Με tycoon games ασχολείται κανείς ??? Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με αυτό το είδος…
Tρελή ξενέρα…ποιός είναι αυτός ο λούλης με το κοντό μαλλί?
Άντε στο επόμενο GoW ας αλλάξουν τον Kratos με έναν άκυρο μακρυμάλλη…έτσι για αλλαγή
http://www.gameover.gr/pc/reviews/Amnesia-The-Dark-Descent.13486.html
Μάγκες, δώστε βάση εδώ…! Τρελό χέσιμο!!!
Kαλο θα είναι αφού οι δημιουργοί του είναι από άλλο πλανήτη.Αν και χεσιμο απο video game είναι λίγο δύσκολο 8)
πολυ καλο ειναι…
διαφωνώ… ειναι μερικα games που αν τα παιζεις βράδυ και με ανεβασμένη την ένταση των ηχείων σου κόβετε η ανασα!!!
πχ amnesia
πλέον πιστεύω οτι απο τις ταινιες δεν μπορεις να τρομαξεις οσο τα games γιατι εισαι κοντα στην οθόνη και το ζεις…
The Witcher 2: Assassins of Kings
8O
το 1 πάντως ηταν παιχνιδαρα και απο οτι φαίνεται και αυτο…
το Prison Break μου θύμισε αρκετά thief
π.χ. Call Of Cthullu
:bounce:θα είναι στα best buy του 2011
ναι σωστα(μέχρι την μεση τουλάχιστον…)
το πιο τρομακτικό παιχνίδι που εχω παίξει ειναι το nosferatu: wrath of malachi
θυμάμαι το ειχα παρει 3 γυμνάσιου το παράτησα… και το ξανα παιξα 3 λυκείου…
όποιος γουστάρει horror ειναι must!!!
Μλκ το νοσφερατου το ειχα παρει δωρο απο περιοδικο 6η δεμοτικου,ημουνα και λιγο χεστης τοτε,2 λεπτα επαιξα ενα τερας σκοτωσα,και πατησα το uninstall.Χεσιμο λεμε.
έχει λίγο τρόμο αλλά γενικά μέτριο παιχνίδι κ χωρίς διαφορετικές παραστάσεις, όλο δωμάτια κ δωμάτια κ δωμάτια…
@Nightwing και εγω ενα 10 λεπτό μονο
@Madness
λιγο??? οκ…
εε ενταξει δεν ειναι απο τα παιχνίδια που παίζεις για σενάριο, γραφικά ειναι για σφαξιδια και χέσιμο…
ειναι και γαμω cult game…
το Clive Barker’s Undying το έχεις παιξει? Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σε horror!!!
ναι ρε απο τα αγαπημένα αλλα πάλι horror μόνο για την πρώτη ώρα μετα γίνεται καθαρά fps…
εντιτ: βασικά παίζει ρολο και η ηλικια…
πχ το silent hill(1) το έπαιζα 5τη δημοτικού και δεν μπορούσα να κοιμηθώ…
Παρ’οτι γίνεται μπάπα μπούπα μετά, έχει τρομερή αγωνία και θεικά γραφικά (όχι σε ποιότητα αλλά σε έμπνευση). περίμενα χρόνια για νο2 αλλά τπτ
Δες Μπαοκ ρε κι ασε τα παιχνιδια!!!
το amnesia μετραει οντως σαν χορρορ γκειμ,εχει φοβερη αρμοσφαιρα και εισαι παντα πρεπει να σαι παντα προετοιμασμενος για το χειροτερο…για πρωτη φορα χρησιμοποιησα τοσο πολυ το lean mechanik για να τσεκαρω διαδρομους και μερη…
Παιδες υπαρχει κανεις που πουλαει το LEGO Indiana Jones: The Original Adventures για Wii?οποιος ενδιαφερεται να το πουλησει ας μου στειλει πμ.
Ηλίθια ερώτηση. Στο ΜΑFIA 1 δεν μπορώ να βγω από το αμάξι στο free mode?
μια χαρα μπορείς ρε απο οτι θυμάμαι δηλαδή…