Μενα το σεναριο του mafia II μ αρεσε πολυ,αν και μου τη σπαει που στα 3/4 του παιχνιδιου εισαι ενας μικροεγκληματιας,και οι μεγαλες αποστολες αρχιζουν προς το τελος.
Για οσους παραπονιουνται για την πολυ μικρη ελευθερια χωρις να το εχουν τερματισει εγω βρεθηκα προ εκπληξεως οταν με το που τελειωσα το παιχνιδι μου εδειξε κρεντιτς και με εβγαλε στο αρχικο μενου οπου μοναδικη μου επιλογη ηταν να ξαναπαιξω καποιο chapter.#-o
εχω καψει καθε ειδους φλατζα με το Batman:Arkham asylum…το τερματισα δις σε hard και μια σε Normal, ενω ολοκληρωσα καθε challenge που ειχε, 3 νυχτεριδες, 100%
Το συστημα μαχης του παιχνιδιου μαλλον ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει ποτε…πραγματικα το νιωθεις και το πιστευεις πως δινεις τοσο ξυλο…6 το πρωι και εκανα ενα σερι 74 combo και εχω ψαρωσει το γκωλο μου, δλδ τζιζους, πληρες καψιμο…
Ενας χρονος για το επομενο-και 5 φορες πιο μεγαλο κατα τους δημιουργους- και ποιος περιμενει…
παιζω worms world party και στο deathmatch εφτασα καταταξη elite
τωρα πρεπει να παιξω με δυο σκουλικια απεναντι σε 15 αντιπαλους με βαθμο δυσκολιας 5 σε ολους
η προηγουμενη δοκιμασια ηταν παλι ιδια αλλα δεν ηταν ολοι οι αντιπαλοι με βαθμο 5
Πω το νεο bioshock φαινεται να τα σπαει κανονικα.
Αλλα ναι και εμενα η μεγαλη μου αναμονη ειναι για το Black Ops.
Hell will break loose. Της αλανιαρας θα γινει.