Tερματισα προσφατα τα Hitman:Blood Money (πολυ καλο) και Τοmb Raider Legend(αρκετα καλο).Τωρα παιζω Heroes 5 και Titan Quest,ωραια παιχνιδακια και τα 2.
Περιμενω πως και πως το νεο Pro,το ΝBA Live 2007 και το Νeverwinter Nights 2
apo proxtes pou bike to dsl(2MB me thn diplasiash) exw kaei me to Guild Wars, poli kalo MMO!!!
Ξερεται ποτε κυκλοφορει το guild 2.
Μιλαμε για τελειο παιχνιδι, εχει κατι απο σχεδον ολα τα ειδη
Πόσο καιρό σου πήρε να έρθει;
Εγώ έχω τώρα στα 128 και θα μου καταργηθεί τέλη Σεπτεμβρίου από μία εταιρία.
Σε ρωτάω για να ξέρω πότε να καλέσω για να βάλω μάλλον Οtenet…
Πόσο καιρό σου πήρε να έρθει;
Εγώ έχω τώρα στα 128 και θα μου καταργηθεί τέλη Σεπτεμβρίου από μία εταιρία.
Σε ρωτάω για να ξέρω πότε να καλέσω για να βάλω μάλλον Οtenet…[/quote]
sou sinistw na valeis Forthnet, an kai isws kathisterisei ligo na bei, simferei. Emena ekane peripou 1 mhna na energopoihthei.
H Οtenet κανει 7-12 εργασιμες μερες να την ενεργοποιησει.Ειναι η καλυτερη παντως,οι αλλες εχω ακουσει οτι παρουσιαζουν προβληματα.Εκανε και αυτοματο 2πλασιασμο ολων των γραμμων αυτη τη βδομαδα.
Πάντως αυτή η μαλακία που έχω μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, Alphaphone είναι.
Λέω να βάλω 2ΜΒ που συμφέρει αλλά ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ.
Εν τω μεταξύ με τέτοια ταχύτητα λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα κανένα στα VS παιχνίδια απομακρυσμένων Η/Υ.
Ξέρει κανείς όμως πως γίνεται αυτό;
Ας πούμε π.χ. για το Pro…?
Μην είσαι και πολύ σίγουρος γι’αυτό… Otenet έχω και με την ίδια ταχύτητα μπαίνω…
Από otenet πήγα σε Tellas. Το σνομπάρισμα του ΟΤΕ είναι υποδειγματικό! 14 μέρες ΔΕΝ έλεγε να δώσει τη γραμμή και ενώ είχε διακοπεί εμφάνιζε την otenet ως πάροχο! Μετά άρχισε και τα προβλήματα στη γραμμή και χρειάστηκε να την ελέγξουν…1 μήνα και κάτι μου πήρε. Θα έλεγα ότι είναι σύμπτωση αλλά έβαλα tellas και σε 2 άλλες γραμμές για να λάβω την ίδια αντιμετώπιση! Και στις 3 ο ΟΤΕ έπρεπε να φτιάξει τη γραμμή ενώ οι διαδικασίες προχωρούσαν! Με otenet ήταν 2 βδομάδες μόνο… Καμιά διαφορά σε ταχύτητα! Μάλιστα (τυχαίο εντελώς) με tellas πέτυχα το ρεκορ μου (έχω 512 και επί 10-15 λεπτά κατέβαζα με 63kb) αλλά ήταν 3-4 το βράδυ… Σε ώρες αιχμής είναι τα ίδια σκατα (30-50maximum) Η διαφορά στην τιμή ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! 3 φορές κάτω η tellas…
Τεσπά, όσον αφορά το θέμα μας:
στο www.travian.com στο server2 είχαμε μια συμμαχία την Hellas και κερδίσαμε ένα αρκετά δύσκολο strategy game παρέα με μερικούς άλλους! Το παιχνίδι στο server2 ξαναξεκινάει σε 2-3 μέρες και από τη νικητήρια ομάδα μόνο η Hellas θα προσπαθήσει να κρατήσει το τρόπαιο σε ένα κόσμο όπου θα είναι πολύ εχθρικός από την πρώτη στιγμή… Όποιος ενδιαφέρεται να μπει ας με ενημερώσει. Στο νέο ξεκίνημα θα βρισκόμαστε NW. Είμαστε μια παρέα αλλά πολλοί δε ξαναπαίζουν δυστυχώς…Πάντως εμπειρία και γνώση έχουμε και αυτό το παιχνίδι χαρίζει συγκινήσεις στους παίκτες του σίγουρα :twisted:
Μην είσαι και πολύ σίγουρος γι’αυτό… Otenet έχω και με την ίδια ταχύτητα μπαίνω…[/quote]
Εagleheart και εγω,και σε μενα διπλασιαστηκε.Δεν γινεται ταυτοχρονα σε ολη την Ελλαδα,αλλα σιγα σιγα θα ολοκληρωθει.
