http://thechive.files.wordpress.com/2010/08/awesome-23.jpg?w=500 λειτουργει αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν περναει απο τους τοιχους
Χτες τερματισα το Mafia ΙΙ.Βασικα αλλο παιχνιδι περιμενα και αλλο πηρα…αλλα ηταν πολυ καλο.Στο 1ο παιχνιδι ειχες τον Falcone?
μια μικρη αναβαθμησουλα την εκανα για χαρη του…αλλα καιρος ηταν ετσι κ αλλιως
τελικά το έχει κανείς το crack για το ootball manager 2010??
Εγώ ξεκίνησα χτες το FarCry 2.
Ενδιαφέρον φαίνεται, αν και δεν έχει και μεγάλη σχέση με το πρώτο.
δυστυχως δεν εχει μεγαλη σχεση…αυτο θυμιζει περισσοτερο Mercenaries
τερματισα το starcraft 2 εχτες…πραγματικα κορυφαια single player campaign με απιστευτα σινεματικς…αξιζει!
εμενα στο τορρεντ που κατεβασα δεν χρειαστηκε να κανω κρακ
μονο να γραψω το iso σε κανονικο δισκο, install και παιζει φινα
ξερει κανεις ποτε βγαινει περιπου το 11?
υπαρχει κανενα καλο με sniper μονο?οπως ηταν πχ το sniper elite που ειχε αποστολες κτλ???
λατρειες κ ετς
τσεκαρε αυτο Sniper Ghost Warrior καινουριο ειναι το εχω κατεβασει αλλα δεν το εβαλα ακομα γιατι τυρανιεμαι με το dragon age…
ωραια,θα το δοκiμασω…thanks:)
Το τερμάτισα.
Περίμενα 6 χρόνια γι αυτό, πωπω.
Πιο συναρπαστική υποθεση από το 1ο, καλύτερος χειρισμός κινήσεων και όπλων, πιο δύσκολο.
Αλλά λείπει ο ρομαντισμός του 1ου θα λεγα.
Είναι και μικρό κιόλας.
Θα το ξαναπαίξω το hard για να γουστάρω περισσότερο.
Εχει έδαφος να προετοιμαστεί το 3, ελπίζω μην περιμένουμε 6 χρόνια πάλι.
Βασικα εχει πολυ αποτομο τελος γαμησε απο θεμα ιστοριας γραφικων κτλ,αλλα αφου τελειωσει η ιστορια δεν σε αφηνει να κανεις λιγο free roaming να φτιαξεις κανα αμαξακι να αγορασεις κανα ρουχο…
Νταξει γαμησε σε θεμα γραφικων,ιστοριας κτλ,αλλα με το που τελειωνει η ιστορια τελειωνει και το παιχνιδι…Δεν σε αφηνει να κανεις λιγο free roaming,να φτιαξεις κανα αμαξακι,να αγορασεις κανα ρουχο…
για μενα το μαφια ειναι μεγαλη απογοητευση(σε συγκριση με το 1)…
ειμαι στο 67% και το εχω αφηση προς το παρον
αυτο που λεει και ο Nightwing…απορω τα λεφτα γιατι τα μαζευεις μονο για να πληρωνεις/λαδωνεις τους μπατσους που σε γραφουν?
μεχρι 67% το σεναριο δεν λεει πολλα παντως… [-X
το mafia το 2 και γω το παρατησα λιγο, ισως το ξαναπιασω αμα βαρεθω πολυ…απογοητευτικο σε σχεση με το 1ο, αν και τα γραφικα του σκοτωνουν…αλλα το μεγαλο μειον ειναι το σεναριο για μενα, που εχει καταντησει ηδη μετα απο λιγο βαρετο και επαναλαμβανομενο,+ του οτι οκ, κοπιαρει μαφιοζοκες αντιστοιχες καταστασεις απο ταινιες οχι και τοσο πετυχημενα…και αυτο το γμημενο το μηδενικο free-roaming ελεος, νιωθω τοσο περιορισμενος…
Βαζω λεφτα στην ακρη για αγορα Starcraft 2 σε λιγο καιρο και αντε γεια…
Μολις ξεθαψα και συνεχιζω τα challenges με το ξυλικι, το Batman:Arkham Asylum, ενα εκ των κορυφαιων games εβερ στεγνα…
δεν εισαι ο μονος:D
Αν και βρισκομαστε σε περιοδο εξεταστικης εχω κολησει με το πρωτο suikoden.Εισαι ο γιος ενος απο τους πεντε θρυλικους στρατηγους της χωρας σε μια εποχη εμφυλιου αφου μια μαγισσα που κινει τα νηματα στο παλατ καταδυναστευει ολη την χωρα.Εχει πολλες καινοτομιες για rpg οπως το καστρο που φτιαχνεις,τις μαχες με στρατευματα στυλ total war και το σπουδαιοτερο τον αριθμο των ηρωων που μπορεις να στρατολογησεις που φτανει τους wait for it…107,δηλαδη μαζι με τον δικο σου 108 ηρωες.
-
DDO
-
King of Fighters '94
-
Riven
-
Worms World Party