το google chrome με πρόδωσε!!! :evil:
μια χαρα γαμαει το ντραγκον,δεν το χω τερματισει ακομα,δεν βιαζομαι κιολας.
Το ξεκινησα κατευθειαν με μαγο στο χαρντ,σε αυτο το επιπεδο εχει κατι μαχες που πραγματικα δεν παλευονται.Ειδικα ο δευτερος High Dragon στο Bone Pit δεν παιζεται,ειμαι level 19 και αφησα την αποστολη στην ακρη,θα τον ξαναδοκιμασω σε μεγαλυτερο.
ρε neo ο κοσμος τωρα ξεκιναει να λιωνει στα γκειμς και τωρα θα κανεις διαλυμα?Crysis+assassins creed+DA? ολα αυτα βγηκαν-βγαινουν αυτον τον μηνα
Βγηκε και το shogun 2 που απο τις κριτικες που διαβασα λεγεται οτι ειναι το καλυτερο total war μεχρι στιγμης(εχει παρει σειρα μετα το Dragon Age) και σε 2 μηνες εχουμε και WITCHER 2.Μην ξεχνιομαστε.
εγω κλασικά ρογκα yeaaah \m/
ναι αυτος ο δράκος ειναι η πιο δύσκολη μαχη που εχει 17 level την έβγαλα και μετα ήμουν τούμπανο…
στα 21 το τερμάτισα και εκανα ολα τα quest!!
και τωρα περιμένουμε dlc…
@Paoktsis
το Brotherhood το τερμάτισα στο xbox
to Crysis δεν με συγκινεί…
τα πιο κοντά που περιμένω ειναι Duke Nukem Forever,witcher και Red Faction που βγαίνουν Μάιο οπότε εχω κενο…
Σε νορμαλ λογικα θα βγαινει,αλλα λεω να το αφησω για χαρντ.Επισης η Ancient Rock Wraith στα Deep Roads ηταν πολυ δυσκολη στο χαρντ,το εριξα στο νορμαλ βασικα σε εκεινη τη μαχη
DLC εχουν βγει 2 απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας,το Black Emporium και το Exiled Prince.
Παρατηρησε κανεις το bug που υπαρχει αφου κανεις σε εναν χαρακτηρα resurrection,ειτε με Mythal’s Favor ειτε με μαγικο?
Shogun 2 υπερπόρωση! Επιτέλους γυρίσαν στα στάνταρ των 3 πρώτων Total War Μέχρι το Rome! Επέστρεψε πάλι η καύλα και η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι! Η παρουσίαση είναι τέλεια! Υπέροχο soundtrack και φανταστικά γραφικά και καρτέλες που παραπέμπουν κατευθείαν σε φεουδαρχική Ιαπωνία! Επιτέλους καταλάβαν οτι τα ράσα και οι ψηφιακές μεταξωτές κορδέλες δεν κάνουν τον παπά! Αντιθέτως μια καλή ατμοσφαιρική ζωγραφία, ένα σχέδιο κάνουν θαύματα!! ΈΠος!
p.s: άντε να βγει και το Witcher να χαθούμε τελείως!
Για δωκε ινφο.
Τι βελτιωσεις εχει στο campaing map και τι στην μαχη?
τωρα που τερματισα dragon age ελευθερο το πεδιο για shogun 2,απο αυριο αρχιζουμε \m/
βασικα,προβλεπω (και προσδοκω) να βγαινει καποια στιγμη και Rome 2,ηταν το πιο πετυχημενο και δημοφιλες νομιζω και εχουν βγαλει δευτερο για shogun και medieval ηδη.
Ναι!
