Παιχνίδια Παίζουμε;

Σήμερα ξέθαψα Playstation 2 με Taken 4 + 5,prince of persia : warrior within (το ποιο δύσκολο) και έχω λιώσει

Κυκλοφορεί στα γνωστά μαγαζιά φυσικά!

αρχεία cbr πώς ανοίγουν?

comic viewer,free προγραμματακι

ανοίγουν και με winrar

thanx

κατεβαζω Amnesia: The Dark Descent

ειναι ενα χορορ αντβεντουρ και ειχα μπει να δω τπτ ριβιουζ κτλ

οποτε διαβασα και το εξης σχολιο:
Rule for this game.
FEAR(=Fuck Everything And Run)
:lol::lol::lol:

[B]Batman Arkham City[/B] trailer

:lol::lol::lol::lol:
Ακριβως ετσι.Πολυ σωστο το σχολιο γιατι και γω ετσι κανω οταν εμφανιζεται το συνηθισμενο τερας.Τρεχεις και οπου σε βγαλει:p

μου φαίνεται θα ειναι και καλύτερο απο το πρώτο… :smiley:

Πειραζει που εκλαψα?
:’)

:yahoo::yahoo:\:D/\:D/
προβλέπονται ώρες καψίματος…
είπαν πότε βγαίνει;;

πωωω…αυτά είναι…:D:D

Αντέ να βγει και το Dragon Age 2 να τα μαμήσουμε όλααα :smiley:

Εμένα μου κράσαρε στην εκκίνηση…και πρέπει να μαμεί! :frowning:

Ξέρει κανείς ένα παιχνίδι του 2001 που λέγεται Severance: Blade Of Darkness; Το έβαλα να το ξαναπαίξω μετά από τόσα χρόνια και έχω αρρωστήσει. Fantasy-action ψευτο-RPG με κύριο χαρακτηριστικό το ΑΠΕΙΡΟ gore. Σενάριο υποτυπώδες (ίσα ίσα να δικαιολογείται η σφαγή), φοβερά για την τότε εποχή γραφικά και φανταστική ατμόσφαιρα. Λίγο δύσκολο στον χειρισμό βέβαια, αλλά αξίζει. Από τα αγαπημένα μου έβερ.

@dmembra του χρονου τετοιο καιρο περιπου μπορει και κανα 2 μηνες πιο νωρις…

οχι ρε φιλε που το θυμήθηκες!!!
αυτο το παιχνίδι μου το ειχε δώσει ενας φιλος αυθεντικό γιατι του έσπαγε τα νεύρα!!
το ειχα λιώσει άσχημα…
αν και όντως ενοχλητικό gameplay μεχρι να το συνηθίσεις τουλάχιστον…!
το εχω ακομα λες να παίζει στα 7?

Προμυνηεται μεγαλη παιχνιδαρα,οπως και το πρωτο.8)

Τι να σου πω. Εγώ σε vista που το έβαλα, το μόνο πρόβλημα που έχω δει είναι ότι το μενού του δεν διαβάζεται και είναι λίγο σπάσιμο. Για 7 δεν έχω ιδέα.

Παίζει κανας άλλος από δω μέσα DDO;

[SPOILER]Θέλω party για να κάνουμε το Kobold Assault καμιά μέρα :p.[/SPOILER]

πω τι είπες τώρα. Σε κάποια φάση είχα παίξει ελάχιστα, αλλά μη έχοντας pc δύσκολα τα πράγματα. Καλό το game, το μόνο αρνητικό για μένα ότι είναι βασισμένο στην v3 + του ότι υπάρχει η μπάρα power(δεν θυμάμαι πως λέγετε συγκεκριμένα). θα μου πεις έπρεπε με κάποιο τρόπο να ισορροπήσουν το παιχνίδι, να κάνουν μια προσαρμογή σε σχέση με το p&p. Βέβαια το Neverwinter Nights μια χαρά είναι.

καλο ηταν το amnesia,δεν ξετρελαθηκα κ ολας…
τωρα κατεβηκε αυτο

http://www.beliefandbetrayal-game.com/

αλλα αμα δεν εχει κλασσικη μορφη…ασχετοσυνη κ το μπιφτεκι ο εππτης δεν το σηκωνει:(

ξερει κανεις εαν ειναι σε τετοια μαρφη πως θα το περασω?στο read me ελεγε καντε extract και εντζόυ…αλλα πως να εντζόυ αφου δεν γινεται εχτρακτ ετσι!!!

[SPOILER][/SPOILER]