Παιχνίδια Παίζουμε;

Το λοιπόν. Απευθύνομαι σε όλους τους gamers εδώ μέσα για λίγη βοήθεια. Καταρχήν είμαι άσχετος γενικά με τα παιχνίδια σε pc. Τα μόνα παιχνίδια που παίζω σε υπολογιστή είναι τα flash games στο internet. Αποφάσισα όμως να ασχοληθώ και εγώ αλλά φυσικά κατεβάζοντας παιχνίδια και όχι αγοράζοντας αφού το ταμείο είναι αρκετά μείον και δεν είμαστε για τέτοια.
Στο θέμα μας. Δεν ξέρω πως διάολο να τρέξω τα παιχνίδια όπως π.χ. το NBA live 2008 χωρίς να έχω το αυθεντικό παιχνίδι αφού ενώ κάνω την εγκατάσταση μετά μου ζητάει να βάλω το dvd. Πως γίνεται να παρακάμψουμε αυτή την μικρή λεπτομέρεια και να απολαύσω μερικούς αγώνες; Και γενικά πως διάολο το κάνεις αυτό με όλα τα παιχνίδια που σου ζητάν το cd/dvd για να τρέξουν;

Αν δεν γίνεται να γραφτεί κάτι σχετικό εδώ μέσα λόγω downloading υπάρχουν και τα p.m. :slight_smile:

Λοιπον…σιγουρα θα εχεις ακουστα το CRACK.Το crack θα το βρεις σαν εικονιδιο μεσα στο κατεβασμενο παιχνιδι,και πρεπει να το αντιγραψεις και να αντικαταστησεις το αρχειο που ηδη βρισκεται στον εγκατεστημενο φακελο.Για περισσοτερες πληροφοριες δεν ξερω αν κανει να πω,περιμενουμε εγκριση και βλεπουμε.

Καλή πληροφορία για αρχή thanks 8) (είπαμε είμαι άσχετος :stuck_out_tongue: )

Επισης, το crack πιθανον να μην υπαρχει καπου μεσα στο κατεβασμενο παιχνιδι και τοτε απλα αναζητας στο ιντερνετ (γουγλης κτλ).

Νταξει εγω δεν θα σου προτινα να ψαξεις στο γκουκγκλ για κρακ υπαρχουν πολλα trojan εκει εξω :wink:

Ισκύει, αν και αναλόγως του antivirus και των security settings που έχεις στο pc σου, οι πιθανότητες για false alarm για trojan κλπ είναι αρκετές. γενικά είναι λίγο τζόγος να ψάχνεις freelance cracks στο γούγλ…

πάντως πλέον, κατεβάζοντας παιχνίδια από γνωστούς crackers πχ skidrow, reloaded κτλ., μαζί με το .iso του παιχνιδιού συνήθως βρίσκεις και ένα .nfo αρχείο το οποίο ανοίγοντάς το με οποιοδήποτε text editor π.χ notepad βρίσκεις οδηγίες στο τί και πώς πρέπει να κάνεις μετά το αρχικό installation του παιχνιδιού ώστε να περάσεις το στάδιο του authentication.

Εγω εμπιστευομαι SKIDROW(πανω απ’ολα)-RELOADED-RAZOR1911-PROCYON,και γενικοτερα αμα το νταουνλοουντ ειναι επωνυμο,90% ειναι τιμια κυκλοφορια.

Αν και πλεον αγοραζω παιχνιδια, κατεβαζω ακομα καποιες φορες (κανα παλιο adventure ή για κανα φιλο) και θα ελεγα πως Reloaded πανω απο ολα.

Επισης εχουν κλεισει ολοκληρα forum για τετοιες συζητησεις οποτε πειτε τα στα pm.

Α και εαν σου αρεσε το παιχνιδι ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ…Support the developers…(εκτος και εαν ειναι EA οποτε μην τους δωσεις λεφτα…αυτοι εχουν…:p)

Delete και συνέχεια prive :wink:

ok… προτείνεται τότε κανένα καλό παιχνίδι shoot em up κυρίως ή οτιδήποτε άλλο που να αξίζει. Και κανένα καλό race game. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέχρι του 2008 πιο καινούργια δεν νομίζω πως θα τρέξουν στον υπολογιστή μου.

Need for Speed Carbon (2006), DiRT (2007), Gears of War (2007), Max Payne 1&2 (2001,2003) κλπ…

Manhunt είναι πολύ καλή αρρώστια.

λέω και εγώ ναι στα Max Payne.

Όλα τα GTA από Vice City και μετά (λέω,μπας και δεν,μη βαράς… :roll: )

Swat 4 κορυφή!!!

Ρέις δες πρώτα το Most Wanted και τα 2 Underground για μένα είναι τα καλύτερα NFS!

edit:Δεν είναι ακριβώς shooting μιας και αποθαρρύνεται το όπλο στις περισσότερες αποστολές,αλλά η σειρά Splinter Cell για μένα είναι από τις πολυαγαπημένες…Κατασκοπεία στα καλύτερά της.

Δοκιμαζεις και ενα dead space 2,που μεχρι και εμενα που δεν με ψηνουν οι χορρορ φασεις με κολλησε τρελα!
Dirt,σιγουρα NFS:Hot Pursuit

Τσεκαρεις και Splinter Cell σιγουρα,μεγαλη σειρα,απο παιχνιδαρες.

Παιξτε Limbo.Τωρα.

Αυτό ακριβώς. Βγήκε και για PS3/PC προχτές, εμείς στο xbox το χαιρόμασταν καιρό τώρα :stuck_out_tongue:

limbo μεγάλη παιχνιδαρα…
πρόσφατα τερμάτισα το assassins creed 2…
καμια σχέση με το 1 που δεν μου ειχε αρέσει καθόλου!!!

αλλα το τελος ηταν απως ειπε και ο desmond “WTF!!!”

το λιμπο παιζει να ναι το μονο παιχνιδι που γουσταρεις να σκοτωνεσαι.

link [COLOR=“White”]…[/COLOR]

Δηλαδη δεν μπορεις να γραψεις LIMBO στο google?