Ελεφαντες, σαρισοφοροι, λεγεωνες
ΒΑσικά είναι πολύ πιο ελαφρύ! Έχει πολύ όμορφα, ζεστά ατμοσφαιρικά γραφικά! Παντού, όχι μόνο στις μάχες! Μου θυμίζει πολύ τα αρχικά total war όπου δινόταν πολύ έμφαση στην ατμόσφαιρα και όχι μόνο στις τεχνολογικές επιδόσεις! Διαφορές δεν μπορώ να σου πω πολλές γιατι το Empire με είχε απογοητεύσει και δεν ασχολήθηκα πάνω από 10-20 ώρες μαζί του! Τόσες έχω ήδη κλείσει με διαφορά στο Shogun! Είναι γενικά το gameplay πολύ καλύτερο και φιλικό!Μια πάντως μεγάλη διαφορά είναι το πόσο χρήσιμοι είναι και πολύ πιο εύχρηστοι οι agents! Μπορείς μόνο με αυτούς να κάνεις τρελά πράγματα! Πολύ ωραίο είναι και το σύστημα εξελίξεις των χαρακτήρων μιας και πλέον διαλέγεις skill, retainers κτλ για όλους όποτε ανεβαίνουν επίπεδο! Το σίγουρο είναι ότι άμα είσαι παλιός φαν Total War θα το λατρέψεις εκτός αν έχεις πρόβλημα με το σέττινγκ που είναι στην Ιαπωνία! Μακάρι να βγάλουν και το Rome και να είναι έτσι προσεγμένο!
EVE Online παιζει κανεις απο δω? Αμα ειναι στειλτε κανενα πμ μηπως βρεθουμε in game.
Για οσους δε το ξερουν, πολυ ωραιο αλλα και δυσκολο online mmorpg (ή σχεδον rpg αφου εχεις μεν χαρακτηρα αλλα οι μαχες, η εξερευνηση και ολα αυτα ειναι στο διαστημα με διαστημοπλοια). Ειχα αρχισει πριν λιγο καιρο με τις 14 μερες free trial που δινει και κολλησα ασχημα αλλα λογω υποχρεωσεων δεν αναβαθμισα σε premium με την συνδρομη. Τωρα που θα εχω χρονο το εχω ξαναρχισει.
Οποιος θελει μπορει να το δοκιμασει μπορει να κανει trail account εδω http://trial.eveonline.com/en/economy.aspx και να κατεβασει το installer του παιχνιδιου απο εδω http://www.eveonline.com/download/
^ μακράν το καλύτερο mmorpg που υπάρχει.
Εγώ τερμάτισα σήμερα το half life episode 2. Περίμενα τόσα χρόνια να βγάλουν το 3 για να παίξω το 2 αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της.
Κατά τα άλλα έπιασα να τερματίσω τα castelvania (μέσω emulator) στο psp. Τερμάτισα το super castlevania IV του snes και το castlevania bloodlines του mega drive, τώρα παίζω το castlevania aria of sorrow του game boy advance. Το οποίο είναι εξαιρετικό, είναι στο στυλ του syphony of the night και τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά αν σκεφτεί κανείς τις δυνατότητες του game boy.
εγω τελειωσα το crysis 2…το μονο που θα πω ειναι πως ειναι τελειως ανοστο.καμια σχεση με τα πρωτα 2.προσπαθει να σου δωσει το επικ feeling,μα δε τα κατεφερνει,το σεναριο μπαζει απο παντου,η στολη μιλαει περισσοτερο απτον πρωταγωνιστη…γενικα,ολο το game half-baked…δε νομιζω να το ξαναπαιξω συντομα
α και τα graphics χειροτερα απτο πρωτο…ολα low resolution για χαρη των γαμημενων κονσολων
Δηλαδή λες οτι το crysis 2 έχει χειρότερα γραφικά από το crysis 1? :roll:
τα γραφικά του crysis ειναι και γαμώ…
εγω σήμερα το έβαλα ετσι για να περνάει η ωρα γιατι γενικά δεν με τρελαίνει η σειρά(δεν ξερω απο την αρχή δεν το πήρα με καλο ματι…)
προχθές πάντως που πήγα σε ενα φιλο και μου το έβαλε σε extrime και 3d μου έπεσε το σαγονι!!!
Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα έγκυρο ελληνικό site για gaming??
Αν εννοείς για ενημέρωση τότε το http://www.gameover.gr/, θεωρείτε το μεγαλύτερο ελληνικό site για games.
Ευχαριστώ φίλος
καλυτερα δεν εχει σιγουρα…το γεγονος πως τα textures ειναι low resolution για να τα παιζουν οι κονσολες ειναι τραγικο…