Παιχνίδια Παίζουμε;

www.farmerama.gr :stuck_out_tongue:

Hello gamers!
Ψάχνω κανα νέο adventure στα χνάρια του Riven [απ’τα Myst]. Δηλαδή ένα σχεδόν σιωπηλό adventure στο οποίο δεν θα φαίνεται ο πρωταγωνιστής του.
Έχετε καμια σχετική πρόταση;

Τα πρώτα 25’ του crysis 2

Βασικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι.Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω να δοκιμάσω να τα παίξω τα Myst; Μου φαίνονται λίγο βαριά ρε γαμώτο. Γενικά έχω παίξει πάρα πολλά adventures αλλά για Myst δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση.

Κοιτα…

Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι Sabbath?Αλλά τους δίνω αμέριστο respect γιατί από αυτούς ξεκίνησαν όλα κτλ κτλ?

Κάπως έτσι είναι και το myst κατά την άποψη μου. Για πολλούς το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε ποτέ, για άλλους ιστορικό game χωρίς ιδιαίτερη αγάπη για αυτό.

Σίγουρα αξίζει να το δεις πάντως…

Όσο για τα ?μοντέρνα? adventure ας το αφήσουμε καλύτερα? Το μόνο που περιμένω είναι το καινούργιο της Jane Jensen (Gabriel Knight) μπας και?

Aγορασα το Μυστ στη παλια συσκεβασια 2 λιρες :smiley: xεχε αναμνησεις!
Απο τα προσφατα τελειωσα το Black Ops το οποιο και ειναι επος, και συνεχιζω με Dead Space 2 ! Proper Sci Fi horror

Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει.Το σίγουρο είναι πως θα το δοκιμάσω.Πάντως έχω παίξει και πολλά παλιά(σχεδόν όλα της Lucas Arts).Για το Gray Matter λες;Το έπαιξα και είναι πράγματι παιχνιδάρα.Προτείνεται.

FUCK MY ASS AND CALL ME A BITCH!!! 8O8O8O8O
Καλά πότε βγήκε;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ είχα διαβάσει ότι έφαγε πάλι delay και πήγε για μέσα 2011!!!

Και επίσης, γιατι μόνο στα γερμανικά η collector?s edition;;;;;;;;;;

Σχετικό με το gray matter, υπάρχει τρελό πακετάκι σε γνωστά torrentoσιτες που έχει όλα τα Gabriel knight με άπειρα έξτρα, όπως τα comic, OSTS κτλ.

Ακούω τώρα μουσική από το Beast within και μου έρχονται άπειρες αναμνήσεις?
Γαμω την εμπορευματοποίηση των πάντων γαμω?

Τουλάχιστον μπορούμε ακόμα να παίζουμε τα παιχνίδια που είχαν φτιαχτεί από 10 μαλακες που το έκαναν για την καβλα τους? (και που μόλις πιασανε την καλή γινανε αφεντικά σε σκουπιδοπαραγωγες εταιρίες?)

[B]Criss Oliva[/B] αξίζει να δοκιμάσεις τα Myst και συγκεκριμένα το Riven θα σου έλεγα. Για την όλη ατμόσφαιρα κυρίως και τα απίστευτα γραφικά για την εποχή που είχε βγει. Γενικά θα σε ταξιδέψει αυτό το adventure…

8)

κλάμα ε…

εγω παντως προσφατα τερματισα το Zuma’s Revenge που τα παταει ολα κατω

:smiley:

^^ ΥΕΑΗΗΗ!!
Καιρο εχω να καω με Zuma. Τωρα λεω να αρχισω to Fahrenheit ομως, εχω οπεξη για adventure.

Πιστευω δεν εχει υπαρξει πιο πωρωτικο τραγουδι σε παιχνιδι.

τα σπαει!!! προσεξε ομως να παιξεις την ευρωπαικη εκδοση γιατι η αμερικανικη ειναι κομμενη

για πειτε για Rift,χωθηκε στη beta κανεις?

Χωθηκα εγω.επαιξα 2 μερες και το εβγαλα:D

ΧΒΟΧ 360 gamertag: Citizen3rased

αν παίζει κανείς στο live…

τελος το dragon…
αρκετά κατώτερο του πρώτου πιο πολυ γιατι τα μεροι επαναλαμβάνονταν
και πολυ εύκολο στο normal το πρωτο με ειχε ζορίσει κάμποσες φορες ενω σε αυτο μονο σε εναν δρακο…

το στορι μπορούσε και καλύτερο!!
ωραια ανάπτυξη δευτερευόντων χαρακτήρων παντως…

λιγο διαλειμμα απο τα games τώρα…:stuck_out_tongue:

υδατικό; :stuck_out_tongue: