αααααχχχ…
Το event του Ahn-Quiraj το χα χάσει γιατί είχαν ανοίξει τις πύλες όταν ήμουνα καλοκαιρινές διακοπές. Αλλά άκουγα οτι ήταν όντως γαμάτο
Το Βlackrock λες. Γαματο raid. Το ειχα κανει κι εγω με τον πρωτο παιχτη μου (hunter). Τον Nefarian ποτε δεν τον φαγαμε ομως. Πηγαμε παλι με κατι αλλους 80αρηδες (pre-Ulduar) για πλακα να τον φαμε και οι μισοι και πανω απο αυτους δεν ξερανε τακτικες. Ητανε wipefest κανονικα. Εγω να γελαω εν τω μεταξυ. 80αρηδες με γαματο gear και να πεθαινουμε σε instance 60 lvl. Τοσο γαματα ητανε τοτε τα raid. Αμα δεν επαιζες με στρατηγικη, οτι gear και να ειχες πεθαινες.
Ειναι κολλημα το WoW γαμωτο. Το καλυτερο rpg. Οσο και να λενε οτι ειναι μουφα γιατι εχει χαλια γραφικα (εμενα παντως μ’αρεσουν ετσι), αμα παιξεις κατι αλλα και παιξεις και το WoW θα δεις οτι στο gameplay η διαφορα ειναι χαοτικη. Καποτε το ελιωνα ασχημα το παιχνιδι. Ευτυχως ξεκολλησα :roll:
Blackwing Lair λεγόταν για την ακρίβεια! Το θυμήθηκα. Ε, όχι και μούφα γραφικά, τα σπάνε τα γραφικά του. Εγώ πάντως είχα δοκιμάσει να παίξω κάποτε και Lineage αλλά ένιωθα σα να κερατώνω τη γυναίκα μου με ένα χοντρό μπάζο με τρίχες στη μύτη, κυτταρίτιδα και τα ρέστα. Ρε δεν συγκρίνεται. Και δε είναι μόνο το gameplay και τα γραφικά που είναι έτη φωτός μπροστά. Είναι η υποστήριξη με καινούρια patches και expansions που το βγάζει εκτός συναγωνισμού, το σενάριο που απλά δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε, σε οποιοδήποτε genre, το σύστημα pvp, τα πάντα. Εντάξει, δεν είναι τυχαίο που είναι τόσο δημοφιλές.
Ναι μπραβο. Το Blackrock Spire που ελεγα εγω ηταν το instance οχι το raid. Αν και ειναι στο ιδιο μερος. Eγω πρωτα με Lineage αρχισα. Μετα ξεκινησα το WoW και καταλαβα ποσο χαζουλης ημουν τοσο καιρο. Τα γραφικα ειναι λιγο χειροτερα γιατι δεν εχουν τοση λεπτομερεια. Αλλα εμενα μ’αρεσουν πολυ περισσοτερο απο του Lineage.
Και αν και το Lineage εχει πιο βαθυ lore απ’οτι φαινεται στο παιχνιδι, δεν φτανει με τιποτα την ιστορια και το σεναριο του WoW. Ενταξει το pvp στο lineage ειναι αθλιο. Καθεσαι και κοιτας τον αλλον και απλα κανεις button bashing σε 3-4 κουμπια.
Στο WoW πηδας σα το κατσικι, μπλοκαρεις επιθεσεις, γινεσαι immune, κρυβεσαι, τα παντα ολα. Ετη φωτος μπροστα.
Θα με κανεις να παω να ξαναπαρω gamecard τωρα που εχω αποτοξινωθει γαμω
Ωχ…μην το κάνεις ρε συ, δεν θέλω να σου κάνω τέτοιο κακό. Εντάξει εγώ και να ήθελα να ξανακυλίσω δεν μπορω. Δεν έχω χρόνο ούτε να φτύσω πλέον.
Πάντως τώρα τι να λέμε. Να είσαι στα barrens και να δύει ο ήλιος, να περπατάς κάτω από τα δέντρα στο Ashenvale, να στέκεσαι μπροστά στην Sylvanas, να διασχίζεις τα Ruins Of Lordaeron, να κάνεις το questline για το attunement της Onyxia…και μετά μου λες για lore και γραφικό…
επιτελους καταφερα να κανω τον epsxe να λειτουργησει και τωρα μπορω να παιζω παιχνιδια του playstation στο pc.Μιας και εχω αδυναμια στα rpgs αρχισα το alundra
you bloody bas… :blow:
βασικα ειναι zelda wannabe:p
αφου σου αρεσουν τα ff δοκιμασε το.Oi μαχες δεν ειναι turn based αλλα action,δηλ για επιθεση και αλματα πατας κουμπια.Αν δεν σε χαλαει αυτο πιστευω οτι θα πωρωθεις:)
Πω ρε γαμωτο μου, ξεκολλαω απο το ενα παιχνιδι και κολλαω με το αλλο.
Ειδα εχτες σε μια διαφημηση στο mozilla (μπορει να ηταν και απο εδω μεσα) για το EVE online. Δεν ηξερα οτι ειναι mmo. Νομιζα οτι ειναι παιχνιδι φυλλομετρητη σαν το Ikariam ή το Ogame. Εκανα λαθος.
Το κατεβασα να δω τι παιζει και κολλησα. Το παιχνιδι ειναι ΓΑΜΑΤΟ. mmorpg στο διαστημα σε στυλ star trek. Eχεις ενα διαστημοπλοιο και μπορεις να εισαι miner, πειρατης, μισθοφορος, πολεμηστης, να διαλας αλλα πλοια ή σταθμους, να εισαι μελος ομοσπονδιων και συμμαχιων κλπ.
Εχει παρα πολλες λεπτομερειες και θα παρει λιγο καιρο να το μαθεις καλα. Αν δεν κανεις τα tutorial δεν βρισκεις τιποτα. Και το πιο γαματο (αλλα και λιγο σπασιμο) ειναι οτι ο χαρτης ειναι αχανης. No shit θα μου πεις, ο χαρτης ειναι το συμπαν, αλλα λεμε τωρα.
Γενικα σε οσους αρεσουν τα mmo και θελουν να ξεφυγουν λιγο απο το κλασσικο σπαθι/ασπιδα/Αττιλας στυλ, το προτεινω.
TheWitchfinder, παρατα τη γυναικα και κανε register παραυτα. Παμε να φαμε klingons
Σε αυτό δεν πληρώνεις τίποτα εε???Για να ξέρω.:roll:
Έχω ένα παρόμοιο το Homeworld 2, αλλά είναι κλασικό στρατηγικής απλά στο διάστημα. Το EVE πρέπει να είναι πολύ καλύτερο σαν υπόθεση/σενάριο/gameplay άμα λες ότι μπορείς να διαλέξεις τι θα είσαι…
Επίσης άρχισα πάλι Stronghold και είναι πολύ καλύτερα από την τελευταία φορά. Ήμουν τότε 12 χρονών και δεν καταλάβαινα τίποτα:p