Παιχνίδια Παίζουμε;

Ηταν ωραια χρονια. Αγνα!

Εγω τον nigga τον ειχα κανει τουμπανο, ειχε πλατες Dwight Howard, μπρατσο Σβαρτσενεγκερ (και κοτσιδακια, μαλλι Iverson). Kαι κολυμβηταρα φυσικα

Πες μου τωρα οτι ειχες ολοκληρωσει και ολα τα gang wars! Eκει ηταν τα καλυτερα μακελεματα

ναι ε.
με έψησες τώρα, θα το ξαναχώσω έτσι για το γαμώτο.

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=uoTv06C7OGs
ICE COLD KILLAAAAAAAA![/SPOILER]

εγω τον εχω ημιτουμπανο, με τατουζ και μαυρο μαντηλι, γυμνο απο μεση και πανω, συμμοριτη οχι μαλακιες, gangsta shit!

τα gang wars τα τελειωνω σημερα λογικα αμα κατσω να παιξω σοβαρα κανα μισαωρο, εχω σχεδον κυριαρχισει στα 2,5/5 του χαρτη χαρτη…

λιωνω lowrider μονομαχιες, χωνω πλεηλιστ δικη μου και απλα παιζω, καψιμο…

ο λαζλο ειναι λατρεις ρε, ρησπεκτ ιγκνοραντ γνωστη:D

ασχετο,πεθαινω
http://www.youtube.com/watch?v=I724Baz-ItM

LOL!

ναι ο lazlo ακούγεται και σε άλλα παιχνίδια της σειράς.
κάτι άσχετο,τον Ryder τον κάνανε επίτηδες να είναι ΙΔΙΟΣ με τον eazy-e?
πάντα το’χα απορία :stuck_out_tongue:

[SPOILER]πρέπει να ανοίξουμε θρεντ αποθέωσης για τα GTA ε.[/SPOILER]

dr dre-ικοι μωρε, τι να πουν και αυτοι:p

η μαγεία εκείνων των gta κρύβετε στο red dead redemption!!!

μη σας πω και καλύτερο…

ΑΠΙΣΤΟΣ, ΑΠΙΣΤΟΣ!!

επιμένω… :smiley:

1. dueling
  2. κυνήγι επικηρυγμένων
  3. πόλεμος συμμοριών
  4. ληστείες τρένων
  5. κυνήγι θησαυρών
  6. poker (+ καβγάδες αν σε πιάσουν να κλέβεις!!!)
  7. κυνήγι/προστασία αγελάδων/αλόγων
    8 ) μάχες με ινδιάνους

αα + οτι εχω ολα τα lucky luke!!! :smiley:

τι αλλο θελει ενας σωστός αλογαταρης?!!!

δεν περίμενα να με πωρώσει τοσο οσο τα πρώτα gta(μαζι με τα 1,2 που ηταν εξισου μεγαλα παιχνιδα…)

το 4 λιγο το έπαιξα και το παράτησα τιποτα το ιδιαίτερο…

Και καλύτερο να είναι στα χαρακτηριστικά (που αμφιβάλλω) το SA παραμένει στην κορυφη…γιατί έτσι…

πάμε τώρα σε κάτι πιο gay…
έχει παίξει κανείς αυτό?

Το παιχνίδι είναι χάσιμο…πριν βγει σε πι σι είχα ψήσει ένα φίλο μ να το αγοράσει στο iPhone (εγώ δεν έχω smartphone) και δεν το μετάνιωσε…

Από τότε που βγήκε για το πι σι (έστω και στην τιμή-κλέψιμο των 4 ευρώ) έχω περάσει αρκετά βράδια-πρωινά λιωσίματος…

Και το παιχνίδι έχει αρκετό replay value επίσης,αφού μιλάμε για physics based παιχνίδι καταστροφής!!!

Περιμένω αντιδράσεις…

Στο iPod touch το εχω. Οk καλο παιχνιδακι ειναι για να περναει η ωρα, αλλα δε μπορω να πω οτι εφαγα τετοιο σκαλωμα μαζι του :p.

Όλα τα παιχνίδια για να περνάς την ώρα σου είναι ρε :smiley:
Ένιγουέι,καταλαβαίνω τι θες να πεις,και κανονικά ναι,έτσι είναι.Αλλά δεν ξέρω,κάτι έχει το γκέιμ και με τραβάει πιο πολύ από το κανονικό…

http://armorgames.com/play/4552/crush-the-castle-players-pack

μαθετε μπαλα
(ή και οχι, και τα δυο ειναι υπερβαρετα μετα απο λιγο)

Έλα ρε,και τα 2 crush the castle είναι πανεύκολα και ψιλοβαρετά…

Το ότι είναι στο ίδιο στυλ τα games δεν σημαίνει κάτι :wink:

Σε κάνα μήνα μετά την εξεταστική θα ξεκινήσω [B]Age of Conan[/B].
Το είχα δει σ’ ένα φίλο και μου άρεσε πολύ το σύστημα μάχης.

