Ναι μαν δεν λέω μια χαρά (σάπια:p). Όχι νταξ είναι σαν το Diablo 2. Δεν σε νοιάζει το γραφικό, να πωρώνεσαι με το main story θέλεις8)
Νταξει… πηγα σημερα σε ενα φιλο μου για ταινια και καταληξαμε να λιωνουμε στο νεο Mortal Combat στο Xbox. Μιλαμε για παιχνιδαρα, ε. Λιωασαμε το campaign. Ειναι αρκετα μεγαλο. Εχει γαμω τα γραφικα, πολλες κινησεις, fatality και ολα τα παλια καλα πραγματα αλλα και καινουργια. Εχω μεινει μαλακας. Ειχα να πορωθω ετσι απο το MK Trilogy.
To drakensang το έχει παίξει κανείς βασίζετε πάνω στο The dark Eye ένα γερμανικό pnp rpg. Σχετικά καινούριο παιχνίδι πριν 2 χρόνια βγήκε περίπου, έχει απίστευτα γραφικά ο κόσμος του είναι πραγματικά πανέμορφος και είναι ένα rpg που αρέσει σε όσους θέλουν να παίξουν κάτι κλασσικό
Το temple of the elemental evil μου άρεσε αλλά είχε πράγματι πολλά bugs, εγώ δεν μπορούσα να κάνω ποτέ loot έπρεπε να περιμένω να εξαφανιστούν τα πτώματα των εχθρών για να πάρω το loot. Κυκλοφόρησε ένα patch κάποιο στιγμή από fans που διορθώνει τα bugs και ίσως το ξαναπαίξω σε καλύτερες συνθήκες αυτή τη φορά
Απλά επικό! Το παίζω εδώ και 3-4 μέρες στο πισί και δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πόσο αρρωστημένα εθιστικό είναι! Τελειότητα!
Απο γραφικα φαινεται πολυ καλο.Απο σεναριο τι λεει;
Όποιος ασχολείται με Assassin’s Creed έχουμε νέα από το καινούργιο το οποίο θα λαμβανει μέρος στην Κωνσταντινούπολη επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/05/05/acrcoverrevealjune.aspx
Αυτα ειναι!Ανυπομονω να δω τη δουλεια θα εχουνε κανει με την “Πολη”(παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα 'ναι :p)
Τερμάτισα Portal 2.
Θεΐλα σκέτη. Πανέξυπνο, εκπληκτικό voice over, ασύλληπτο, κυνικό χιούμορ και εκπληκή ροή με ένα τρομερά απλοϊκό σενάριο. Επίσης, είναι τέρμα εθιστικό. Πραγματικά δεν ξεκολλάς με τίποτα. Κάθε φορά έλεγα, “εντάξει, άλλη μια πίστα και το κλείνω” και κάθε φορά κατέληγα να παίζω άλλες 30.
Ίσως να το ήθελα λίγο πιο δύσκολο, αλλά κλάιν μάιν. Μια χαρά ήταν κι έτσι.
Αυθεντικο το έχεις?
+1
και best moment
6:48…πραγματικα γελασα δυνατα οταν το πρωτοειδα
Μέτριο το scenario, τίποτα σπουδαίο αλλά έχει φοβερό gameplay
Κατεβασα το 2ο μερος του Drakensang,δεν εχω ασχοληθει ακομα αλλα απο οτι διαβασα στο ιντερνετ ειναι καλυτερο απο το πρωτο
ωραίο και το 2ο απλά με χάλασε που δεν βρίσκεις πολλά companions στο 1ο έβρισκες τα διπλάσια και όπως και να το κάνουμε διαμόρφωνες καλύτερα το party σου αλλά βελτιώθηκε σε αρκετούς τομείς στο 2ο
Κατεβασα το splinter cell conviction.
Για να δουμε
Eιναι πολυ ωραιο παιχνίδι,απλα μην περιμενεις κατι σε σχέση,με τα παλιοτερα παιχνίδια της σειρας,ειναι αρκετά διαφορετικό.
Εγω ξεκινησα το Dragon Age 2.Καλο φαινεται για την ωρα
Και γω μόλις το τελείωσα.
Και γω χτες το έβαλα…Πολύ ωραίο,αν και πιστεύω οτι το πρώτο το ΠΆΤΑΓΕ ΚΑΤΩ,σε θέματα ιστοριας,και αποφάσεων μέσα στο παιχνίδι.Συμφωνείς?
Το ίδιο βαρετά μου φάνηκαν και τα δυο. Απλά το δεύτερο έχει καλύτερη κίνηση στους χαρακτήρες. Ποιος θα κάτσει ν ασχοληθεί με ιστορίες γι αγρίους τώρα άλλωστε?
Γω.ΟΥΓΚ.
Καλα γενικοτερα εγω παντα καιγομουν με τις ιστορίες σε RPG,δεν ξερω πως το βλέπει ο καθένας απλα για εμένα η ιστορία είναι ίσως το βασικότερο κομμάτι σε ενα RPG,ίσως ο μόνος λόγος για τον οποίο θα παλέψω να τερματίσω ενα RPG.Πάντως ειναι αλήθεια,οτι πολλές φορές κατανταει βαρετο αυτο το συνεχές περπάτα/σκότωσε/κλέψε/σώσε/γύρνα μοτιβο που εχουν και τα δυο παιχνιδια.