μη μου λέτε τέτοια για το Brink και έχω φάει ήδη το τράφικ να το κατεβάσω και ούτε install δεν το έχω κάνει ακόμα…φτού…
ελπιζω παντως στο witcher 2 να υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια σε προσωπα χαρακτηρων απο οτι στο 1.Ηταν απο τα λιγα που με χαλουσαν…
ισχύει, δεν ήταν για social networking το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον σε ξεπλήρωνε σε πλοκή και combat system
40 ευρω το colletors edition για witcher…ισως μετα απο καιρο αγορασω ξανα αυθεντικο γκειμ:!:
40 euro από που? Παντού ένα κατοστάρι+ την έχουν.
sorry,εννουσα το premium edition
δες τι πραμα εχει ομως…φαντασου το collectors
ναι είναι ωραίο πράμα αναμφίβολα. αν λέει και το παιχνίδι είναι σουπερ.
ρίξτε μια ματιά και στο zavvi…είδα τα έχει 25 και 65 λίρες αντίστοιχα (premium και collector’s) και έχει και τζάμπα έξοδα αποστολής…just saying
Εχει “κυκλοφορησει” παντως
Και είναι πολύ πολύ καλό. Και πολύ όμορφο!
Championship Manager μόνο! Και ναι, καλά ακούσατε, CHAMPIONSHIP, όχι Fotball. Κολλημένος στην έκδοση του 2004, χαχαχα!
χμ το witcher μεχρι στιγμης,οσο το εχω παιξει,μου χει φανει λιγο “ξενο”,δεν το χω νιωσει τοσο καλα.Νταξει φταιει μαλλον οτι το 1 το επαιξα πριν 3 χρονια και δεν θυμαμαι και πολλα απο χειρισμο κτλ.
Λογικα με λιγο καψιμο τις επομενες βδομαδες θα μπω στο πετσι του ΓΚΕΡΑΛΤ.
Η Bioware αναζητει ατομα για το Dragon Age 3,οποτε τελη 2012-αρχες 2013 λογικα θα το εχουμε
2012 Λογικά θα βγει το Mass Effecr 3 και 2013 θα βγει το Dragon age 3
πλιτσ.
Πλιτς και απο δω αλλα εχω βαρεθει να σφαζω ρωσσους.Ιδωμεν.
Λοιπον το Witcher 2 γαμαει τελικως.Οπως αναμενοταν.
to Witcher 2 γαμαει,αλλα…
[SPOILER]το ending η μεγαλυτερη ξενερα της ζωης μου…τραγικο τουλαχιστον.Αν το Act 3 ηταν γεματο οπως τα 2 προηγουμενα θα μιλουσαμε για rpg της δεκαετιας [/SPOILER]
Έπαιξα πριν λίγες μέρες το Medal of Honor: Operation Anaconda.
Ψιλογελοίο μου φάνηκε, πολύ γρήγορα το τερμάτισα.
Διασκεδαστικό μεν, αλλά ως εκεί.
Εγώ τερμάτισα το Call of Duty: Black Ops μέσα σε 3 μέρες. Πολύ λιώσιμο.
Τρομερά παιχνίδια τα άτιμα τα CoD και το Modern Warfare 3 φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από επικό.
Τώρα σε λίγο θα ξεκινήσω Crysis 2. Για να δούμε…