Eτσι πρεπει!
[SPOILER]Ρε συ, απο ενα σημειο και μετα το πρωτο τι ανατροπαρες εχει? Σκοτωνεις τον Ryan που αποδεικνυεται ο πατερας σου και ο Ατλας αποδεικνυεται πως ειναι ο Fontaine. Μιλαμε ειχαμε μεινει μαλακας![/SPOILER]
Eτσι πρεπει!
[SPOILER]Ρε συ, απο ενα σημειο και μετα το πρωτο τι ανατροπαρες εχει? Σκοτωνεις τον Ryan που αποδεικνυεται ο πατερας σου και ο Ατλας αποδεικνυεται πως ειναι ο Fontaine. Μιλαμε ειχαμε μεινει μαλακας![/SPOILER]
[SPOILER]το σκηνικο με τον Fontaine με ειχε στειλει για βρουβες, δεν το περιμενα με το τιποτα…ο Ραηαν αν θυμαμε καλα ειναι ο ‘δημιουργος’ σου υπο μια εννοια, μιας και εσυ εισαι…αυτο που εισαι!
επισης εσωσα ολες τις little sisters και ειδα το καλο φιναλε, το αναποδο το ειδα στο Youtube μετα οπου μετρησε εξισου…
παιχνιδαρα, το gameplay του ειναι ηδη κλασσικο και υποδειγμα για μελλοντικα παιχνιδια[/SPOILER]
[SPOILER]Εγω harvest ολες :p. Πες λιγο τι γινεται με το καλο τελος (αν και το κακο δεν το θυμαμαι τοσο εντονα).
Και ναι ο Ryan ειναι ο πατερας σου, αλλα αποσο θυμαμαι σε ειχε προγραμματισει ο Fontaine και ετσι η ζωη σου ηταν καθορισμενη. Δηλαδη θα επεστρεφες στην Rapture μια ή αλλη και θα σε ελεγχε με την trigger phrase o Fontaine. Με σοβαρη παραγωγη και με την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, θα μπορουσε να γινει μεγαλη ταινια!
Επισης να ξερεις. Στο δευτερο σε ορισμενα σημεια θα εχεις να παρεις moral decisions. Ξερεις, να σκοτωσεις ή οχι καποιον και αυτο απο οσο τσεκαρα σε plot guide επηρεαζει εν μερει το τελος. Γαματο 8)[/SPOILER]
[SPOILER]εδω εισαι:p
http://www.youtube.com/watch?v=f3nBbo-uyZo
καλη φαση αυτο στο δευτερο, γενικα απο χτες εχω φτιαχθει να το χωσω αμεσα…
http://www.youtube.com/watch?v=n6_PSJJFqmk
εχεις τσεκαρει το αποπανω?δεν εχει βγει ακομα, ειναι για κονσολες-αν και ειπαν οτι θα χτυπησει PC το 2112(γτ τετοια παιχνιδια απλα δεν παιζονται με gamepad), δεν ειναι αμεσο σηκουελ ή πρηκουελ αλλα θα σχετιζεται με το αρχικο γκεημ…δεν με ενθουσιασε πολυ, αν και το βιδεο ειναι απο κονσολα(εξου και το μηδενικο Gameplay αλλα το πιο κινηματογραφικο στησιμο/επιλογες), το εχω συνδεσει με Rapture και δεν…[/SPOILER]
Χμ. Το Infinite ε? Δεχομενος οτι θα ειναι μια εντελως διαφορετικη προσπαθεια και εχοντας εμπιστοσυνη στους δημιουργους ανυπομονω ιδιαιτερα. Συν οτι μου φαινεται δελεαστικη η ιδεα να διαδραματιζεται το παιχνιδι στον ουρανο!
Πειτε ποιο θρεντ ηταν εκεινο που μιλαγαμε για τα rpg games να αποθεωσω
Neverwinter Nights 1 & 2 και τα 4-5 expansions που επαιξα μες στις γιορτες
Dragon Age II
The Witcher 2: Assassins of Kings
Deus Ex: Human Revolution
The Elder Scrolls V: Skyrim
Diablo III
Mass Effect 3
Dungeon Siege III
Final Fantasy Versus XIII
προβλέπετε μεγάλη χρονιά για τα rpg
Δεν θυμάμαι, αλλά πες πόσο τέλειο είναι το neverwinter 2, απλά πες.
αμήν και πότε γιατί πολύ ξεραϊλα τώρα τελευταία…ευτυχώς το Deus Ex έρχεται εντός του Φλεβάρη…ελπίζω να έχς φτιάξει τα γυαλιά για τον υπολογιστή μέχρι τότε γιατί προβλέπεται αυτοκαταστροφή…
deux ex κλανω πανω μου με το τρεηλερ αλλα με τρομαζει το οτι διαδεχετε το Invisible War(μαλακιουλα)
Περα απο αυτο, η λιστα περιεχει diablo 3 και καπου εκει τελειωνουν ολα…
Μαζί σου για το Invisible War, επίσης να δω πόσα από αυτά που δείχνει το τρέηλερ θα μπορείς όντως να κάνεις in-game. Όσο για το diablo 3, εγώ προσωπικά δεν το περιμένω φέτο, του χρόνου και βλέπουμε…:-k
ρε λουπιν εσυ που γουσταρεις sci fi και εισαι star warsακιας δεν εχεις παίξει το mass effect???
οχι:oops:
(το ξερω, αλλα δεν εχω ασχοληθει, μλκια μου μαλλον)
χαχα, ε ναι, ειναι και αυτο
εεεε
ε ναι ρε φιλε
ασε το bioshock και πιάσε αυτα!!!
το 2 βγήκε και game of the year για 10’…
αχ, Tricia-κι, επαιζε και στο starcraft 2 <3
ισχυροτατο επιχειρημα λοιπον:D
λογικό
Deus Ex και δεν ακουω τιποτα…ανατριχιλες και μονο που πληκτρολογω τον τιτλο του παιχνιδιου
ισχυει, αλλα αμα ανατριχιαζεις με το πληκτρολογεις και το 2ο τοτε μαλλον κρεβατακι και θερμομετρο, παιζει ιωση
Τελικα αντι για το FEAR, δανειστηκα το Condemned (το πρωτο, που εχει υποτιτλο Criminal Origins). Παω να δω τι λεει, αν και απο οσα εχω ακουσει ειμαι καραψημενος!
Πολυ καλο