Παιχνίδια Παίζουμε;

τρελό κόλλημα με τα Sims, σε περιόδους τρόμπας.

Γενικά έχω αδυναμία στα adventures /rpg:
Syberia I & II
Oλα τα Monkey Island! Αν δεν τα έχετε παίξει, τα συνιστώ, τρελό γέλιο, αλλά κάπως δύσκολα. (Lucas είναι, οποτε εγγύηση)
Το Grim Fandago επίσης τέλειο style film noir
Age of Empires/Mythology- Warcraft, Baldur’s Gate
etc
etc

Παιχνίδαρα. Πολύ κάψιμο με αυτό το παιχνίδι.

Γενική ερώτηση πρός όλους:[i]
Το Dead man’s hand είναι μόνο για online gaming??

Επίσης κάθε μέρα κρίνετε απαραίτητο ένα διωράκι με counterstrike, 1 ώρα το Source και μια 1 ώρα τουλάχιστον CS 1.6

Όσο για ADSL εμένα η Forthnet την ενεργοποίησε μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες μόνο και από τεχνική υποστήριξη είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος![/i]

Παιχνιδάρα αλλά οι πίστες επαναλαμβάνονται αρκετά. Το Flat out 1 μετα τους πρώτους 9 αγώνες του bronze μου’χε φανεί ολίγον xtreme απο θέμα δυσκολίας …

EOAS
Day of Tentacle
και Broken Sword 1 όλα τα λεφτά !!

EOAS
Day of Tentacle
και Broken Sword 1 όλα τα λεφτά !![/quote]

++ τα έχω παίξει παλιότερα και είναι όντως απίστευτα!

Age Of Empires ! !
Απ τα παιχνιδια που εχω κολλησει ασχημα…πολυ καλυτερο…

Να το παιξεις μονο αν θες να ξεκολλησεις απο το Age Of Mythology !!! 8)

Ρε μάγκες βγήκε το PES 6 για PC;
Βαρέθηκα να λιώνω το 5…!
Όλο την άλλη βδομάδα λένε στα μαγαζιά…

Στο Internet κυκλοφορει η Γαλλικη εκδοση του PES 6(δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει αγγλικη),παντως μεσα στον Οκτωβριο ακουγεται θα κυκλοφορησει.
Πολυ καλο παιχνιδι απο τα καινουρια το Company of Heroes,ενω το νεο NBA Live με ξενερωσε γιατι χωρις gamepad δεν λεει πολυ,και δεν εχω gamepad…

εγω το πηρα το PES6, οχι για PC αλλα μαλλον ειναι η γαλλικη εκδοση, δεν ξερω, τα μισα ειναι αγγλικα και τα μισα γαλλικα. παντως σαν παιχνιδι ειναι κομματι πιο δυσκολο για μενα, και απο τεχνικης αποψης δεν εχει πολλες διαφορες απ’το 5.

ας ξεσκαψουμε και ενα θρεντ για τα πολυαγαπημενα μας βιντεο γκειμς.

Λοιπον,θα μπορουσα αν μου εδεινες απειρα παιχνιδια,να ειμαι κλεισμενος για ολη μου τη ζωη μεσα στο σπιτι.Ειναι πορωση.Παρολαυτα το pc μου δε μου επιτρεπει να παιζω καινουρια παιχνιδια,λογω της καρτας.Αγαπημενα ειδη παιχνιδιων ειναι τα action/adventure games.

Τα 10 καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Δυσκολο να κανεις μια λιστα με 10 μονο,ακομα περισσοτερο να τα βαλεις και στη σειρα,anyway

1.DeusEx(to kalitero game ever).To DeusEX:Invisible War gamaei epishs,alla oxi oso to proto
2.Zelda(to deytero kalitero game ever,ola ta series)
3.Halo1,2,3
4.Metal Gear Solid1,2,3(se ligo kairo perimenoyme to 4,omg)
5.Hitman 2,3,4
6.Medal of Honor:Allied Assault
7.Splinter Cell1,2,3,4
8.Farcry(anamenoyme me sto 2008,to 28) )
9.Max Payne1,2(to proto game opou eixe bullet time-slow motion)
10.Grand theft ayto Vice City kai San Andreas

Φυσικα απο Sports simulator το Pro Evolution Soccer,και απο mmorpg το θεικο wow(de paizo parepimptontos giati de thelo na plirono)

Να και μια λιστα για παιχνιδια που θα θελα να παιξω και δεν εχω παιξει ποτε.Αμα εχετε παιξει πειτε μου σχολια

Neverwinter Nights
Myst 3:Exile
Resident Evil(parolo pou me fan ton tainion,den exo paiksi ta games,i mallon exo paiksi alla elaxista)
Call of Duty2
Rise of the nations

ΥΣ:Σιγουρα ξεχασα και μερικα παιχνιδια,αλλα ειναι τοσα πολλα

Εγω αν το παιχνιδι δεν εχει γριφους και κακο δε μπορω να ασχοληθω πανω απο 5 λεπτα.

