Παιχνίδια Παίζουμε;

Nαι ξεχασα να το αναφερω. Στην αρχη σου δινει 14 μερες δωρεαν αλλα μετα πληρωνεις αν θες να συνεχισεις. Τωρα ποσο ειναι δε θυμαμαι αλλα νομιζω δεν ειναι πολυ. Θα το τσεκαρω.
Για στρατηγικης στο διαστημα ξερω το Sins of a Solar Empire που ειναι πολυ καλο. Το Homeworld δε το εχω δοκιμασει αλλα το εχω ακουστα. Eπισης ακους οτι αλλο καλο διαστημικο (παλι στρατηγικης νομιζω) ειναι το X³

Το Eve παντως ειναι mmorpg

εγω παντος τα έκανα clear μονος στα 80 :stuck_out_tongue: έχει γίνει πολύ εύκολο το σπορ ποιά καί τα καινούργια raid τα βγάζεις άνετα με Pugs είχα παίξει 1 βδομάδα που έδινε τσάμπα το wow για τα 5 χρονια του και έκανα Upgrade 'ολο το gear #-o

Παντως Blackwing Lair και Molten Core δεν παιζει να εκανες clear μονος σου.
Μηπως τα μπερδευεις με Deadmines? :stuck_out_tongue:

Ρε συ δεν είναι μόνο η γυναίκα…έχω ευθύνες πλέον…δουλειά…(και άλλες) σπουδές…Άσε με γιατί δεν το χω σε τίποτα να κάθομαι όλη μέρα παίζοντας MMORPGs και ακούγοντας μουσική. Με λίγο ύπνο στο ενδιάμεσο (όχι πολύ). Ααααχχχ…γιατί να μην είναι εισοδηματίας ο πατέρας μου…

Πάνε δηλαδή οι παλιές εποχές που είχε νόημα να ασχοληθείς ε; Κάποτε ήθελε ιδρώτα να πάρεις epix.

Υπάρχει κανας private free server της προκοπής που παιζετε ή μόνο official?

private server της προκοπης δεν υπαρχει σε κανενα game…

Ok στο θέμα μας τώρα.

Οχι οντως οι πιο πολλοι private servers ειναι δια το φαλλο ακομα και στο wow.
Ειχα εναν υπ’οψιν μου (αλλα αν θυμαμαι καλα εχει κλεισει) που ηταν στην αρχη καλουτσικος αλλα μετα γαμηθηκε το θεμα. Ολοι εριχναν τους αλλους με 1 hit και βαραγαν σα τον flash και τετοια.
Τωρα πια δεν ξερω κανεναν αλλα δε νομιζω να δυσκολευτεις πολυ να βρεις.

@ Witchfinder το ξερω φιλε δεν ειναι μονο η γυναικα. Δουλειες, τρεχαματα και ιστοριες… κι εγω μια απ’τα ιδια εχω (πλην της γυναικας :roll:) γι’αυτο δε θα το ξεκινησω. Μεχρι να τελειωσουν οι 14 free μερες θα μπαινω οποτε μπορω. Χαβαλε εκανα :stuck_out_tongue:

Δευτερο δε βγηκε ποτε αν και πολυ φαν το ζητουσαν:(

Παίζω Assasin’s Creed 2 και σπέρνει!!! Πολύ καλύτερο από το 1ο!

+1 στον απωπανο
τα σπαει ρε

Δεν ισχυει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.

οκ ρε οτι πεις

Επειδη το πανε 2-3 ανθρωποι δεν σημαινει οτι πρεπει να ισχυει.Οταν επαιζα Lineage υπηρχαν τουλαχιστον 10 αξιολογοι private servers που μπορουσες να παιξεις,χωρις να χανεις τη μαγεια του παιχνιδιου.Ας σου πω καποιους: Dragon,Dream,Vengeance,Loyal,Forever,Gold,Mafia κτλ.Εσυ εχεις παιξει σε κανεναν?

Mafia αξιολογος…
:stuck_out_tongue:
donate+private server=fail

Αρα αναιρεις την αρχικη σου θεση,αρα τωρα ο nihilist ενημερωθηκε λαθος οσον αφορα το θεμα.:slight_smile:

Στο λεω γιατι ετσι φτιαχνονται ολες αυτες οι φημες :wink:

ειρωνικα το ειπα…

Αχ παναγιαα μου γιατι αποψε…

Παμε παλι.Ας πουμε οτι το ειπες ειρωνικα.Δεν εχεις παιξει σε private server,αρα ΠΑΛΙ αναιρειται η αρχικη σου θεση.

που ειδες να λεω οτι δεν εχω παιξει σε private???
για να σου λεω για τον mafia σημαινει πως εχω παιξει και εκει…
και οχι μονο…