Παιχνίδια Παίζουμε;

Εγώ θα έλεγα Neverwinter Nights για πιο old-school φάση. Γενικά το καλοκαίρι μ’ αρέσει να παίζω πιο παλιά παιχνίδια.

το έχω τερματήσει 3782473 φορές στο xbox 8)
πείτε και άλλα για να διαλέξω στο τέλος

Baldurs Gate (ολα) και Torment για πιο dark φαση. Η κανενα morrowind για πιο καψιμο φαση.

Ενα fallout:new vegas θα σε χαλαγε? :stuck_out_tongue:

θενκς θα ξεκάρω

ρε το λιώνω ήδη αυτό :stuck_out_tongue:

Παρατα μας ε! :p[-X

oblivion V

To Οblivion ειναι το 4ο μερος των Elder Scrolls.Το V ειναι το Skyrim,.

εδώ και κάνα τρίμηνο λιώνω σε ένα Mod του medieval total war 2.
λέγεται ΤΑΤW (Τhird Age Total War).

[SPOILER]http://www.moddb.com/mods/third-age-total-war[/SPOILER]

εχει ουσιαστικες αλλαγες στο gameplay σε σχεση με το κανονικο παιχνιδι?

Με έφτιαξες! Το Medieval 2 και το Rome έχουν χαλαρά τα καλύτερα mods! Τελευταία έλιωνα το Stainless steel για το Medieval αλλά τώρα κατεβάζω Third Age! Orcs of the misty Mountains! Φαντάζομαι goblins και τρελένομαι;)

Original έγραψες! Το κατέβασα και κωλολέει! Δεν ξέρω με ποιόν να πρωτοπαίξω! Έχει πέσει πολύ δουλειά σε units και ατμόσφαιρα άρχοντα! Τελικά ξεκίνησα με Orcs of Moria!

Ξαναθυμήθηκα Need For Speed Most Wanted και είπα να το λιώσω. Τέρμα τα γκάζια.

Στηριζω Neniel 8)

Καλοκαιρι + gaming ειναι σταθερα λατρεμενος συνδυασμος! Και αφου τελειωσα το επος του δευτερου Dead Space, εγκαθιστω τωρα το Borderlands (εχω και την Goty version με τα 4 DLC τζαμπα :Ρ).

Εγω παλι καλοκαιρακι αρχισα να παιζω Team Fortress 2 , που εγινε free στο steam !
Πολυ φαση αμα σαρεσουν τα online FPS

Eμενα μου σπαζει τ’αρχιδια το steam,ποτε δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να παιξεις οπαιχνιδι απο κει.

Κάτσε να βγει το dota 2 σε ένα μήνα να δεις τι έχει να γίνει στο steam.

Ξενερωμα γαμωτο δεν το ηξερα οτι θα βγει στο steam.

Η valve προσελαβε τον icefrog, θα κυκλοφορησει στο steam και θα ειναι free2play.

Nαι το διαβασα. Ειδα και τις αλλαγες που κανουνε. Καλο το οτι θα μπορει να μπει αλλος παιχτης για balance αν φυγει καποιος, ή οτι θα μπορεις να βαλεις τον hero σε AI mode αν θες. Ελπιζω να μη το παραφορτωσουν στα γραφικα. Μου αρεσε το παλιο καλο στυλακι του dota