Παιχνίδια Παίζουμε;

8O τώρα το “έπιασα” και εγώ…τι λε ρε? μιλαμε η πώρωση θα χτυπήσει ταβάνι…βέβαια πρέπει και το παιγνίδι να είναι καλό…

:’) μονο συγκίνηση πραγματικά!!!

οσο για το Battlefield εε φετος θα το τιμήσω… :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

[SPOILER]

[SPOILER]

[SPOILER]

Γιατι γαμας κοσμο τωρα; Γερασαμε…:-s:-s:-s

[/SPOILER]
[/SPOILER]
[/SPOILER]

[/SPOILER]

Άργησα να το μάθω και τώρα χαίρομαι.

Το 1 το εχεις παιξει ? Το 2 ειναι ωραιοτερο σε γραφικα αλλα το main quest του 1
ειναι απιστευτο.Οχι οτι και του 2 παει πισω.

ακριβως,το 1 ειναι καλυτερο.Βγηκε και με την ταμπελα “διαδοχος του Baldur’s Gate II”,ε δεν ηθελε πολυ να γινει λατρεια.
Αλλα νταξει και το 2 δεν ειναι κακο.

\m/

Άμα είχε πιάσει το χειριστήριο από το καλώδιο και το στριφογυρνούσε πάνω από το κεφάλι του τότε μπορώ να πω πως θα ήταν επικινδύνως

Το dragon age 2 καλό, όχι βέβαια σαν το πρώτο αλλά ήταν καλό

Θα ήθελα να δω και το 2, αλλά no pc no fun. Επίσης θα βγει και 3ο βασισμένο στην (κακή) 4η έκδοση.

μπερδευτηκα.zirow ποιος να πιασει το χειριστηριο,και angel_death για ποιο λες και ποια 4η εκδοση

kwel είδα για Neverwinter και δεν αξιώθηκα να δω παρακάτω ποστς.

Θα βγει 3ο Neverwinter Nights, και θα είναι βασισμένο στη 4η έκδοση του Dnd. Είναι η καινούργια σχετικά έκδοση, αλλά πολύ κακή σε θέμα παιξίματος και στήσιμο χαρακτήρων και πολύ απλή.

Ο τύπος που πήγε να κάνει την ληστεία χρησιμοποιώντας το χειριστήριο του playstation

και ο Angel_Death μάλλον εννοεί την 4η εκδοσή του DnD

+1

Portal 2 στισ σκεψεις μου αυτον το καιρο,τα reviews που εχει παρει ειναι το λιγοτερο εκθαμβωτικα

Το NWN 1 υστερει μονο στο οτι δεν εχεις ομαδα κατα τα αλλα ειναι αψογο.Το 2 εχει ενα χοντρο θεματακι με τον χειρισμο και την καμερα και καπως μετριο σεναριο,αλλα αν σου αρεσει αυτος ο κοσμος ειναι μια χαρα :slight_smile:

Ισχύει αυτό που λες με τον χειρισμό. Μού’σπασε τα νεύρα την πρώτη μέρα που το έπαιζα, τώρα όμως το πάω μια χαρά. Τα γραφικά τα έχω όλα στις υψηλές ρυθμίσεις και είναι οκ. Τώρα όσον αφορά το κυρίως quest…δεν μ’έχει ενθουσιάσει. Το NWN1 δεν το έχω παίξει.

Τον χειρισμο σε ολα τα παιχνιδια τον συνηθιζεις παντως.Δεν ειναι αυτο το προβλημα.
Στο NWN2 εχεις τους κανονες του 3.5 αλλα το παιχνιδι συνολικα ειναι ενα κλικ κατω απο
το εκπληκτικο πρωτο (βασισμενο στην εκδοση 3).
Παιξτο ! Δεν ειναι τοσο παλιο και απο γραφικα ειναι τουμπανο.

Βασικά είναι από τα παιχνίδια με μπόμπα main quest και τίγκα πωρωτικά - σάπια γραφικά (νταξ είναι λίγο σάπια) αλλά αγαπάμε. ρετρό πλέον. Άριστο παιχνίδι και το Icewind Dale, σε ακριβώς ίδιος ύφος και νομίζω με την ίδια μηχανή. Τώρα και το Temple Of Elemental Evil, παλιό με γραφικά χειρότερα από NWN1 αλλά δεν μπορείς να πεις μόνο καλά λόγια. Πρέπει να έχει 5-6 διαφορετικούς τρόπους να τελειώσεις το παιχνίδι.

Οι μηχανες γραφικων ειναι διαφορετικες σε αυτα τα παιχνιδια που αναφερεις.
Το Icewind Dale απο σεναριο δεν λεει πολλα και τα γραφικα του πλεον ειναι τελειως ξεπερασμενα.Αν ειναι να ασχοληθεις με τετοιου ειδους γραφικα θα πιασεις τα Baldur’s Gate 1&2 + expansions και θα τα λιωσεις.(Με διαφορα οτι καλυτερο εχει εμφανιστει ποτε στον χωρο)
Το Temple of elemental evil ενω θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλο παιχνιδι,τα απιστευτα πολλα bugs το καθιστουσαν unplayable.Θυμαμαι που το παρατησα στο 1/3 καθως δεν ανοιγε ενα σεντουκι για να παρω ενα αντικειμενο απαραιτητο για την συνεχεια #-o .
Απο πολυ καλα RPG που προτεινω παντως ειναι το Vampire the Masqueade:Redemption ,Fable:the lost chapters οπως και σιγουρα τα 2 πρωτα Gothic.
Υπαρχει ακομα ενα πολυ αγαπημενο,αρκετα παλιο και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να βρεθει το οποιο λεγεται Return to Krondor.Το Σεναριο ειναι απλα καταπληκτικο.
Απο πιο νεα αυτα που μου αρεσαν πολυ ειναι το Dragon Age:Origins οπως και το Witcher. Η Enhanced Edition ομως,που βελτιωνει πολυ την αρχικη έκδοση.
Αυτα… :slight_smile:

Ρε Angel μια χαρα ειναι τα γραφικα του NWN1.Σε 19αρα οθονη το επαιζα και φαινοντουσαν
μια χαρα.Ασε που ολα τα μενου και τα πραγματα εδιναν την εντυπωση οτι τα ειχαν
παρει απο τα βιβλια (αν και τα items ειναι ιδια ακριβως).
Το Witcher δεν μ’αρεσε.Πηρα αρκετα level αλλα δεν με επεισε να το συνεχισω.
Την Enhanced Edition επαιξα.

ε ναι οχι και σαπια γραφικα το NWN1,τι να πουν τα σαπια δηλαδη.

το οποιο το εχω παρατησει εδω και κατι μηνες και σιγα σιγα θα το ξαναπιασω αλλα με εφαγε το super meat boy(γαμημενα πορωτικο και εκνευριστικο) και οι σαπιλες της ζωης