Καλα νταξει αστο,να ξερεις υπαρχει παντα και η απλη απαντηση σε μια συζυτηση δεν μπορω να περναω την καθε προταση σου απο κοσκινο για να καταλαβω τι εννοεις.
Τελος αυτο το θεμα.
Αυριο ξαναρχιζω το call of cthulu.Ο ΦΟΒΟΣ.
Και μαλλον θα παρω και το Mass Effect 2,για να καιγομαι απο 'δω και περα.
Εγω που εχω παιξει σε private servers στο lineage εμμενω στη θεση μου. Ειναι για το πεος. Κι εγω επαιζα σε μερικους αξιολογους pr. servers οπως τον Eternal Sin αλλα μετα εγινε (οπως και οι περισσοτεροι) extreme (εκει παρατησα και το L2). Και οι πιο πολλοι απο τους σερβερς που ανεφερες το ιδιο. Mafia και dragon? lol ρε
Γενικα δε το συστηνω να παιξει καποιος σε private αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Το πιο πιθανο ειναι αν δεν ειναι ηδη χαλια ο σερβερ, να γινει μετα απο λιγο.
το περιμενουμε πως και πως…πρεπει να ειναι επικ στο ps3…
εχω νοικιασει τωρα το anthology με τα 2 πρωτα αλλα για ps3 και “προετοιμαζομαι” μεχρι να βγει το καινουργιο
Εγω δινω πανελληνιες φετος αλλα χθες “εσπασα” και αρχισα το FM2010. ΚΑ-ΨΙ-ΜΟ. Ασε που τωρα θελει πολυ διεργασια οχι οπως τα προηγουμενα και αργει να τελειωσει η σεζον. Καλυτερα βεβαια, ειναι πιο ρεαλιστικο.
ΥΓ: Σκεφτομαι να δοκιμασω και το Empire: Total War. Ειμαι φαν της σειρας και αρχισα επισης να λυγιζω
το 4 γαμαει…
το ομως 5 με κούρασε…αρκετα κατώτερο απο το προηγούμενο…
τωρα θα κοιτάξω να νοικιάσω το alternative edition που παιζει η jill(η αγαπημένη μου απο την σειρά…)
να πω και εγω τον πονο μου…εγω δεν εχω play3 ρε και παω σε εναν φιλο μου που εχει ΜΟΝΟ για το pro και κανα 2 ακομα και λιώνω…(αχχ λάθος ατομα παίρνουν play!!! :p)
και ενω στο RE5 ειχα φτάσει λιγο πιο κάτω απο την μεση καταλάβενει οτι μπορούμε να παίζουμε 2 ατομα…εε και γα@@κε το συμπαν το τερματίσαμε μαζι(δηλδη μου βρήκε η πίστη!!#-o)
οντως εχει fun να παιζεις με φιλαρακι…
αλλα γενικα το παιχνιδι δεν ηταν σαν το 4…
για το επομενο resi,εχω ακουσει οτι θα κανουν πολλες αλλαγες…
και δεν θα εχει καμια σχεση με τα παλια…
δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω αν ισχυει…
neo, modern warfare παιζεις ακομα?
εγω ψιλοκαιγομαι :oops:
πηγα να σε κανω add τωρα προσφατα που το ξαναθυμηθυκα,
και το μουνι που με ειχε χακαρει,σε εχει κανει block ρε!
και πρεπει να παω στο community page σου και να σε ξεμππλοκαρω απο εκει!
πως βρισκω το page σου ομως?
:-s