Παιχνίδια Παίζουμε;

και καλά κάνεις…αν και προσωπικά το Φήαρ το έχω για πιο χέσ*μο. το έχω παίξει πέραν της μίας φορές και κάθε φορά ανακάλυπτα και κάτι άλλο σκέρυ που γινόταν πίσω από την πλάτη μου χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι την προηγούμενη φορά…μπρρρρρρρ…(για το φήαρ το πρώτο λέω, τα άλλα…:-k)

Το NWN 2 δεν ήταν τέλειο, είναι όμως σίγουρα αδικημένο.
Χάνει σίγουρα πολύ στα γραφικά. Η ιστορία όμως είναι πολύ συμπαθητική και έχει μερικές σκηνές πάρα πολύ δυνατές. Το φινάλε βέβαια ήταν άθλιο, ενώ η συνέχεια με το Mask of the Betrayer δεν μπορώ να πω πως με ικανοποίησε (απότομη αλλαγή ύφους και επιρροές από το Torment που δεν τους βγαίνουν όμως).

Λοιπον,το Deathspank γαμαει,παιξτε το.

για το neverwinter nights to 2 να πω πως ειναι υποδιαστερο του πρωτου,καθως ειναι πολυ πιο ρηχο αποτι το πρωτο…το παιξα μεχρι καπου στη μεση και μετα το παρατησα

Και εγώ το ίδιο νομίζω για το NWN2, σχετικά πιο βαρετό και μονότονο από το 1. Το Deathspank είναι για πολλά γέλια, φοβερές ατάκες και χαρακτήρες.

Γενικά πολύ καλά παιχνίδια ήταν, παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούσαν από τεράστιες εταιρείες, τα Braid, Trine, Machinarium ενώ αρκετά καλούτσικο για τους havoc-wreaking τύπους είναι και το Shank, αν και εγώ προσωπικά το βαρέθηκα σχετικά.

Τελειο δεν ξερω αλλα σιγουρα μ’αρεσει παρα πολυ.Ειναι βασισμενο πανω
στην εκδοση 3.5 (τι παει να πει ποιανου?) και μου φαινεται ευκολο.
Το 1 ηταν λιγο πιο κλασικο,ειχε πιο πολλες αναφορες στα βιβλια ακομα και στο
πως εδειχνε τα αντικειμενα.

Τα γραφικα του μου θυμησαν λιγο το Oblivion αλλα μπορει και να κανω λαθος.
Εχω φτασει μεχρι lvl 12 μεχρι στιγμης αλλα ξεκινησα απο την αρχη γιατι με ξενερωσε
οτι ως duelist δεν μπορουσα να κανω τα special attacks με τα 2 οπλα που ειχα
αλλα μονο με το 1.Τα expansion κατεβαινουν σιγα-σιγα παντως.

Το main quest του πρωτου ηταν σιγουρα πιο ωραιο απο του 2 και ισως χανει σε
αυτο το παιχνιδι γιατι σε ενα rpg που ξερεις πανω-κατω τι παιζει απο τον κοσμο του,
τους χαρακτηρες και τα αντικειμενα του το main quest ειναι αυτο που σε κραταει.

Βρειτε ενας εκεινο το ρημαδοθρεντ ρε.Θελω να κανω εκτενη αναλυση στο NWN1 και
τα expansions του :!:

Αυτο ακριβως,τρελος χαβαλες αλλα και ωραιο gameplay.Ξεκινησα και το 2ο,το Thongs of Virtue.

Το Machinarium ηταν αρκετα εξυπνο παιχνιδι,το χα ξεκινησει περσι αλλα το παρατησα οταν εκανα φορματ στο λαπτοπ και χαθηκαν τα saves.

Trine βγαινει και 2ο φετος ε,το περιμενω πως και πως.

Braid θυμαμαι το ντεμο, πανεμορφο αλλα και αρκετα δυσκολο! Trine το περιμενα πως και πως, καθως 2d platform games ειναι λατρεια, αλλα με κουρασε σε ενα σημειο. Και Machinarium ειναι στο στοχαστρο καιρο τωρα!

Σε αλλα νεα, ειμαι καπου στην μεση του 2ου chapter (φανταζομαι) στο Condemned. Και πολυ θετικες εντυπωσεις. Και αρκετα τρομακτικη ατμοσφαιρα, αν και τα περιβαλλοντα δεν σε προϊδεαζουν για κατι τετοιο!

το πιο αρχ@@το game ισ μπακ!!!

yeah!!! :drunk:

MA TO ΘΩΡ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, πριν ανοιξω το λινκ σε αυτο πηγε το μυαλο μου!
Εκρηξη τεστοστερονης και γουρουνιλας
\m/

γκαβλα γαμωτομου

μνημες απο εποχες game boy και καψιματος ερχονται αβερτα

http://www.youtube.com/watch?v=opUWFt5XWLc

η αιτια που εβγαζα γκαυλοσπυρα στο γυμνασιο

θυμάμαι μου ειχαν κανει δώρο το ps1 και ο ξάδερφος μου έδωσε αυτο και το silent hill!!
και τα παιζα κρυφά απο τους γονείς μου… :’’)

It’s time to kick ass and chew bubble gum. And I’m all out of gum.

Braid θυμαμαι το ντεμο, πανεμορφο αλλα και αρκετα δυσκολο! Trine το περιμενα πως και πως, καθως 2d platform games ειναι λατρεια, αλλα με κουρασε σε ενα σημειο. Και Machinarium ειναι στο στοχαστρο καιρο τωρα!
8O8O

Nike Air Max 2009 Shoes

UGG Classic AAA Boots

πλακα κανεις!!! 8O8O :yahoo:

Kλεβει τα λογια μου. Μηνυση για καταπατηση των προσωπικων μου δικαιωματων!

Σκέφτομαι να ξαναρχίσω wow! Frozen account εδώ και 1 χρόνο αλλά έχω να παίξω σοβαρά από τον Οκτώβρη του '08 8O8O8O

Μην το κάνεις αυτό, η ζωή είναι ωραία, νέος είσαι ακόμα κ.α. :stuck_out_tongue:

BTW το champions online έγινε f2p (free 2 play)

Τελευταία έχω λιώσει τα puzzle quest και pixeljunk monsters deluxe στο psp. Και τα βραδάκια παίζω λίγο silent hill shattered memories.

χαχαχαχ όχι εντάξει ξέρω τους κινδύνους! Απλά τώρα επιστρέφω ως βετεράνος πλέον έχοντας κάνει τα πάντα στο κωλοgame ελπίζοντας να είναι αρκετά καλό (όχι σαν το τελευταίο patch) για να περνάει κάπως ωραία καιμη βαρετά ο ελεύθερος μου χρόνος! :smiley: