Πφ καλα Call of Duty…fps δεν παιζω, αλλα αυτο το χω ερωτευτει.
Μεχρι και ασπιδες εχει.νταξει
Πφ καλα Call of Duty…fps δεν παιζω, αλλα αυτο το χω ερωτευτει.
Μεχρι και ασπιδες εχει.νταξει
Και εκει που ειχα λιωσει το Modern Warfare 2 και ελεγα “νταξει… παιζει να γινει καλυτερο?” βλεπω και το link του 3. Δηλαδη ΠΟΣΟ μπροστα ρε? Δεν υφισταται συγκριση με αλλο FPS πλεον. Ακομα και το Battlefield που παντα το υποστηριζα σε θεμα gameplay, εχει μεινει πισω. Παιζει μπαλα μονο του σε αλλο συμπαν το παιχνιδι. Ποτε προλαβαινουν και τα βγαζουν ετσι το ενα μετα το αλλο γαμωτο μου.
Καψιμοοοο
ρε,το L.A. Noire δεν θα κυκλοφορησει για PC?Για ΧΒΟΒ και PS3 βγηκε ηδη και δεν βλεπω κατι επιβεβαιωμενο για PC release.
Τι μαλακιες ειναι αυτες.
Η ίδια μαλακία με Heavy Rain. Έχουμε χάσει τρελά παιχνίδια εμείς οι pc gamers.
Ναι ρε πούστη το heave rain είθελα και εγώ πολύ να το παίξω αλλα δεν είχα κονσόλα και τώρα έχω ψηθεί να παίξω το L.A noire και πάλι δεν μπορώ.
εγω λιγο που πήρα το la noire να το δω δεν τρελάθηκα κιόλας… αλλα εχουν κανει τρομερή δουλειά με τα χαρακτηριστικά των προσώπων!!!
μετα την εξεταστική θα το συνεχίσω…
ρε σεις παιζει κανεις LOL?
Τις τελευταίες μέρες παίζω homefront,ένα fps τύπου modern warfare.
Σενάριο είναι μια κλασσική προπαγανδιστική αμερικανιά:Οι κακοί Κορεάτες και πώς πολεμάς εναντίον τους.
Εγώ το κατέβασα επειδή έχω γενικά ενδιαφέρον με την Β.Κορέα,αλλά εντάξει,το παιχνιδάκι παλεύεται μια χαρά για όσους έχουν ξεσκίσει τα Cod και δεν βρίσκουν κάτι ανώτερο (που δεν μπορείς να βρεις και πολλά ανώτερα :p)
Το προφίλ του παιχνιδιού εδώ:
το χα σταμπαρει κι εγω απο το gamespot αλλα ειχα προτιμησει να κατεβασω την πατατα το Brink και το αφησα.
Αλλα τωρα εχω Witcher 2 και μολις τελειωσει Fable 3.Αρα μαλλον μπουλο.
Ναι υπάρχουν κάτι λίγοι που παίζουμε.Υπάρχει και ένα αντίστοιχο thread
vrika paketo Age of Empires me ta prota dyo kai ta expansion tous… LIOSIMO : )
Μην το παίξει κανείς στο “εύκολο” επιπεδο
Λιωνει κανενας απο εδω σε xbox live? :):):)
Νταξει εμενα δεν με ξενερωσε το τελος,απλα[SPOILER] απο αυτα που λεγαν μεχρι εκεινη τη στιγμη περιμενα να τελειωνει με μαχη-μπουρδελο στο Pontar Valley,οχι με ειρηνες και μαλακιες,Αλλα νταξει ηταν αναμενομενο οτι θα αντιμετωπισεις το δρακο και τον Letho(αν θες) στο τελος.
Παντως γενικα μου φανηκε πιο μικρο απο το 1ο.[/SPOILER]
ενηγουεη,το Fable 3 δεν το πηρε χαμπαρι κανεις ρε?Μολις κατεβηκε,θα το ξεκινησω,πειτε κανενας εντυπωσεις
Τίποτα δεν φτάνει το πρώτο Fable.- Κι από τη στιγμή που η Microsoft είναι σνομπ και δεν το βγάζει και σε PC, δεν μου δίνει και ευκαιρία να αναθεωρήσω.
τι λες μωρε.
Αχά, τενκ γιου, γιατί το 2 δεν είχε βγει(έτσι θυμάμαι τουλάχιστον) και περίμενα πως έτσι θα πάει. Στη λίστα των to play άμεσα.
Επιμένω όμως πως δεν θα φτάνει το πρώτο. 8)
To witcher to 2 οντως ειναι πιο μικρο απτο πρωτο…για την ακριβεια ισως ειναι ποιοτικα καλυτερο οσο κραταει,αλλα το γεγονος οτι το πρωτο ειχε πιο ικανοποιητικο σεναριο και μεγαλυτερη ιστορια με δυσκολευει στο να πω οτι το δευτερο ειναι καλυτερο του προκατοχου
Παντως μη ξεχναμε οτι στο καινουριο witcher,η αποφαση που θα κανεις στο τελος του Act1,επηρεαζει αμεσα την πολη και τα quest στην οποια θα καταληξεις στο δευτερο…Με αλλα λογια παιζεις διαφορετικο Act 2,και αυτος ειναι ο λογος που σε καποιο διαστημα συντομα θα το ξαναπαιξω
και το 2 σε pc το χα παιξει,αλλα ισως δεν ηταν εκδοση για PC,απλα το ειχαν μεταφερει απο ΧΒΟΧ.
παοκτση,και στο ακτ 3 εχει αποφασεις που επηρεαζουν το παιχνιδι,και ισως αν μεταφερεις save games στο 3ο(αν βγει ποτε) να επηρεαζουν την ιστορια,οπως σε Mass Effect και Dragon Age.Εγω λεω βασικα να ξαναπαιξω το 1ο,εχει 3 χρονια που το τερματισα και δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα.
Πριν λιγες μερες τερματισα το Μαss effect 2.Ενα απο τα καλυτερα rpg που εχω παιξει,αποδεικνυοντας οτι η Bioware τους εχει ολους για πλακα
Και κατεβασα και το witcher 2 το οποιο ναι μεν ειναι πανεμορφο σαν παιχνιδι,αλλα δεν ξερω γιατι δεν εχει καθολου quest tracking και χτες γυρναγα σαν το μαλακα μια ωρα μεσα σε ενα δασος γεματο με αραχνες και σκορπιους που τους βαζεις φωτια και δεν καταλαβαινουν χριστο.Τεσπα δεν εχω καθησει να το ψαξω,για να το μαθω και μαλλον γι’αυτο με μπερδευει.Απο αυριο μαλλον θα το καψω.