Oχι ρε μαν γιατι?Μια χαρα ηταν και το Invisible War.
καψημο με bad company 2…
της πουτανας απλα…
γκαντ, ειναι αληθεια οτι δεν εχουν βαλει αεροπλανα στο μπαντ κομπανη?
i think yes…
προχθες το πηρα δεν το εχω “ψαχει” πολυ ακομα…
υπαρχουν σιγουρα ελικοπτερα παντως…
επισης μπορεις να χειριστεις το uav
ναι ρε
αυτο το καιρο παιζω τα βραδια to metro 2033…μπορω να πω πως μεχει αρεσει αρκετα,εχει απιστευτα σκοτεινη και cult ατμοοσφαιρα και ο τροπος που εξελισεται ειναι σε φαση διηγηματος,πραγμα που με κανει να γουσταρω τρελα…δοκιμαστε το οσοι γουσταρετε shooters τετοι ειδους shooters
ειδα το trailer και μου εκανε ενα “κλικ” οπως με το επικο FEAR καποτε…
με εψησες…
ΤΙ ΒΡΗΚΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!
ενα απο τα καλυτερα fighting games evaaaaaa!!!με soundtrack που σκοτωνει
οσοι γουσταρετε βρωμοξυλο μεταξυ διασημων ραπερς,με πολυ μουσικη και μπλινγ μπλινγ,αυτο ειναι το game σας…
beyond divinity ,κλασικο 2d rpg
rpg fanboy till the end:p
τρελα γουστα…
Bully : Scholarship Edition .
ή αλλιώς πώς θα ήταν το GTA στα σχολεία . ο κεντρικός ήρωας Τζίμι Χοπκινς είναι ένας Bully ! χτυπάει κόσμο επειδή μπορεί , φιλάει τα κορίτσια επειδή γουστάρει , κάνει ότι του καπνίσει μέσα στο σχολείο και προσπαθεί με τον καιρό κ τις γνωριμίες να γίνει ο “αρχηγός” του σχολείου . το παιχνίδι λειτουργεί στο ίδιο στυλ με το GTA . τα άτομα σ αναθέτουν αποστολές π προχωρούν την ιστορία άλλά υπάρχει ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον . τα όπλα σ είναι μπαστούνια του μπεηζμπολ , σφεντόνες (έχετε ξαναδεί σφεντόνα με διόπτρα , πυροτεχνήματα , μπιχλο-βομβες , αυγά και φυσικά το ίδιο σου το σώμα (ο ήρωας μαθαίνει κινήσεις πάλης) ! κάντε κοπάνα από τα μαθήματα , ναι ποιος είπε πως δν θα εξεταστείτε σε γεωγραφία , ιστορία , γλώσσα , μαθηματικά ; πηγαίνετε στο λούνα παρκ της πλησιέστερης πόλης , κάντε το παιδί με τις εφημερίδες , τον ντιελιβερά …ότι κ αν κάνετε φροντίστε να μην σας πάρει μυρωδιά " Ο ΝΟΜΟΣ" , οι συμμορφωτές του σχολείου αλλά και οι μπάτσοι όταν απομακρυνθείτε από αυτό.
τα γραφικά είναι στο επίπεδο vice - city αλλά το παιχνίδι έχει πολύ φαν κ συστήνεται ανεπιφύλακτα . κατεβάστε κ εγγαταστείστε το patch 1.2 γτ αλλιώς θα έχετε προβλήματα .
βαθμολογία : 8/10
απλα γαματο παιχνιδακι…
το νοικιαζω συνεχεια στο ps2 γιατι δεν το εχω βρει να το αγορασω…
περιμενω ΠΜ αμα ξερεις κανα σαιτ για κατεβασμα 8)
το πρωτο δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ!
5 λεπτα επαιξα και το παρατησα…
:-k
Γοδσμακ άντε δε σε βλέπω XFire για CoD 8)
ωμπααααα…
μπηκα 8)
προχθές τερμάτισα το god of war 3(απο της 8 μερχι της 6 :D) πολύ καλο…αλλα δεν μπορώ να πω οτι το έπαιζα με την ιδια καβλ@ που έπαιζα το 2…
kratos ρε μου@@α!!!
αυτο με τις αποκλειστικοτητες εχει καταστρεψει πολυ κοσμο…γιατι πρεπει να στερουμε σειρων οπως god of war,metal gear,killzone,resistance…δηλαδη,αναγκαζουν το κοσμο να χει 3 κονσολες στο σπιτι του…και μετα λενε γιατι κατεβαζουν τσαμπα παιχνιδια
σωστός…
ή ομως να έχουν φίλοι σου κάποια κονσόλα…
π.χ εγω εχω χμποχ 360
και games όπως god of war mgs4 killzone resident evil heavy rain
παω σε εναν φίλο μου και τα λιώνω…
και εγω εχθες το βραδυ τερματησα το gow3…
ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ…
το ξυλο που ριχνεις στους θεους μετα τα boss fights απλα ολα τα λεφτα…
εχω νοικιασει το fight night round 4 και μοιραζω ξυλο με τον Tyson 8)
απλα το καλυτερο boxing game ever!
ακομη και το fight night round 3 που παιζω τωρα στο psp ειναι σκετη πώρωση…!!