Παιχνίδια Παίζουμε;

σωστός . ένας φίλος μ το έχει βάλει στο ημερολόγιο κ μετρά τις μέρες ανάποδα . btw , σε ποια χρονική περίοδο θα είναι αυτή τη φορά ? :slight_smile:

Στον Ψυχρο Πολεμο,Black Ops λεγεται.

Πω εγω αυτες τις μερες εχω καει ασχημα με broken sword και ceasar!:smiley:

Εχει παίξει κανείς το Dark Fall το 3? Κορυφαίο με τρομερή ατμόσφαιρα και σενάριο
!!

Launch Party Teaser

Call of Duty Black Ops -Metallica game launch party trailer

ΑΥΡΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!:D:D

(γαμω εχω μαθημα 4-7!!!) :stuck_out_tongue:

μολις τελειωσα σημερα το metal gear 4…με καθυστερηση δυο χρονων,επιασα στα χερια μου αυτη τη παιχνιδαρα επιτελους…τα παντα ειναι εξαιρετικα,εκτος απτην πλοκη η οποια γινεται απλα μπουρδελο…μεχρι και ο kojima παιζει να μη ξερει ακομα το ακριβες σεναριο του MTS…
δε θα το βαθμολογουσα 10/10 καθως καποια μικροπραγματα δε μαρεσαν στο gameplay,αλλα ενα 9/10 το παιρνει σιγουρα

Και εγώ το τερμάτισα το MGS4 πρόσφατα μιας και αδυνατούσα να πάρω PS3 τα προηγούμενα χρόνια. Για την πλοκή δεν θα συμφωνήσω, είναι ίσως το μοναδικό MGS που σου εξηγεί τα πάντα τόσο αναλυτικά και δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που άφησαν τα άλλα.

Υ.Γ. για όσους έχουνε ακόμα ερωτήσεις σχετικά με την πλοκή, μπορούνε να κατεβάσουνε απο το PS Store δωρεάν το Metal Gear Solid Library που σου εξηγεί τα πάντα για την πλοκή.

δινει απαντησεις,αλλα φτηνες…για την ακριβεια εχουν πλεξει τοσο την πλοκη που δινουν απαντησεις συνεχεια και στο τελος μπερδευονται και οι ιδιοι

και το κακο κατα την αποψη μου ειναι πως η ιστορια δεν ειχε φτιαχτει πριν το metal gear 1,αλλα φτιαχτηκε και βεβιαστηκε αργοτερα για να υπαρξουν σικουελ…anyway,ψηλα γραμματα,γιατι κατα τα αλλα το MGS4 ειναι παιχνιδι που δεν υπαρχει παρομοιο(οχι καλυτερο) του αυτη τη στιγμη στον πλανητη…

Tο Black ops αξίζει να το αγοράσεις η΄με τους dedicated servers μπορεις απλα να το κρακαρεις και να παιζεις σε μουφα σερβερς γιατι εχω ήδη το mod2

Να μη μπω στον κόπο να το κατεβάσω δηλαδή ε;;

Μια προειδοποίηση απλή! όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το CIV to V ασ το σκεφτεί καλύτερα! Τα πιο πεταμένα 50e ever. Πρέπει να έχεις υπολογιστή 2 μηνών για να μην κρασάρει συνεχως! Στην κυριολεξία όμως…Όλοι παραπονιούνται!

κακο και επαναλαμβανομενο σε βαθμο κακουργηματος gameplay, βαρετη ιστορια, εκνευριστικα μονοτονο…το εσβησα αμεσως σχεδον…καλυτερα jedi knight 2, μακραν το καλυτερο star wars game τετοιου στυλ-και ενα απο τα καλυτερα εβερ κατα τη γνωμη μου-…

θα ήθελα ένα Jedi Knight 3 ξέρω γω. Απίστευτο game όπως λες. Κρίμα. ήλπιζα και σε ένα battlefront 3 αλλά που…

Τα έχω τερματίσει και τα 2 Jedi Knight…Κρίμα και φαινόταν καλό από το τρέιλερ:(
Πάντως το πρώτο force unleashed μου φάνηκε μέτριο (και όπως είπες επαναλαμβανόμενο)…αυτό είναι καλύτερο ή το ίδιο;

Για Space καταστάσεις αν και θα έχει υποθεί ψηφίζω δαγκωτό MAss Effect 2!

Ε ναι!! εννοείται…η Bioware είναι εγγύηση (μαζί με τη Bethesda βγάζουν τα καλύτερα RPGs κατά τη γνώμη μου)

κατα πολυ χειροτερο(ουτε το πρωτο μου αρεσε)…η ιστορια επισης πολυ βαρετη… αρπαχτη απο τις καλες…

OK thanx for the info:)

Επαιξε κανεις το Black Ops?

Ειχα σκοπο να το αγορασω,αλλα το κατεβασα για να το δω και δεν παιζει καν.Ξεκιναει,κολλαει πριν καν παει στο μενου,το κλεινω μεσω task manager και μετα αν δεν κανω restart ο υπολογιστης κολλαει οποτε χρειαζεται να αναπαραγει ηχο…

Διαβαζω τα χειροτερα στο ιντερνετ,παρα πολυ βαρυ παιχνιδι,στους μισους κρασαρει και κολλαει απιστευτα πολυ,γενικα λενε οτι η εκδοση για PC ειναι σκατα.

Ποσο μαλακες ειστε γαμω την ακτιβιζιον,το περιμενουμε μισο χρονο και ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ.

Σήμερα το τερμάτισα. Μια χαρά έτρεχε, ωραία γραφικά, στόρυ κλπ απλά ήταν υπερβολικά μικρό όπως όλα τα καινούρια παιχνίδια δυστυχώς. Σε 3-4 ώρες τέλος.