έχω πατήσει όλα τα κουμπιά και τίποτα!
πφφφ. πόσο χαζός;
έχω πατήσει όλα τα κουμπιά και τίποτα!
πφφφ. πόσο χαζός;
Το Mafia II ήταν πανέμορφο από άποψη γραφικών, και το φχαριστήθηκα και από gameplay. Αλλά κράτησε 2 μέρες :Ρ
Το DLC που προσφέρει αποστολές (Jimmy’s Vendetta) είναι γτπ.
Τώρα πάμε για Darksiders!
εγω το εχω παρατήσει προς το παρον…
αυριο βγενει και το fallout the new vegas :D:D
έπαιξε κανεις το medal of honor τι λεει καλο??
πωωωω σκατα :evil::evil::evil::evil:…το ειχα παθει κ γω,αλλα εμενα δεν εφτιαχνε με τπτ…κ ξανακατεβασα το παιχνιδι +με αλλο κρακ…επαιξε κανεις το pro11??το’χω να κατεβαινει…ακουσα την ελληνικη περιγραφη αγωνα στο γιουτουμπ και δακρυσα
[SPOILER] απο το γελιο!!!:lol::lol::lol:[/SPOILER]
:yahoo::yahoo:
απορω πως γινεται και παντα πεφτουν ολες οι παιχνιδαρες μαζεμενες …δηλαδη δε γινεται την ιδια βδομαδα να βγαινει Gothic 4 και το νεο Fallout
εγω.πολλοι λενε οτι εγινε πιο δυσκολο αλλα εμενα μου φαινεται πιο ευκολο,ειδικα στις σεντρες.
p.s: ο θαναηλακης ολα τα λεφτα
[SPOILER][B]γεια σου χρηστο[/B][/SPOILER]
εγω παρατηρησα στο προ οτι οταν βγαζει ο αντιπαλος καθετη πασα,ο αμυντικος που ελεγχεις δεν ακολουθα τον παιχτη και φευγει οπου να ναι…το δε κανεις αλλος αυτο?
Δεν το παρατηρησα.Εμαθα παντως οτι αλλαξε και η αγγλικη ομαδα,παρεμεινε ο Jon Champion αλλα ο αλλος αλλαξε.
Περιμένω εδώ και πολύ καιρό αυτό:
http://www.iamalivegame.com/
Βέβαια το καθυστερούν τόσο που άρχισα να ξενερώνω αλλά το concept το βρίσκω εξαιρετικό
Καλο φαινεται αυτο,αλλα δεν βλεπω κανα update στο gamespot.Release Date TBA 2010.Μας φωτισες.
Επισης σιγα σιγα περιμενουμε και Fallout Las Vegas και ΝΕΟ CALL OF DUTY ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ
τι εννοεις σιγα σιγα???το fallout εχει βγει ηδη στην αγορα…
…και δε λεγεται Las Vegas#-o:lol:
Καλα ναι,Las - New,το ιδιο,ακομα μεθυσμενος απο το διπλο στην Τουμπα ειμαι :Ρ
Ποτε βγηκε?Με φαγαν τα διαβασματα τελευταια και εδω κ κανα μηνα και βαλε δεν εχω δει νεες κυκλοφοριες.
Το παιξες?
ναι ηδη το εχω αρχισει…επι της ουσιας ειναι ιδιο το προηγουμενο,με αλλο στορυ και αλλο χαρτη…
παρολο που δεν εχει μεγαλες αλλαγες στο gameplay,ειναι το ιδιο καλο με το προηγουμενο και ισως και λιγο καλυτερο…ωστοσο εφαγε πολυ flaming για τα bugs που εχει…μεχρι στιγμης εχω βρει και γω καποια αλλα επιρεαζουν ελαχιστα τη ροη του παιχνιδιου,οποτε δεν εχω προβλημα
ΥΓ:Gothic 4 λενε δεν ηταν ανταξιο του προηγουμενου…ισχυει?μου ειπαν οτι εχει φοβερο combat system,αλλα μονο αυτο
για οποίον έχει “πειραγμένο” PSP , έχει διαρρεύσει αυτό:
την τρίτη εβαλα το medal of honor και το τερμάτισα χθες το βραδύ…
πολύ μικρο και χωρίς σενάριο!!!
ζεσταματακι για το cod…
το star wars: force unleashed 2 ειναι μια απο τις μεγαλυτερες παπαριες που εχω παιξει προσφατα,ουστ λουκασαρτς, τοχεις γαμησει πια…
καλα που δεν το έβαλα καν το απο πανω…
http://www.metallica.com/index.asp?1=1&item=603452
8 μερες!!!
τις τελευταίες μέρες καταστρέφομαι με το Assasin’s Creed 2 ! με έχει χάσει ο κόσμος λέμε . τεράστιο παιχνίδι . έχω παίξει τόσες ώρες και έχω την αίσθηση πως δν έχω φτάσει ούτε στη μέση .
είχα εγκαταστήσει κ το Sniper : Ghost Warrior . Φανταστικά γραφικά αλλά με χάλασε το ΑΙ των αντιπάλων κ τα προβλήματα με το χειρισμό του σε μερικά σημεία . γενικά είναι ωραίο παιχνιδάκι κ ας κρατάει τόσο λίγο .
επίσης θέλω να βάλω κ το Medal Of honor το τελευταίο . έχω δει βιντεάκι στο τιουμπ , έχω ακούσει κ από αυτούς π το έχουν παίξει κ μ έχουν μιλήσει για παιχνιδάρα …
όλα αυτά μετά το Assasin’s Creed βέβαια …
Το medal απ οτι διαβασα εχει πολυ μικρο single player,δεν το χω παιξει ακομα,εξαλλου ερχεται το ΚΟΛΟΦΝΤΙΟΥΤΙ σε λιγες μερες