Γενικα εχει quest tracking,εκτος απο μερικες αποστολες (εσυ μαλλον λες αυτη με τα nekker nests),που σε αφηνει να τα βρεις μονος σου.
Nαι εχει quest tracking για οποιο μισσιον του τη βαρεσει ομως:p
Λεω για την αποστολη με το Kayran,που ψαχνεις τα συντριμμια ενος πλοιου μεσα στο δασος κατω απο μια κατεστραμμενη γεφυρα.Ενω βρισκω τη γεφυρα παω να κατεβω κατω να βρω το πλοιο και με περιζωνει ενα αδιαφορο quest με ενα haunted hospital,ειμαι σε φαση wtf.Παντως σαν ιστορια και γενικοτερα gameplay εχει παρα πολυ ενδιαφερον.
και μολις παρω νεο πισι αρχιζω το Χ
α καταλαβα,ε αν εχεις παρει το κουεστ με το τρελοκομειο νταξει,σου μιλαει ο μαλακας εκει εξω,αλλα δεν ειναι απαραιτητο να κανεις το τρελοκομειο πρωτα,μπορεις να κατεβεις κατευθειαν στο πλοιο.Απλα οποτε βρισκεις καποιο στοιχειο μιας αποστολης,παει αυτοματα την εστιαση σε αυτην την αποστολη.Πηγαινε στο Journal και πατα διπλο κλικ στην αποστολη που θες εσυ να κανεις,και το tracking θα παει εκει.
Μόλις το τελειίωσα το Witcher 2. Νταξι όντώς αισθητά μικρότερο απο το πρώτο (λίγο ξενέρωμα) αλλά μου φαίνεται πολύ καλύτερο γενικά. Γενικά πολύ κόλλημα.Και το story μου φανηκε επίσης πολύ καλύτερο…Και στήνει ωραία το επόμενο…Πολύ σπάσιμο κάποιες μάχες αλλά είναι κάλο που είναι δύσκολο (τις περισσότερες φορές…).
ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Eυχαριστω μαν παω για 5ωρο καψιμο.
Το bulletstorm το εχει παιξει κανεις?
Bulletstorm τερμάτισα πριν λίγο καιρό. Αν θες άφθονο πιστολίδι και άπειρους εχθρούς τότε είναι ότι πρέπει. Εντάξει μην περιμένεις να ναι και καμιά παιχνιδάρα.
απο το demo μου φανηκε ‘‘παιχνιδι για καφε’’ και δεν ασχοληθηκα καθολου…
Εχω λιωσει στο fifa και στο call…
Περιμενω το νεο Silent Hill kai Gears of War.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!
Επιτέλους θα βγει hd remake των silent hill 2 & 3
και των ico & shadow of the colossus επίσης
http://www.eurogamer.net/videos/latest-team-ico-collection-trailer?size=hd
Θα τα τιμησω και τα 2…
Για τα co & shadow of the colossus ακουγετε πολυ καιρο τωρα.
http://tech.pathfinder.gr/games/news/robin-arkham-city.html
γαμω τα dlc μου γαμω εχουν καταστρέψει τα games… [-X
:-k
Εαν και το βλεπω σαν D&Do αλλα ποτε δεν ξερεις…
Προετοιμαζομαι για το Heroes of Might and Magic 6 , παιζοντας το Heroes V
ρε σεις το νεο Duke Nukem τρωει αγριο θαψιμο στις κριτικες.Το παιξε κανεις?
Το φτασα μεχρι τη μεση και το αφησα λιγο… Δε νομιζω οτι αξιζει τοοοσο χαλια κριτικες
(Gamespot: 3.5 bad ) αλλα οχι και οτι ειναι κατι το τρελο. Μονο κ μονο για την ιστορια του το παιζεις.
Preorderd 23,8£ με δωρεάν μεταφορικά
Προχθες τερματισα το Bulletstorm.ωραιο παιχνιδι ηταν,με αφθονους εχθρους,και πιστολιδι,το συστηνω για καταστασεις σαπιλας στο σπιτι
προτείνετε κανα καλό rpg για το pc με character creation όμως για τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού 8)
Dragon age?