To Age of Conan το ειχαμε ξεκινησει με τους αλλους τους καψιματιες συν-υπαλληλους μου απο το ιντερνετ καφε, μολις ειχε πρωτοβγει. ΣΤΑ ΜΠΑΜ με το που βγηκε ομως. Ειχαμε βρει τι class θα ειναι ο καθενας, ειχαμε ετοιμο guild και φορουμ φια το guild πριν ακομα βγει το παιχνιδι κλπ. Η μαλακια ειναι οτι οταν βγηκε ειχε τοσα πολλα bugs και αλλα προβληματα που εγω πολυ γρηγορα ξενερωσα και το παρατησα μετα απο λιγο για να ξαναεπικεντρωθω στο παλιο καλο WoW.
Τωρα μου λενε το εχουν βελτιωσει το παιχνιδι παρα πολυ οποτε νομιζω αξιζει να το ξεκινησεις.

Προσωπικα το ψηνω να ξεκινησω το [B]EVE online[/B] μολις τελειωσω με το φανταριλικι. Ειχα παιξει με τις 14 (νομιζω?) μερες free που σου δινουν για να μαθεις το παιχνιδι και ειχα σκαλωσει. Γαματα γραφικα, ωραιο και πολυπλοκο -τουλαχιστον στην αρχη- interface και gameplay. Εβαζα να παιζει απο πισω Rosetta και το παιχνιδι απογειωνοταν απλα. Το προτεινω.

Πριν απο λιγο ΞΑΝΑεγκατεστησα το παλιο καλο [B]Curse of Monkey Island[/B] το οποιο το θεωρω απο τα πιο γαματα, αστεια, εξυπνα και διασκεδαστικα παιχνιδια EVER, και μπορω να πω οτι δεν ειμαι καθολου φαν των adventures, αλλα το συγκεκριμενο, και γενικα τη σειρα Monkey Island, τα βαζω ανετα στα πιο αγαπημενα μου παιχνιδια και δε θα τα βαρεθω ποτε. Το τι γελιο εχω ριξει με αυτο το game και τις ατακες του, δε λεγεται.
Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον δε το εχει παιξει, και ξερει αγγλικα σε ικανοποιητικο επιπεδο για να βγαλει ακρη στο game.

εγω λιγο cod παιζω που και που…
μετα την εξεταστική ομως θα πιάσω το dead space 2!!! :thumbup:
(μακάρι να μη το γαμισανε…)

Εντάξει…ότι και να πουμε γι’αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά [SIZE=“1”]λίγο[/SIZE]… Τι να πρωτο πεις…για τις ατακες? το χιούμορ? τις αναφορές σε μουσική και το δούλεμα στην Lucas Arts?? Θεικό παιχνίδι!!

[SPOILER]Papapischu!!![/SPOILER]

Παραλληλα με το Monkey Island, κατεβασα και εγκατεστησα εχτες και το[B] Anno 1701[/B]. Moυ φαινοταν ενδιαφερον παιχνιδακι, και τα γουσταρω κατι τετοια αναπτυξιακα strategy ειδικα στην εποχη την οποια διαδραματιζεται το παιχνιδι (εποικισμος της Αμερικης κλπ) και ειπα να το δοκιμασω. Ειναι πολυ ωραιο τελικα. Ωραια γραφικα, καλοφτιαγμενο, οχι και τοσο ευκολο απο θεμα πορων για την αποικια σου… θελει λιγη δουλεια για να μαθεια να χειριζεσαι καλα την πολη κλπ. Αν σας αρεσουν αυτου του στυλ τα παιχνιδια, λογικα θα το βρετιε ωραιο.

Το Anno 1404 εχω παιξει εγω,αρκετα καλο αλλα επικεντρωνεται κυριως σε φορολογια,αναπτυξη,παραγωγη και εμποριο,ενω απο πλευρας μαχων δεν εχει και ιδιαιτερα πραγματα.

Αν ξεκινησεις παντως το continuous game τρως ασχημο σκαλωμα

Eτσι ακριβως ειναι και το 1701. Απλα σε διαφορετικη εποχη φανταζομαι. Τωρα επαιζα continuous game. Παιρνει αρκετη ωρα να στηθεις αρκετα καλα. Ειναι κολλημα το παιχνιδι