Παιχνίδια Παίζουμε;

Ποιο CoD παίζεις?

το black ops
παιζω και το mw2 απλα εκανα format και θελει να το εγκαταστήσω…

αλλα εχω εξεταστική και τα εχω αφήσει για λιγο :?

Νόμιζα έπαιζες κι εσύ το MW το 1 και χάρηκα :stuck_out_tongue:

και το 1 μεγαλη αξία…
και πανω απο ολα χωρίς steam
το ειχα νικιασει και το έπαιζα online αυτο

Εδώ και 2μισι χρόνια δεν έχω σταματήσει να παίζω :stuck_out_tongue:
Και όπως πολύ σωστά είπες δεν έχει και steam, σημαντικό αυτό.

Dead Space 2 θα ναι το δωρο μου μετα την εξεταστικη…απλα ειμαι απιστευτα ψημενος για την παιχνιδαρα αυτη

Moλις τελειωσε το Bioshock 2. Μπορει να μην ειχε τις πραγματικα ΕΠΙΚΕΣ ανατροπες του πρωτου, αλλα οκ, τι να λεμε. Απιστευτο παιχνιδι, η Rapture και παλι επιβλητικη με απιστευτη ατμοσφαιρα, η εξελιξη της ιστοριας σε καθηλωνει, το gameplay με τον συνδυασμο guns + plasmids + tonics απολαυση και ο ηχητικος τομεας (τοσο τα sound effects οσο και το voice acting) εκτοξευουν αλλου το παιχνιδι.

[SPOILER]Τσεκαρα και εναν οδηγο για τελικα συμπερασματα και βλεπω πως εχει αρκετα διαφορετικα τελη! Εγω εσωσα ολες τις Little Sisters αρα η Eleanor ηταν καλη στο τελος και σωθηκε και η Lamb απ’οσο ειδα. Επειδη ειμαστε μεγαλοψυχοι :p[/SPOILER]

Αυριο δανειζομαι το πρωτο FEAR απο φιλο μου μεχρι να ερθει το Dead Space 2 και να μας χασει ο ηλιος (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!).

Και εχω στην ακρη την GOTY Version του Borderlands (Χριστουγεννιατικη αγορα!) και το Mass Effect 2 απο το καλοκαιρι (λολ) που το ειχα παρατησει και θελω να το αρχισω παλι, σοβαρα απο την αρχη!

Αυτα ειναι 8)

τερματισα το Bioshock 1 πριν κανα τριμηνο, παιχνιδι-αριστουργημα…το 2 δεν με εψησε επειδη ειδα οτι χειριζεσαι Big Daddy…μαλακια μου μαλλον ε?:stuck_out_tongue:
To πρωτο το εχω πολυ ψηλα παντως!

To bioshock 1 το παιξα λιγο και το βγαλα αλλα το dead space to περιμενω και γω γιατι το 1 ηταν παιχνιδαρα!

Αγόρασα αυτό εδώ για το Wii http://en.wikipedia.org/wiki/De_Blob …μόνο 5 ευρώ!! Τρεχάτε στα Multirama, έχουν βάλει προσφορές στα games.
Το συγκεκριμένο παιχνιδάκι είναι απίστευτα διασκεδαστικό και με προκαλεί ταυτόχρονα να χορεύω στον ρυθμό ενώ κουνάω χέρια από δω κι από κει για να τερματίσω τις αποστολές κάθε φορά. Προς το παρόν έχω ρεζιλευτεί στους γονείς μου και σε κάτι γείτονες που με είδαν απ’το παράθυρο. \m/

Ειμαι τρελη φαν των games,ειδικα των adventures,εχοντας σα πιο κορυφαια τα Syberia 1 και 2.

Ε οχι και κορυφαια τα Syberia οταν υπαρχουν τα Monkey Island και το Grim Fandango.

Tα εχω παιξει τα Monkey Island και το Grim Fandango,αλλα τι να κανουμε,γουστα ειναι αυτα!8)

Νταξει,αλλα το Monkey Island ειναι αξεπεραστο.

Το χει παιξει κανεις αυτο?Διαβασα πολυ καλες κριτικες και απο τα βιντεακια που ειδα φαινεται πολυ γαματο

Με πρωτη πρωτη ματια, μου θυμισε ενα παλιοοοο παιχνιδι στο πρωτο PSX, με εναν σκελετο που ειχε ενα σπαθι και τριγυρναγε και σκοτωνε.

Τον τιτλο ουτε που τον θυμαμαι, κατι με evil ηταν

medievil τέκνο μου medievil ντροπή

μεγαλη παιχνιδαρα!!!

μεγαλο επος το αποπανω\μ/

επειδη αναφερθηκαν monkey island και γκριμ απο πισω, τιμη και δοξα για αλλη μια φορα στη Λουκαςαρτς των τελων 80ς-αρχες 90ς που δημιουργησε μερικα απο τα καλυτερα adventures ολων των εποχων…

Αυτο :D:D:D

Lupin, ασε τους ενδοιασμους και πιασε Bioshock 2 asap! Και εγω στην αρχη ειχα αμφιβολιες για το θεμα του Βig Daddy. Αλλα οχι, δενει πολυ ωραια με την ιστορια, εχεις εξτρα οπλα, διαφορετικες δυνατοτητες. Νεα μερη στην Rapture. Στα συν οτι στο σεναριο εχουν μπει πολυ πιο εντονες θρησκευτικες αλλα και ψυχολογικες πλευρες.

Γενικα παναξιος διαδοχος - με κλειστα τα ματια!

το εχωσα χτες κιολας να κατεβει, ελπιζω να προλαβω να το τερματισω πριν μπω φανταρος
\m/