Ποτε δεν εχεις κανει τα παντα στο wow…
Και btw, ετσι οπως παει το πραμα οικονομικα, με 13 ? τον μηνα εισαι ΚΟΜΠΛΕ! ουτε εξοδα για ποτακια, ουτε καφεδες ουτε τπτ. Μονο live…8)
Ποτε δεν εχεις κανει τα παντα στο wow…
Και btw, ετσι οπως παει το πραμα οικονομικα, με 13 ? τον μηνα εισαι ΚΟΜΠΛΕ! ουτε εξοδα για ποτακια, ουτε καφεδες ουτε τπτ. Μονο live…8)
Ούτε ζωή…
Define ζωη καταρχας…
Επισης τα παντα εαν δεν τα κανεις με μετρο μπορουν να εχουν το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που αρχικα ηθελες.
αλλλα οπως και να εχει…
οποτε…[SIZE=“6”]FUCK WOW, KAMMENOI, GET A LIFE [/SIZE]ΚΤΛ…
Θέλω να δηλώσω ότι το Little Big Planet 2 είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στη ζωή μου
το δέχομαι…
γαμω εγω δεν εχω μπορέσει να παιξω καποιο απο αυτα!!
L.A. Noire
μαλλον το mafia(2) θα φαει μεγάλο πουλο…
τα physics του δεν υπάρχουν!!!
το μαφια 2 ειναι ξενερα,υπερβολικα μικρο,δεν χανεις και τιποτα
εβαλα και γω το Bioshock,δεν το ειχα παιξει ο μαλακας.
Εμένα το mafia 2 μου φάνηκε παιχνιδάρα όπως και το 1.Άξιο σίκουελ.
dead space 2 ρε τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα…
ετσι τετοια λεγε μου
μετα το τελος της εξεταστικης,μονο αυτο
Επαιξα το [B]Call Of Juarez: Bounded by blood[/B]…First person shooter που διαδραματίζεται στην άγρια δύση και με λίγο από αμερικανικό εμφύλιο…
Εντάξει, δεν εντυπωσιάστηκα αλλά ούτε και ξενέρωσα…μέτριο παιχνιδάκι αν και πολύ μικρό σε διάρκεια…(Το τερμάτισα σε 6 ώρες gameplay:-s )…
[SPOILER]Όχι, Neo, δεν είμαι καμμένος:p:p[/SPOILER]
Εγώ λιώνω αυτή την περίοδο το Dead Space 2 στο PC.
Mιλάμε το παιχνιδάκι είναι επικό χέσιμο. Το παίζω με ακουστικά και όλα τα φώτα κλειστά και τινάζομαι όλη την ώρα σαν μαλάκας. Μέχρι και κράμπα έπαθα από τα τινάγματα.
το Call Of Juarez: Bounded by blood το ειχα βάλει αλλα μου φάνηκε πιπα και έφαγε πουλο καμια σχέση με το 1 που ηταν αρκετά καλο…
και οχι σε αυτο δεν σε κατηγορώ ειναι νορμαλ ο χρονος πιστεύω!!
αλλα και εγω 18 που τελειώνω την εξεταστική το dead space μπαίνει αμέσως στο pc!!!
???
Σε συγκινησε οσο το πρωτο;
Οχι και αξιο για μενα. Σε 8 χρονια διαρκεια μεταξυ των 2, θα περιμενα ενα μεγαλυτερο gameplay και σαφως ενα αξιολογο τελος.
ια μενα δεν εχιε με τιποτα την μαγκια του πρωτου. Αλλα ενταξει, τα dlc Να ναι καλα και να πληρωνει ο κοσμακης για να παιζει και μια αποστολη του 10λεπτου καθε φορα.
Κοίτα συμφωνώ ότι τη συγκίνηση του πρώτου μάφια δεν την είχε.Εντάξει είναι και δύσκολο να ξεπεράσεις σε συναίσθημα ένα παιχνίδι που όσοι το παίζουν το αγαπάνε κατευθείαν.Αλλά σίγουρα δεν απογοητεύτηκα από το παιχνίδι.Είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, βελτιωμένο gameplay σε αρκετά σημεία.Η οδήγηση ας πούμε ήταν πολύ πιο άνετη σε σχέση με το 1 και γενικά καλό στόρυ.Επίσης τα γραφικά ήταν απίστευτα.Όχι ότι είναι το κυριότερο αλλά μετράει κι αυτό.
Καλο ηταν ως παιχνιδι,αλλα οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο και σιγουρα οχι αυτο που περιμεναμε ως συνεχεια του ΜΑΦΙΑ.
Και η πολυ μικρη διαρκεια για μενα προσωπικα αποτελει πολυ αρνητικο κριτηριο σε τετοιου ειδους παιχνιδια.
Λοιπον,για να μιλησουμε ΑΝΤΡΙΚΙΑ τωρα,παιξτε Deathspank.Οπωσδηποτε.
Τερματισα και το 2ο(στην ουσια ενα παιχνιδι ειναι σε δυο κομματια,η ιστορια συνεχιζει ακριβως απο εκει π τελειωνει το 1) σημερα,πολυ πωρωτικο παιχνιδι και τρελος χαβαλες.
Αρκετά καμένο!Γουστάρω!Θα παιχτεί μετά το τέλος της εξεταστικής μαζί με πολλά άλλα:D
Έχει μπει κανένας στην beta του rift να πει καμιά άποψη;
Φαίνεται καλό καιλικι και αυτό…
Και οκ επαναλαμβάνομαι αλλά?
[SPOILER]
[SIZE=“6”]DEAD SPACE 2 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
[/SPOILER]
εγω μιας και τερματισα το Dead space το 2 προσφατα,εχω να πω πως δε με ενθουσιασε οσο το πρωτο…αλλο feeling να εισαι κλεισμενος σε εγκαταλελειμενο διαστημοπλοιο και αλλο σε μια πολη οπου υπαρχουν κτιρια και ουρανος…
σε 2 σημεια χανει το δευτερο σε σχεση με το πρωτο…καταρχην να τονισω πως το οτι το gameplay ειναι ακριβως το ιδιο δε με χαλασε καθολου,καθως οταν κατι ειναι πετυχημενο δε το αλλαζεις…αλλα
1)το γεγονος οτι η σχεδιαση των levels του παιχνιδιου ειναι τοσο γενικη και αφηρημενη…καθε chapter στο πρωτο DS ειχε κατι διαφορετικο να σου δωσει…τωρα καθε φορα που αλλαζει ενα chapter το καταλαβαινεις μονο επειδη σου εμφανιζει το τιτλο"Chapter #"
και
2)το γεγονος οτι δεν υπαρχουν memorable moments οπως μερικα bossfights στο πρωτο,η καποιο μοναδικο level η σκηνη που σου μενει στο μυαλο…να σκεφτειται ουσιαστικα το μοναδικο boss που πολεμαει ο ηρωας το βλεπεις σε cutscene και δε το παιζεις σε realtime
αυτα τα 2 πιστευω ριχνουν το DS2 σε σχεση με τον προκατοχο του…δε μπορω να πω οτι δεν απολαυσα τις 7-8 ωρες παιχνιδιου,αλλα το σοκαριστικο game που περιμενα να βιωσω οπως την πρωτη φορα που επαιξα DS ματαια το περιμενα…
ΥΓ:τα sound effects εξαιρετικα και ισως και καλυτερα απτο πρωτο γκειμ
Πανω κατω συμφωνω για το dead space 2 + οτι το normal μονο νορμαλ δεν ειναι και στο μαπα τελευταιο boss