Παιχνίδια Παίζουμε;

Και εγώ λατρεύω της ιστορίες των RPG. Το Dragon Age 3 αναμένετε να έχει φοβερή ιστορία

Και εγω κυριως για το σεναριο ασχολουμαι με RPG οχι οτι καποιες φορες δεν απολαμβανω “ανεγκεφαλο” gaming διαλυοντας τα παντα :stuck_out_tongue:

Ελπίζω τουλαχιστον να σε αφηνει το ίδιο να επιλέξεις την πορεία του χαρακτήρα σου,οχι σαν το 2 που όλα λίγο πολύ θα ειναι κανονισμένα.

Αμα θέλω ιστορία διαβάζω κανά βιβλίο, τα Dragon Age είναι ο ορισμός του επαναλαμβάνομαι μέχρι αηδίας. Ιδια μέρη, ίδιοι τόποι, ίδια quest και ατελείωτο loading, ε νισάφι.
Από το 2 κρατάμε μόνο τις ωραίες κινήσεις των χαρακτήρων και τον τρόπο που έστησαν τα abilities. όλα τ άλλα είναι για τα σκουπίδια.

σε 1 μερα θα το χεις τερματισει

Λιγες μερες ακομα για Witcher 2 :’)

οκ γουστα ειναι αυτα,αλλα νομιζω οτι αν σε καποιον δεν τον ενδιαφερουν οι διαλογοι και το σεναριο δεν θα πρεπει να ασχοληθει με Dragon Age και γενικοτερα με RPG,εκτος και αν ειναι τυπου Hack 'n Slash :slight_smile:

ρε fallout new vegas παίζει κανείς;

εγω,καλο ειναι,αλλα με το fallout 3 ειχα φαει μεγαλυτερο κολλημα

must…

do…

headshot…

[SPOILER][/SPOILER]

Κοινωνικό μήνυμα: Το Modern Warfare 2 μπορεί βλάπτει σοβαρά τον ύπνο.

όχι τόσο όσο το να παίζει κανείς dragon age 1 και 2 στα καπάκια για να δει πως πάει ο rogue-ας (με όλα τα dlc σημειωτέον)

btw, το new vegas είναι από το μόνο fallout που δε με κράτησε και το παράτησα πριν το τερματίσω…ίσως αρχίζω να γίνομαι γερο-παράξενος, δεν ξέρω :stuck_out_tongue:

και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή αλλα τώρα είμαι κρατημένος εκεί.Μόλις τελειώσω τις πανελλήνιες θα το λιώσω περισσότερο.NEW VEGAS BABY :stuck_out_tongue:

Μιας που προσφατα πηρα νεο πισι αρχισα να παιζω CoD.

Νταξ.

Σε λιγες μερες τερματησα το black ops, το 4:warfare και τωρα ξεκινησα το warfare 2.

Νομιζω δεν εχω παιξει καλυτερο fps

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ.!

http://www.pica-pic.com/

Σ’ αγαπάω ρε.

crimson: a true idol!!! :thumbsup:

Εβαλα το Brink που βγηκε προχτες,ειχε γινει μεγαλος ντορος για αυτο τελευταια και ειπα να δω τι ειναι,αλλα δεν μου αρεσε.Το κοβω να τρωει μεγαλη ηττα.

Ναι, δεν φαίνεται καθόλου καλό. Δεν πειράζει, έρχεται το Witcher 2.

Λίγες μέρες για Witcher 2 και fable 38)

ωωω ναι ωωω ναι!!!:smiley:

το witcher κυκλοφορει ηδη στο ιντερνετ,αλλα φυσικα χωρις crack.Ελπιζω μεχρι τις 18 να το βγαλουν(λαμπαδες στον skidrow κι ετσι)