Αγαπημενα:

Safecrack (παλουκαρα)
Nancy drew (ολη η σειρα)
Syberia
Dracula
Agatha Christy

Kαι απο τα πιο παλια το υπερτατο The incredible machine

Πλην του Myst που το βρήκα κάπως απόμακρο και δεν με τράβηξε τα άλλα είναι υπέροχα… Call of duty προτείνω να δεις το 4 που βγαίνει σύντομα και από την Preview που είχα στα χέρια μου είναι παιχνιδάρα…
Resident evil η καλύτερη έκδοση είναι το 4 για το Wii ενώ το rise of the nations αν και πολύ καλό για την εποχη του πλέον δεν συγγινεί …Medieval 2 καλύτερα…
Neverwinter επίσης φοβερό αλλά και πάλι δες το 2 μιας και το 1 είναι αρκετά παλίο

ναι απο neverwinter to 2 θα βλεπα,και αποσο ξερω ειναι αρκετα μεγαλο σε ντατα παιχνιδι.Παραυτα το πισι δε μπορει να κουμανταρει γραφικα καινουριων παιχνιδιων,θα δοκιμασω το call of duty to 2,i to tria analoga.

To 3 κυκλοφόρησε αποκλειστικά για κονσόλες άρα αναγκαστικά θα πρέπει να στραφείς στο 2:wink:

Shadow of rome (PS2) αυτόν τον καιρό…ΕΠΟΣ…:smiley:

[-X [-X [-X
Παιξε Neverwinter 1 να βρεις την υγεια σου.Ειναι 3 cd οποτε με μια παλια καρτα το παιζεις ανετοτατα.
Το παιχνιδι εχει απιστευτη ιστορια και πως θα μπορουσε διαφορετικα με ολα αυτα τα ονοματα εταιριων
να εχουν δωσει τις αδειες τους για χρησιμοποιηση ονοματων περιοχων,προσωπων κτλ.
Forgotten Realms :bow2:
Ειναι το αγαπημενο μου Pc Game.Τα παλιοτερα RPG τα εχω παιξει τον τελευταιο καιρο μιας και
εχω Pc μολις 3 χρονια.
Πολυ καλα γραφικα για παιχνιδι του 00-01 αν θυμαμαι καλα και απιστευτη μουσικη.
It’s a must have/play :!:

εγω τωρα συνεχιζω το neverwinter 2 ενω ταυτοχρονα παιζω heroes V…μου πηρανε κ δωρο το warcraft αυθεντικο για να παιζω ντοτα … αντιο κοινωνικη ζωη :stuck_out_tongue:

Λοιπόν… Τα ξαναλέω εδώ γιατί ο κακεντρεχής ο τόλκης έκλεισε το άλλο θρεντ δείχνοντας μου αυτό εδώ.
Εγώ αυτόν τον καιρό παίζω λίγο το καινούριο need for speed και λιώνω λιγάκι hellgate στο νετ. Όποιος παίζει, ας το πει. Όσοι δεν παίζουν, ας το αγοράσουν. :stuck_out_tongue:

Καλυτερο videogame της χρονιάς:God of war 2…

Δεν το χω παίξει, αλλά δοκίμασε τα half life:episode 2 και football manager 2007 και τα λέμε…

Βασικά σε τέτοιο στυλ αν και λίγο πιο stealth δοκίμασε το Assasins Creed λαμβάνει μέρος την εποχή των σταυροφοριών και χειρίζεσαι έναν μισθοφόρο… Απλά απίστευτα γραφικά και πολύ σφάξιμο… Εχώ κολλήσει άσχημα τον τελευταίο καιρό…

Όσο για παιχνίδι της χρονιάς μάλλον κάποιο εκ των Halo 3 και Bioshock