uncharted επαιξα λιγο το 2 και μου φανηκε πολυ πορωτικο και αυτο, metal gear δυστυχως τα εχω αφησει στο sons of liberty και εχω να ασχοληθω απο τοτε…παντως μεγαλη πατεντα η φαση με το internet και το online gaming + sony shop, τοσα demos και extras για games…ειδικα στο Lbp το online ΣΠΕΡΝΕΙ(συναντας πολυ σαλεμενο κοσμο:p)
Major mistake, πάντος αν θελησεις να ξανασχοληθεις θα εχεις την ευκαιρια σου γιατι ακουγετε οτι η konami δουλευει σε HD Remaster εκδοσεις των Metal Gear του PS2 για το PS3, μην κανεις το λαθος ομως να παιξεις το 4 χωρις να εχεις παιξει το 3, δεν θα καταλαβεις τιποτα απο την ιστορια.
καλα ναι, απο μικρος επαιξα MGS σε κονσολες κτλ (αρχες 90) οπωτε ειμαι γνωστης σχετικα, τα παιζω ολα με τη σειρα κτλ…
επισης εχεις παρει ματι το αναμενομενο φετινο διαφορετικο rising ετσι?
http://www.youtube.com/watch?v=1BHYYX6spdc
Έχω ενημερωθει και το περιμένω αν και μετά το 4 δε ξέρω αν θα προσφέρει κατι παραπάνω στην σειρά, πιστέυω η σειρά εχει κλείσει τον κύκλο της…
+1000 μετα το 4 ειναι το κενο!!!
Lupin και να μη βγει remaster βρες καπου να παιξεις το 3 και μετα ΤΟ 4
to rising το καναν για να εχει και ενα τίτλο mgs και το xbox τωρα δεν ξερω αν θα βγει και για ps3…
Θα βγει και για ps3 σιγουρα.
τα 3 κ 4 καποια στιγμη θα τιμηθουν…το rising μου φαινεται ελκυστικο σαν gameplay και γραφικα, αλλα ψιλο-ασχετο με υφος της σειρας, μου θυμιζει αναλογη κινηση της square που ειχε βγαλει ενα spin off του ff7 , shoot em up με πρωταγωνιστη τον Vincent Valentine, dirge of cerberus-κατι, παντελως ακυρο σε σχεση με αυτο που ηταν η σειρα…
http://armorgames.com/play/2632/factory-balls-2
Πορωτικο παιχνιδακι οπου πρεπει να φτιαξετε το λευκο μπαλακι οπως αυτο που βλεπετε ζωγραφισμενο στην κουτα με τα υλικα που υπαρχουν γυρω.
Εχει 30 πιστες, καποιες απο αυτες ειναι τρελες σπαζοκεφαλιες και αν το αρχισεις ειναι αδυνατον να το σταματησεις αν δε φτασεις στο τελος.
Εμενα μου πηρε περιπου 1,30 ωρα να το τελειωσω ενω σε καποιες πιστες (19,24) ψοφησα μεχρι να βρω τι πρεπει να κανω!
^ τα παιχνιδια που μ’αρεσουν
μολις το τελειωσα
Ωραίο παιχνιδάκι, μισή ώρα το πολύ μου πήρε (δεν κοιταγα και το ρολόι για να πω την αλήθεια) και πιο δύσκολη μου φάνηκε η 19.
πείτε και άλλοι χρόνους που κάνατε γιατί ο κολλητός μου πάλι θα μας τρελάνει…
*ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει…δυσλεκτικός.!
17 λεπτά. Πιο πολύ ώρα όντως πήρε το 19.
Resistance 2…ποσο μπορει να γαμαει ακριβως αυτο το game
ΝΒΑ Jam στο PS3. Το απόλυτο κάψιμο μετά από 15 περίπου χρόνια!:D:D:D
το ρεκορ μου μεχρι τωρα
εγώ έκανα -3,4 μέτρα:p:p
62,3 μετρα και σταματησα γτ βαρεθηκα.Στα 50 μετρα ειχε και ενα εμποδιο:wink:
Super Meat Boy!!!
Παιχνιδαρα!!!Προσοχη-Ακρως Εθιστικο!
χι χιχι :eek:
[SPOILER]
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! :yahoo:
[/SPOILER]
- criss το βρήκες για pc?