Γιάννης Ζουγανέλης

Καλλιτέχνης απο τους λίγους κατ’εμέ.
Και τεράστιος μουσικός με όλη την έννοια της λέξης.
Αδικία να μην έχει δικό του θέμα εδώ.

Αυτά τα καταραμμένα βιντεάκια στο youtube πρέπει να τα έχω δει άπειρες φορές.
The Greek metal
Το Πουλί
Και ένα απίστευτο σκετσάκι του όταν ήταν με Μπουλά, Παπακωνσταντίνου και λοιπούς

Ας σταματήσω να ποστάρω γιατί δεν θα τελειώσω.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

πολύ μπροστά ο άνθρωπας. αγαπάμε

Όντως είναι πολύ καλός και σαν κωμικός αλλα και στην ενασχόληση του με την μουσική.

“Tσε θα πεθάνεις ξανά σ’ ένα πάρτι με φλώρους”

Πολύ ταλαντούχος μουσικά όντως… Να είχε και λίγο χιούμορ…

Πολυτάλαντος, με άποψη και βιώματα που τον οδήγησαν να θεωρείται σπουδαίος με ότι καταπιάνεται.

Στη τιβι πολλες φορες μεκνευριζει παντως.

Οι ρολοι του ειναι κυριως καρακλισεδουρες

Θεουλης,ειδικα με το Μπουλα εχει πλακα.

Ακριβως ρε γιασονα!Πολυ μου τη σπαει οποτε τον βλεπω στην τιβι.

Ωραίος ο Ζούγα.

Οι λάιβ εμφανίσεις του είναι εγγύηση γέλιου.

__Τελευταία φορά τον είδα στο θέατρο σε ένα πολύ δύσκολο και “επικίνδυνο” είδος (επιθεώρηση, όπου προσπάθησαν να αναβιώσουν την “παλιά σχολή” -καμία σχέση με διάφορες εμετικές παραστάσεις που ίσως να έρχονται στον νου των νεότερων), στο “το Τρέντυ θα σφυρίξει τρεις φορές”, όπου ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ. Φανταστικός, ετσι απλά.

__Ειδικά στο σκετσάκι με τον Φασουλή (το οποίο και σκηνοθέτησε αριστοτεχνικά), έδειναν ΡΕΣΤΑ. ΜΑΘΗΜΑ υποκριτικής, μυνήματα προβλημάτιζαν και φυσικά -ποιοτικό- γέλιο μέχρι δακρύων!! :bow:

Άμα περιμένετε να κρίνεται και να μάθετε τον Ζουγανέλη απ’την τηλεόραση των 00’s…

Μεγάλος Καλλιτέχνης.
Μουσικός,συνθέτης,ηθοποιός,τραγουδιστής.
Τσεκάρετε λίγο το βιογραφικό του

Κοιτάξτε στην τηλεόραση δεν κάνει τίποτα το αξιόλογο και πιστεύω πως ότι και αν κάνει, το κάνει γιατί πρέπει να ζήσει κάπως και αυτός. Αν φύγουμε όμως απο εκεί έχουμε να κάνουμε με έναν πολυτάλαντο άνθρωπο. Απο που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει δηλαδή(ς)…

Κατ’ αρχήν να συμφωνήσω απόλυτα με manson21 και mr_whatsisname.

Παιδιά, η περίπτωση Ζουγανέλη είναι πολύπλοκη και συνάμα πολύ απλή. Ο άνθρωπος είναι ταλαντούχος συνθέτης και μουσικός, αποδεδειγμενα. όλοι ξέρουμε τι κομματάρες έγραψε στα πρώτα '80ς και κάποιοι θα έχουν ακούσει και την πρόσφατη καλή προσωπική του δισκογραφία.

Η δραστηριότητα όμως που και ο ίδιος επέλεξε να προωθήσει, δηλαδή ηθοποιού - performer - διασκεδαστή - τραγουδιστή, δεν τον τιμά και δεν τον δικαιώνει. Εντάξει, όλοι γουστάραμε με το Graffiti του 1986, με τα Κουφώματα του 1987 -1988, άντε και με τα Απίστευτα του 1990 - 1993. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε τότε στην tv, μια σάτιρα αφελής, σχεδόν παιδική, σε αντίθεση με την πολιτική σάτιρα και το σόκιν των Χ. Κλυνν και Λαζόπουλου. Άντε να πόυμε ότι μας άρεσαν και οι αναλόγου περιεχομένου δίσκοι του, “Σουξέ”, “Βέτο” και Απίστευτα κι όμως Ζουγανελληνικά". Το ξεχείλωμα όμως που έκανε αργότερα οδήγησε τον κόσμο να μην τον παίρνει στα σοβαρά σα συνθέτη και μουσικό. Αλλά από την τηλεόραση και τις ψευτοεπιθεωρήσεις βλέπετε έβγαιναν και βγαίνουν τα φράγκα.

Προσωπικά όσο μπορώ να δεχθώ τον Κορκολή σα σπουδαίο μουσικό - ενώ είναι - μετά από όλα όσα έχει κάνει ως ποπ είδωλο, άλλο τόσο μπορώ να δεχθώ το “Ζούγα” ως σοβαρό μουσικό μετά από τις ατελειώτες ώρες βλακείας που έχει γράψει στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο, χωρίς καμμιά ανάλογη παιδεία.

Πάντως το σχήμα με Παπακων/νου - Μπουλα - Καλυβάτση ήταν πολύ αξιόλογο. Στην ΤV πράγματι δεν λέει.

εχμ καλή σάτυρα δεν είναι μόνο η πολιτική. ο ζουγανέλλης είναι εξαιρετικός στο να σατυρίζει μικρά καθημερινά πράγματα. αυτό σε πολλούς μπορεί να φαντάζει σαχλό αλλά προσωπικά τον βρίσκω εύστοχο και αστείο. μην μου πείτε πως δεν είναι τέλειος στις ταινίες του ζερβού ας πούμε. χρησιμοποιεί μάλιστα και το ιδιαίτερο φιζίκ του άψογα. το ίδιο ισχύει και γιά το μπουλά πάνω κάτω. περί ορέξεως φυσικά…