αα δεν το ηξερα σορρι στο xbox το επαιξα…
οντως μεγαλη βλακεια αυτη!!!
το παιχνίδι που λιώνω τον τελευταίο καιρό είναι παλιό (2006) . το βρήκα 5 Ε 8O στα παμπλικ κ είπα … γτφ … ο λόγος για το Commandos : Strike Force .
το παιχίδι διαδραματίζεται στον Β’ Παγκοσμιο . οι ήρωες που χειρίζεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι τρεις και ανήκουν σε μια ομάδα κομαντο . ο green beret ( ο φουσκωτός και ράμπο της παρέας) , o sniper (…sniper) & o spy (ο οποίος παίρνει τις στολές των αντιπαλων) όσοι έχουν παίξει τα προηγούμενα της σειράς ξέρουν για τι μιλάω . αυτό π κάνει το Commandos : Strike Force να διαφέρει είναι ότι σε αντίθεση με τα παλιότερα αυτό είναι πρώτου προσώπου , αν κ υπάρχουν στοιχεία “στρατηγικής” στον τρόπο που παίζεις .
το παιχνίδι χωρίζεται σε αποστολές στις οποίες ο παίκτης πρέπει να ολοκληρώσει διάφορα objectives όπως σαμποταζ , να υπερασπιστει περιοχές με τη βοήθεια των συμμάχων , να δυεισδύσει ανυποψίαστιος στις γραμμές του εχθρου για να πάρει έγγραφα , να δράσει ως ελεύθερος σκοπευτής στο κατεστραμένο από τον πόλεμο σταλινγκραντ(από τις αγαπημένες μ αποστολές) … ωραία πράγματα …
στις αποστολές μπορείς να χειριστείς έναν ή 2 ήρωες ανάλογα με την αποστολή . με την δεύτερη επιλογή υπάρχει η δυνατότητα για μια πιο “στρατηγική” προσέγγιση .
το παιχνίδι αν κ παλιό πιστεύω πως αξίζει γενικά . λαμβάνοντα υπόψιν τα γραφικά των υπόλοιπων παιχνιδιών της περιόδου του βάζω ένα 7,5 - 8/10 (έχει το επίπεδο γραφικών του call of duty 2) κυρίως λόγω κάποιων μικρο-προβλημάτων στον χειρισμό που αποδεικνύονται εκνευριστικά υπό ορισμένες συνθήκες . ακόμη η δουλειά στο ΑΙ των εχθρών θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη .
πάντως αν το βρείτε σε καλή τιμή χτυπήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη . θα παίζει ακόμη κ στον παλιό σας υπολογιστή .
edit. βγάλτε κ άλλο κομμάντος σαν τα παλιά ρε ! στρατηγικής ! με τα γραφικά κ τις δυνατότητες του τώρα το παιχνίδι θα σπέρνει !
Έχει κάνει μαλακία η Ubisoft που το βγάζει και έχει βάλει μια πλατφόρμα που τσεκάρει το Cd key μεσω internet καθε λίγο για να συνεχίσεις να παίζεις. Και καλά για να καταπολεμίσει την πειρατεία…παπαρίτσες…
Υπάρχει petition για την ακύρωση του DRM (έτσι ονομάζετε) ρίξτε μια ματιά…:
http://www.petitiononline.com/ew15dl94/petition.html
Καινούριο τρέιλερ για, πιθανότατα, το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς, Red Dead Redemption: http://www.gamespot.com/ps3/action/reddeadredemption/video/6253739/red-dead-redemption-life-in-the-west-trailer
Ενημερωτικά να πω, ότι είναι από τη Rockstar Games, δημιουργό εταιρία της σειράς Grand Theft Auto.
Από τα τρέιλερ που έχω δει, λογικά το παιχνίδι θα είναι τρελή φασή.
πράγματι τρελη φαση το παιχνιδι
για μενα πάντως το ΠΙΟ αναμενόμενο παιχνιδι για φετος ειναι το MAFIA II
Trailer
Interview
http://gdc.gamespot.com/video/6253054/
το GTA δεν πιάνει μια μπροστά σε αυτο…
Ωραια τα παιχνιδια που λετε παιδια,αλλα κατα την αποψη μου το πιο anticipated παιχνιδι της χρονιας ειναι το Deus Ex 3
http://gdc.gamespot.com/video/6253498/
επισης,φοβερα αναμενονται και τα Lost Planet 2,Alan Wake,Splinter Cell:Conviction,Quantum Theory,Alpha Protocol,Metroid,Medal of Honor,Fable 3
EDIT:και το Halo Reach
Παιδια ανετα to Deus Ex 3.Δηλαδη τι αλλο θελετε?
ποοο καλα το ξέχασα…
ναι ρε χαλαρα ΚΑΙ αυτο…
με το 2 ειχα φάει τρελο κώλυμα
To alan wake έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας η ακόμα πάει απο αναβολή σε αναβολή?
28 μαιου…
http://www.bungie.net/projects/reach/vidaudio.aspx?c=58
Νταξ… Θυμαμαι τα επικα 4v4 split screen που παιζαμε με τους φιλους μου στο λυκειο με το Halo 1 και συγκινουμαι. Τωρα σκεφτομαι τι θα γινει με το Reach και μου σηκωνεται. Καψιμοοο
4vs4 πως κανατε ακριβως?
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά ετοιμάζεται σιγά σιγά και Max Payne 3.
Ναι, αλλά όλο αναβολή στην αναβολή πάει, πότε θα βγει?
Με ethernet hub. Συνδεεις 2 xbox και παιζουν 4 σε μια οθονη και 4 σε αλλη στο ιδιο game.
ξέμπαρκος
μετά από πολλά χρόνια, έπαιξα ένα παιχνίδι στο pc (το τελευταίο που είχα παίξει παίζει να ήταν και το oh no more lemmings σε amiga). λογικά θα το ξέρετε όσοι ασχολείστε, λέγεται machinarium. είσαι ένα ρομποτακι και προσπαθείς να λύσεις γρίφους ώστε να βρεις την ρομποτίνα που την έχουν απαγάγει.
παίξτε το demo να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται.
μου άρεσαν οι γρίφοι βασικά που είχε και έκατσα 4-5μέρες από μία ωρίτσα το βράδυ και το τέλειωσα. πολύ καλό.
Ναι ναι πολυ καλο
Έξυπνο παιχνίδι με πολύ καλό soundtrack επίσης.
Βασικά να είναι σαν το πρώτο. Το δεύτερο είναι τεράστια πατάτα… ίσως επειδή το Deus Ex είναι άνετα στα 5 αρτιότερα παιχνίδια που έχω παίξει… Όσοι δεν γνωρίζετε, παρόλο που είναι παλιό παιχνίδι και τα γραφικά του πλέον ξεπερασμένα, ασχοληθείτε μαζί του και δεν θα χάσετε…
το οποιο δυστυχως θα ειναι ενα χαλι μαυρο απο τα λιγοστα δειγματα που εχουμε.
να μη βγει ποτε κ να μας αφησουν με τις υπεροχες αναμνησεις του πρωτου,που ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια εβερ,και τις ομορφες του δευτερου,που και αυτο ειναι πολυ καλο.
δηλαδη ελεος,max payne καραφλος με μουσια,κοιλαρας,και στη βραζιλια με τιγκα ηλιο αντι της σκοτεινης ατμοσφαιρας που το διακρινει?Τι κοινα στοιχεια θα εχει δλδ?
αυτο ΔΕΝ ειναι max payne.
μακαρι να μη το αγορασει κανεις
x:x:x:x:x:x:evil::evil::evil: