κατεβασα τη σκιντροου εκδοση και πριν απο 2 λεπτα ετερματισθει…
το παιξα τερμα γραφικα, μου κολλησε μια φορα και που και που τραβουσε κατι παγωματακια αλλα ολα καλα…
γαμησε γενικα το σεναριο, αν και καπου μπερδεψα ασχημα τα μπουτια μου…παντως μια χαρα μια χαρα, ωραια γραφικουλια ωραια μουσικουλα αρκετοι ηρωισμοι, πολλες κουφαμαρες, γενικα ωραια πραμματα!
να δουμε του μουλτιπλεηα τωρα
Ψάξτε για official πατς απο την Treyarch που διορθώνει lag issues σε dual k Quad επεξεργαστες η κατεβαστε το free αν εχετε αγορασει το παιχνιδι.Η pc εκδοση οντως εχει καποια προβληματακια αλλα τα διορθώνουνε.Εγω δεν αντιμετωπισα κανενα οποτε δεν μπορω να πω αν το patch φτιαχνει την κατασταση!
Μονο σε μενα δεν παιζει γαμωτο?
Και το θεμα ειναι οτι τα requirements τα εχει ο υπολογιστης και με το παραπανω.
Θα ψαξω μηπως φταιει τιποτα με τους audio drivers,γιατι το να κολλαει στο logo της treyarch μολις ξεκιναει το παιχνιδι και μετα να μην μπορει να αναπαραγει ηχο ο υπολογιστης παραειναι κουλο.
Έχω εγώ psp.Αξίζει αλλά μην το αγοράσεις. Κοίταξε μήπως το βρεις από πουθενά μεταχειρισμένο γιατί μόνο έτσι θα μπορείς να παίζεις αντιγραμμένα παιχνίδια.
Εγώ με φίλο έχουμε αρχίσει Lotro:D
καιρό είχα να ενθουσιαστώ με τέτοιο game. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλεία κυρίως στα τοπία, στο περιβάλλον. Σαν gameplay είναι λίγο περίπλοκο, έχει πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις.Το πιο γαμάτο είναι ότι ξέρεις τον κόσμο που παίζεις(από βιβλία, ταινίες κλπ) και είναι ωραία η αίσθηση να συναντάς τον Gandalf ή τον Tom ή αφανής ήρωες που στην ταινία δεν τους αναφέρει καν και τους έχεις διαβάσει μόνο στα βιβλία.
1.το ps3 ειναι οτι πιο γαμημενα τελειο εχω παιξει σε κονσολα απο εποχες game gear
2. το God of war 3 μπορει να μην ειναι το αγαπημενο μου απο τα 3 (ειναι το 2), ειναι ομως απο τα πιο αρρωστα, επικα, αιματηρα και πορωτικα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε
το little big planet ειναι το νεο Mario μιας ολοκληρης νεας γενιας.-
Respect στο κύριο από πανώ, αν και δεν έχω παιξεί ακομα to gow 3 και το little big planet, έχω παίξει παιχνιδάρες σαν το MGS4 και το Uncharted και ξέρω πως νιώθει.
ελα ρε τι Uncharted(δεν μου αρεσε τοοοοσο το 2…)
το MGS4 ειναι το καλύτερο game/movie οχι μονο για το ps3 αλλα γενικά
αλλα όντως και τα God of war ειναι τερμα πορωτικα…
αν και δεν εχω ps3 παντα βρίσκω καποιον φιλο να παω να του κουβαληθώ για αυτα τα παιχνίδια…