Παιχνίδια Παίζουμε;

Μενα το σεναριο του mafia II μ αρεσε πολυ,αν και μου τη σπαει που στα 3/4 του παιχνιδιου εισαι ενας μικροεγκληματιας,και οι μεγαλες αποστολες αρχιζουν προς το τελος.

Για οσους παραπονιουνται για την πολυ μικρη ελευθερια χωρις να το εχουν τερματισει εγω βρεθηκα προ εκπληξεως οταν με το που τελειωσα το παιχνιδι μου εδειξε κρεντιτς και με εβγαλε στο αρχικο μενου οπου μοναδικη μου επιλογη ηταν να ξαναπαιξω καποιο chapter.#-o

Λένε ότι έρχεται μέσα στο 2010, επιτέλους!!
Θα κάνουμε κακάκια πάνω μας!!

βγηκε προχτες ενα γαματο horror που πηρε τρελα reviews

οποτε εχω χρονο θα το δοκιμασω

ωραιος το παοκι θα το τσεκάρω… ειναι και απο τους δημιουργούς του penumbra(1,2 και γαμω…) :wink:

Τα γραφικά δεν είναι και σούπερ πάντως. Για adventure φάση θα περίμενε κανείς πολύ καλύτερα, πιο προσεγμένα και λεπτομερή.

need for speed world…ετσι για να ξεδινουμε

και περιμενω να δω τι θα γινει με το fallout online αν και προβλεπω αποτυχια:(

μολις το ειδα και ξενέρωσα άπυρα!!!
κρίμα κατέστρεψαν μια μεγάλη μορφαρα των videogames…
απο το κακό στο χειρότερο παμε!![-X

Ποιος ο λόγος να κάνεις reboot σε μία τόσο πετυχημένη σειρά;; κρίμα…

καταρχην αυτος ασπρομαλλης δεν ηταν ο dante?η κανω λαθος

πως κανανε ετσι τον νταντε οι μαλακες???

Καλα πως τους ηρθε και τον κανανε ετσι τον Dante;; Πωωω καταστρεψανε τον παιδικο μου ηρωα… :cry:

εντιτ:
@παοκτσης
ασπρομαλης ηταν ,ναι.

εχω καψει καθε ειδους φλατζα με το Batman:Arkham asylum…το τερματισα δις σε hard και μια σε Normal, ενω ολοκληρωσα καθε challenge που ειχε, 3 νυχτεριδες, 100%

Το συστημα μαχης του παιχνιδιου μαλλον ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει ποτε…πραγματικα το νιωθεις και το πιστευεις πως δινεις τοσο ξυλο…6 το πρωι και εκανα ενα σερι 74 combo και εχω ψαρωσει το γκωλο μου, δλδ τζιζους, πληρες καψιμο…

Ενας χρονος για το επομενο-και 5 φορες πιο μεγαλο κατα τους δημιουργους- και ποιος περιμενει…

παιζω worms world party και στο deathmatch εφτασα καταταξη elite
τωρα πρεπει να παιξω με δυο σκουλικια απεναντι σε 15 αντιπαλους με βαθμο δυσκολιας 5 σε ολους

η προηγουμενη δοκιμασια ηταν παλι ιδια αλλα δεν ηταν ολοι οι αντιπαλοι με βαθμο 5

νταξει,περιττο να πω οτι μου χουν πεσει τα σαγονια

πράγματι αρκετά εντυπωσιακό…
αναμένουμε!!

Πλησιαζει και το Black Ops σιγα σιγα ε,9 Νοεμβρη,τζατζμεντ ντεη

Civilization 5 ωρέ και φαίνεται να τα σπάει!!! Κατεβαίνειν…:slight_smile:

Πω το νεο bioshock φαινεται να τα σπαει κανονικα.
Αλλα ναι και εμενα η μεγαλη μου αναμονη ειναι για το Black Ops.
Hell will break loose. Της αλανιαρας θα γινει.

To bioshock ειχε ενα storyline το δεν εχει τιποτα καλο το παιχνιδι αλλα το ονομα το βαλανε μονο για να πουλησουν δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο.

Μιας και διαγνωστικε προβλημα στο 360 το ριξα στο πρωτο χβοχ και συκγεκριμενα,Matrix:The Path of Neo.Παιχνιδαρα απλα,το καλυτερο ξυλο ever.