ΟΚ, αναμένω τότε.
Επειδή γνωρίζω, να σας ενημερώσω ότι ο διπλασιασμός γίνεται σ όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί τον Νοεμβριο.
MAZESTIX να ξέρεις ότι για το θέμα της ταχύτητας δεν ευθύνεται μόνο ο ΟΤΕ αλλά και η πάροχος εταιρία.
Από κει και πέρα το πόσο κατεβάζεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ασε που το 63 ήταν μάλλον πλασματικό, αφού η, θεωρητικά, μεγιστη δυνατότητα μιας γραμμής 512 είναι 64kbps.
den kanei mono h otenet diplasiash, kanei kai h Forthnet kai ap’oso kserw kai h HOL.
Εγώ τώρα φοβάμαι με την αλλαγή εταιρίας που θα κάνω μην πάρει καιρό και μετά μείνω με κάνα μόντεμ και τον πιω κανονικά…
Σήμερα το απόγευμα έγινε η αναβάθμιση και σε μένα. Λέτε να παίζει ρόλο το ότι έληξε η περίοδος της προκαταβολής και ξεκίνησα να πληρώνω τις μηνιαίες δόσεις…
Και που έγινε η αναβαθμίση και τι έγινε…Ο μαλ΄#@$ς ο ΟΤΕ εδώ έκανε την αναβαθμιση χώρις να ειναι ετοιμο το δικτυο και εδω και 3 εβδομαδες τη μισή μέρα η DSL συμεριφέρεται σαν Dial -up (AN ΜΠΕΙ ).Πηρα και τηλέφωνο στην οτενετ και ο ένασ με έστελνε στον άλλο.Αίσχος!
Ακουσα πως οσοι εχουν ΟΤΕΝΕΤ OnDSL kit δεν θα διπλασιαστει η συνδεση τους, ισχυει?
Όχι για όλους ισχύει
Εγώ πάντως έχω κατεβάσει μέχρι και με 80 (ανάλογα με το server…)
Rychehead, otenet έχω κι έγινε η αναβάθμιση, οπότε γίνεται σε όλους κανονικά.
games… (πάντα σε PC και πάντα single player games)
Τα τελευταία games που με έχουν απασχολήσει:
Flat out 2 (το Destruction Derby νέας γενιάς)
Crashday
Titan Quest (αρκετά Diabloειδές! :evil: )
Spellforce 2 (απο τα καλύτερα single player RPG/RTS, πλησιάζει το warcraft)
Condemned: Criminal Origins (FPS/Adventure σε στυλ F.E.A.R)
Prey (η Αμερικανοιθαγενής σύγχρονη έκδοση του DukeNukem3D απο την ίδια εταιρία! το τζουκμποξ του παιχνιδιού όλα τα λεφτά!)
Half Life 2 και το Episode 1 (Δυνάτο gameplay και σενάριο)
F.E.A.R (δράση και ατμόσφαιρα…)
Battle for Middle Earth 1 & 2 (απο τα πιό όμορφα παιχνίδια 8) )
Περί DSL , ο ΟΤΕ με αναβάθμισε σε 1Mbit 29 στις Αυγούστου…